tjena MITTBENA

Hoppas ni alla har haft en grejt valborg-kväll, vilket jag har haft! Fotade inte sådär överdrivet mycket eftersom mina händer höll på & förfrysa (slash dö) i det kalla vädret! Men jag bjuder på några innan helgen är slut ;) Nu ska jag o S sova. Pussar!

IT'S A LOVE STORY

Bjuder på en nyredigerad bild som jag tycker är finfin! :) Nu ska jag sleepa! Natti natti.

INFORMATION [bildlöst]

*uppåtvänt frågetecken*Hola guapas!
Har tillbringat eftermiddagen med en av mina bästa kompisar, - S! Hade det jätte kul. Fotade, fikade, kollade The hills season 3 & lagade Tacos som hela familjen + vi åt till kvällsmat (a' ! Nyss har jag gjort glosor.. Hade läxa i både spanska & engelska, men nu är det iallafall gjort! Vill bara säga att updaten kommer bli gles denna helgen! Det är ju valborg! Morgondagen/helgen kommer tillbringas med S ute på landet! <3 Jag ska fota massoooor! :) Pusshej, (äcklig) leverpastej!

/typ världens bästa låt/

Jag ääälskar denna låten! Så himlahimlahimla bra så man nästan (men bara nästan) döör!
LYSSNA PÅ DEN PÅ SPOTIFY HÄR!

LITE AV MIN DAG I BILDER

/ Vaknade kl nio av solen. Rullade upp rullgardinen och möttes av det här ! / Satte mig ute i gräset med datorn och tittade på senaste avsnittet av 2:a Avenyn. (Alla A A - fans, - don't miss dagens avsnitt!) / För 1 h sedan pluggade jag Kemi /
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nu ska jag duscha och sedan kolla Halv 8 hos mig!

ALLMÄNT SKOLBABBEL..

Hej !
Hann inte updatera imorse.. - Eller jo jag hann, men jag hade ingen lust ^^ Somsagt började jag halv 11 idag vilket vart niiice! Sedan hade vi Syslöjd inställd, vilket innebar 3 h håltimme.. Grym drygt. & eftersom vi hade språk efter kunde man inte sluta för dagen -.-' Så vi strosade runt i runt 2 h, hängde med Gabbis klass och gick till en glasskiosk nära skolan och köpte godis! :) Vi hade iallafall bara 2 lektioner idag! Nu ska jag plugga lite matte. Har G i matte just nu, och i nästan alla andra ämnen VG (6:orna & 7:orna på min skola kan inte få MVG) så jag ska jobba upp det till ett VG :D Jag bjuder på lite bilder senare, okay?

ALL STAR CONVERSE

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5O mm f/1.8
3 bilder på mina nya vita converse som jag fick av mamma och pappa igår! Älskar dem. Vita converse (..skor överhuvudtaget) är så himla fräscht och somrigt!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Idag har det bara varit en 'chill' dag. Började med utvecklingssamtal, vilket gick jätte bra! :) Sedan hade vi syslöjd, men läraren dök aldrig upp (!!?!) så vi hade inställt. Slutade iallafall klockan två.. Imorgon börjar vi halv 11 vilket är riiiiktigt nice! Kommer kanske ett litet inlägg på morgonkvisten? - Håll utkik! Strax börjar dem Desperata Hemmafruarna. Missa för allt i världen inte det!

'UGNA DEN' |BILDLÖST INLÄGG|

Har precis satt in två st världens godaste kanelbullar som min farmor har bakat i ugnen. Vår micro har dött och ligger på tippen just nu, så det är därför jag får "ugna den". Nu ska jag titta på det otroligt underhållande programmet Svenska hollywoodfruar ^^ Nu börjar det lukta bränt.. - Dax att kila! Ps! Imorrn har jag utvecklingssamtal..

HEMMA !

Hemma, - och jag är gipslös! Riktigt skönt. Dock är mitt ben SKABBIGT. Jag spyr nästan bara jag tittar på det.. Jag är brun (.. dock av smuts), HÅRIG som en man och torr som en torr bulle. Det är skabbigt, jag dööör! Måste ha kryckorna tills jag klarar av att gå själv, eftersom jag är SJUKT svag i benet ^^ Efter sjukhusbesöket gick jag och pappa till V.E.S.P.A där vi åt världens godaste pizza, och sedan gick vi vidare till stadium där jag köpte min älskade New era keps :D

Snart när mamma kommer hem ska jag ta ett bad, RAKA BENEN (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och smörja in mig med nån kräm eller något. Sedan kommer jag nog känna mig som en människa igen.. Hoppas jag.

2 h senare: Nu har jag badat, rakat benen och skrubbat höger benet NOGA! Förstår ni hur skönt det var!?? Har man aldrig haft hela benet gipsat tror jag faktiskt inte det..

2 BILDER




/ Elsas picadolla, - en av presenterna idag! / Hennes goda & fina tårta med såklart, - Batman på! /
- - - - - - - - -  - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej på er! Som ni kanske ser har jag ett helt nytt utséende på bloggen? - Jag älskar det! Allting är självklart inte på plats som ni kanske märker, men grunderna är helt klara iallafall :) Tycks? Släkten har varit på kalas här idag! Trevligt! (a' Imorgon är det Måndag och vet ni vad det betyder!!??! Klockan 12 imorgon, - då smäller det! Nu ska jag kolla på min FAVORIT - Wallander på TV4. - Don't miss it!

stänger ner bloggen tillfälligt

Jag stänger ner bloggen ett tag för renovering, - precis som jag har lovat! Jag tänkte bygga allt från grunden själv och hoppas på det bästa :) See ya!

IMORGON..

Imorgon är jag fri. Imorgon blir jag av med gipset som jag har haft i över 1 månad. 1 helvetes månad, med andra ord! Jag är beredd på att jag får sjukgymnastik-träna i 3 månader framöver, och jag måste ta det grymt försiktigt.. - Men vad som helst är bättre än att ha gips. Vad som helst.

THE REASON


The reason, - grymt bra vart dem i Talang i Fredags. Somsagt är Gabbi jätte nära kompis med den söta sångaren, och jag har chattat lite med honom :)

----

Natti Natti. Jag och Gabbi har tillbringat hela kvällen ute på träcket under filtar med mina 2 älsklingar - datorn & kameran! Just nu tittar vi på slutet av Komissarien och havet, - dock har G slocknat i soffan.. Nu ska jag spela Bubble Trouble, kram!

LÖRDAG.


Gabbis fina skor, - fotad igår!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hejsvejs!
Idag har jag gjort vettiga grejor, faktiskt! Skickat 3O bilder på Anton (valpen jag har fotat) och eftersom hotmail bara kan ta 1O mb och systembilder är mycket större än kompakt-bilder fick jag skicka 11 mail "/ Jaja, - nu är det gjort! Vid halv 3 stack jag till tennisen och tittade på när min grupp lirade :) (B.la Gabbi <3) Jätte kul, fast sugigt att inte få spela.. Dock körde jag lite stillastående grepp själv (a' Om cirkus 2O min kommer finaste Gabbi och sleepar över! Därför får hon vara med när vi sjunger för Elsa imorgon :D Det har dock Elsa inget emot eftersom hon mer eller mindre avgudar G!

/BABBEL - DAGENS /

Fredag. - Älskade fredag! Eftermiddagen har tillbringats med Gabbi. Vi köpte Frödinge kladdkaka (som är goodast! smakar verkligen hemmagjord!) och fotade porträtt som faktiskt blev finfina :) Gabbi är faktiskt duktig på att fotografera (a' Nu ska jag titta på Talang 2O1O. En kompis, eller ja, framförallt Gabbis kompis, - ska vara med! Eller hans syskon, vi får se.. Han heter förövrigt Emil! Missa inte!

edit: Dom gick vidare, - congratz grabbar!   

Mjukisbyxor från Nike, tight tröja från Gina tricot, converse, jacka från New Yorker och döskallering från Glitter!

5 DAGAR KVAR, SEN ÄR JAG FRIII SOM EN FÅGEL!

Jag har klarat över 1 månad med gipset, - och nu är det bara 5 dagar kvar!! Jag ska cykla, gå (normalt), RIDA (till hösten, buhu), vara HOS kompisar, sova HOS kompisar, fota UTANFÖR huset osvosv! :) Läängtar!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Imorrn sticker jag, Elsa & farmor till stan efter skolan. Elsa ska få en Build a bear i förtidig födelsedagspresent och jag ska köpa en New era keps, ring och nagellack :)

/ STUDIEDAG / PANNKAKSLUNCH /






/ Såhär fint dukade jag meddans Gabbi skötte pannkakorna. / G körde chokladsås & kokos.. / Details. /

Tänkte bara visa att jag lever. Idag hade vi studiedag (!) så Gabbi kom förbi vid 11-tiden :) Vi gjorde pannkakor till lunch, - och dom blev jätte goda & bra ^^ Jag hade varken Keso eller Glass hemma, så vi prövade en ny variant att ha på pannkakorna. - Banan, kokos och sirap. Gott! Vi hörs när vi hörs! See you later alligator(s). *du du dudu*


PAUSAR, - IGEN.

Pausar. - Igen. När jag kommer tillbaka LOVAR jag komma med kortare inlägg, finare bilder, lite att säga, ny deisgn och mer Fotobloggig.. Tycker själv att min blogg är skittråkig (a' 1 v dröjer det tills jag blir av med gipset (!!) så då (antagligen) sätter jag igång med bloggen igen. Meddan ni väntar på att jag ska komma tillbaka kan ni droga DEN HÄR låten som just nu spelas repeat på min spotifylista. Är det en (gammal) fjortislåt? JAAA! Är den bra? JAAA! Puss och kli, afterski. /Elin

ELIN TIPSAR: FILM

För några månader sedan när jag sov hos Gabbi tittade vi på en film som heter "The house of wax". Ingen av oss  brukar bli uppskrämda av skräckisar, men denna var grymt äcklig. Det handlar om 5 personer (typ 18 år gamla) som skulle bila upp till en fotbollsmatch. När dem stannar för att sova i tält försvinner personer. Dem andra åker och letar efter dem, och hamnar i en liten "by", där det fortsätter försvinna personer.. Tillslut märker dom som är kvar att hela byn är gjort av vax, och i byn finns även ett hus som kallas "The house of wax" där det finns vaxdockor, som dom även senare märker är gjorda av RIKTIGA människor.

Filmen är liksom inte overklig, utan den verkar sjukt verklig! Det kommer dröja låång tid innan jag besöker ett vaxmusém, men det är grymt bra, - och läskig. Paris Hilton är b.la med i filmen, men hon gör ingen större succé dock ^^

/ WILD KIDS, OSTBOLLAR & FILM / LÖRDAG /

Har precis kikat på Wild kids med lillsyrran. Vi har det som en Lördagsgrej, samtidigt som man äter ostbågar / ostbollar :D (Det sistnämnda alternativet denna Lördagen) Nu tänkte jag & mamma titta på den där filmen på TV4+ som heter något med Flight.. Har sett halva tidigare, - o den är riktigt bra! Trevlig Lördagskväll!

ELIN TIPSAR: CHOKLAD

Måste bara tipsa om Marabou's nya choklad, - "Marabou vinter"! Smaka den förra helgen, och jäklar vad god den vart! :o Helt sjuuukt god! Dock förvånar mig det inte alls att jag tycker om den eftersom den smakar som Magnum's glass "Mayan Mystica" och jag älskar den glassen (a' Chokladen smakar jul. Kanel och sånt, alltså! SMAKA SMAKA SMAKA!! :)

Bilden kommer från google..

RUBRIKER ÄR SÅ HÄÄÄR ROLIGA.

Jäklar sån tur man kan ha ibland! Fick världens sug att spela Sims (händer lite då och då, hehe), dock hittade jag inte en av mina spel.. (Har fortfarande inte hittat det, och det spelet har samlat alla andra The sims spel som jag har lånat av kompisar och så tidigare, alltså har jag nästan alla spel där. Har jag inte den skivan, kan jag inte spela) Men sen kom jag på den übersmarta idén att jag kunde avinstallera spelet som hade alla spel "i" sig (Jorden runt) och hoppas på det bästa att alla spel skulle samlas på mitt eget 'Året runt', - jag satte på spelet och tadaa! Det funkade! I'm Happy. I'm Happy.

Just nu sitter jag iallafall och spelar (LÄS: nördar) det. Självklart har jag gjort en smårik familj som bor i det allra största huset, ungefär som vanligt. (Bara jag som ALLTID skapar rika familjer?!? Patetiskt, men kul..)

/ BILDLÖST INLÄGG / LÖRDAG /

Varför växer inte pengar på träd?
Jag har typ en miljon grejer som jag måste (vill) köpa nu i April / Maj.. Syrran fyller år nästa helg, och mamma & pappa fyller år i början av Maj! Sedan är jag riktigt sugen på att klicka hem en fjärrutlösare som Elin / Nevnarien tipsade mig om, - och ett närbildsfilter! PLUS ska jag köpa 2 Cover all mix - pennor från Make up store. Gaah, - I need money!

Förövrigt (jag gillar ordet Förövrigt!) är det Lördag (för er som har missat det) vilket betyder slappedag. Orkar inte fota i stallet idag, och det är skitväder så jag stannar hemma ;) Ikväll åker vi och hyr film och käkar ostbågar :D ! Det blir iallafall ett bildlöst inlägg nu, eftersom jag sitter med pappas dator som bara har såna tråkiga 'exempel bilder' ;)


/ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEEJ /

Det är fredag, babes! häääär skönt! Idag har jag suttit ute i solen, haft lektioner & slappat. Taxin kom i tid (tur för dom !! Igårkväll la jag in Taxin's nummer i min mobil så jag skulle kunna ringa och skälla ut dem ifall dem kom försent idag) :) Har inget speciellt att säga, bara berätta att jag lever ;) Imorgon ska jag kanske till stallet och fota. Vad ska ni hitta på? Tittar just nu på Flashforward och äter Grejpfrukt (det uttalas ju gejpfrukt, - så varför inte stava det så?)

'Gammal' favoritbild!

OLÉ !

Halv 8 hos mig - Favoritfrukterna (Grapefrukt & Mango, fattas bara jordgubbar nu!) - Spotify.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Har precis fått reda på vem vår nya klassföreståndare är i åttan, - och 'den nya' verkar ganska bra ;) Har inte haft honom tidigare, men det blir säkert bra! Klassen kommer ha honom i SO (olé!). Vi kommer även få en ny mattelärare, - vem är det? :D Ikväll blir det städning av rummet, Sveriges värsta bilförare & duschning (allt ska hinnas på 1 h) och sedan Bella & Tyra show.

AROBAINI NA NNE DAKIKA AGO

(Rubriken betyder Fyrtofyra minuter senSwahili)
Tjeejna!
Seg updatering ungefär som vanligt. Slutade 2 idag, och den jäkla taxin kom FYRTIOFEM MINUTER försent.. -.-' Så himla sura jag & Anton blev.. Efter 3O min blev vi trötta på att stå upp och att hoppas på att taxin skulle komma, så vi satte oss i gräset och solade lite :) Sen fick Anton ringa sin pappa, som ringde Taxibolaget och 15 min senare kom den. -Grymt irriterande, för jag skulle träffa Gabbi! Var hemma 1 h senare, ringde Gabbi, hon kom & sen dess har vi solat ute i solen nån timme :) Nice price (..från Burger King)

Imorgon är det efterlängade FREDAG och till helgen ska jag "bara" fota hästar och slappa! Tills imorrn har vi Spanska ^^ Förövrigt smakade jag nya Philladelphilla med Pesto & Tomat. Käkade det på en rostad macka, - och så hääääär gott vart det! Månadens beroende ;) Värt att smaka!


TORSDAG

Morrn ! :)
Tänkte bara skriva några ord innan jag sticker till skolan. Vi börjar Torsadagsmorgonen med sovmorgon ;) Skönt! Men taxin kommer om 1O min och jag har en hel del att göra innan dess.. Slutar 2 idag, - hörs då!

1 HÄST, 2 HUNDAR








Bilderna är nästintill orörda, förutom att dom svartvita bilderna har gjorts svartvita & mitt namn har satts dit. Första bilden är på en privathäst i stallet, dom 2 andra är på Anton (valpen jag fotade i Söndags) & sista bilden är på sötasöta Kajsa, - min farmor och farfars valp!

DAGENS SKRATT

Två muffins sitter i ugnen, plötsligt säger den ena:
"Jösses vad varmt det är här inne" Då svarar den andra:
"Shit, en talande muffin!"
HAHAHAH ! Är det kul..? - Eller är det kul? :D

DET STAVAS O.N.S.D.A.G


Hejsan Svejsan!
Sitter just nu, för första gången på 3 v, vid familjens stationära dator som nu har börjat funka igen! Vi har fått byta internet-grejs från Internet explorer till något annat som är lite.. Fulare. -Men sålänge det funkar ;) Slutade somsagt kl tre idag, och direkt när jag kom hem la jag mig på en filt i gräset med nya Veckorevyn, ett glas cider och spotify! Myyys!

Har inget speciellt att säga, faktiskt. Men eftersom internet funkar igen på den stationära kan jag lägga upp nyredigerade bilder, bla. på valpen jag fotade i söndags :D Men bilderna kommer senare.. Nu ska jag kolla 2 ½ men, kiss!
Bilden nedan är fotad med min förra kamera, - Samsung L100! :) Copyright gäller fortfarande.

8.OO VS 9.3O

Kesomacka med tomat & gräslök, spotify, Vakna med the voice och gått upp förtidigt.. - Ungefär så har min morgon sett ut :) Vaknade kl åtta (skulle gått upp halv 1O) och slutar Tre! Så vi hörs då ;) Kram !

3 h senare: Sitter just nu på bibblan med Emmi (som vanligt). Vi har lunchrast och sitter och gör skolarbete på datorn.. Om 30 min har vi 1 h & 20 min syslöjd, så det ska inte bli så jätte kul (a) Jag ska iaf fortsätta med min rosa neccsär! Hörs kl 3, kisses!

TISDAGSBABBEL & STÄDBILDER

Nämen halli hallå :) ! Allt bra idag? Jag vart med på tema dan idag trots allt, - och det var faktiskt ganska kul (a) Vi blev indelade i grupper & varje grupp fick ett ställa utomhus som dom skulle typ förändra på en karta.. Min grupp var nere vid stranden, och sedan gick alla tillbaka till skolan igen för att rita klart kartorna / redovisa.. SOM VANLIGT fick jag ett skrattanfall mitt under redovisningen :) (Y) Menmen.. Som jag sa igår slutade vi lite i två, men sedan kom taxin 20 min försent så det vart inte kul :s

Nu ska jag dra på mig en annan tröja, och sedan följa med lillsyrran till fotbollen! - Det är hennes första utomhus träning, så jag ska agera fotograf :) Jag tänker INTE säga att jag kanske visar bilder senare, - för jag håller det aldrig ^^ Men vi får se ;)

Städade mitt stökiga skrivbord i Torsdags.. Före:

Efter: (Tittade på Bella & Tyra show på pappas bärbara och surfade på min egen dator ^^)

NATTI NATTI

Ville bara säga Natti natti :) Tror att jag kommer updatera från skolan imorgon, - gosh vad tråkigt det ska bli att tillbringa förmiddagen inne på bibblan.. Jaja, jag kan ju smita ut i solen en liten stund ^^ Vi hörs imorgon, tänkte spela in ett videoinlägg på morgonen, men jag visar inte det om det blir pinsamt!

Blir lite allt för många egopics på sistånde.. Sorry!

/ IN THE END I STARTED / BRINCK /

Hittade nyss DENNA låten som definitivt påminner mig om Anna Pihl, - en av mina absoluta favoritserier! Synd bara att man inte kan hyra Säsong 3 på hemmakväll.. Jaja, jag älskar Anna Pihl. Tycker du om det? :D Förövrigt sitter jag just nu ute på studdsemattan vilket jag har gjort enda sedan kl 17.OO idag. Det luktar sommar..

A PIECE OF CAKE

Jag med min älskade kamera, tjena mittbena och Sverige-tröja.
Tjena :)
Ny vecka, - nya tag. Gick från 8.OO till 16.OO vilket vart dryyygt, men dan gick ganska snabbt som tur är! :) Imorrn har vi Tema, och klassen ska gå runt på "stan", men eftersom jag blir trött bara av att gå i trappor får jag stanna kvar i skolan i bibblan och leta fakta om en grej "/ Sjukt tråkigt, - men jag behöver ju inte leta fakta hela förmiddagen, utan kan surfa lite fritt osså (a' När jag kom hem satte jag mig ute i solen på gräset med en skål glass & fotade lite :)

GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR TILL MIG I MENYN :)) Svarar på allt.

SÅDAN ELIN, SÅDAN KAMERA

Kameran kommer från NetonNet/Canon, nagellacket från H&M.
Haha nä jag skojjar bara med er :D Missa inte Wallander ikväll på fyran!

SAFARI, JAVA, BLOGGSVAR

Updaterade nyss datorn, - 2:de gången på 1 v ^^
Nu har iallafall Safari och Java updaterats :D Jag gillar verkligen nya Safari, eller nej.. Jag älskar det :) <3 När man klickar opp det visas typ en lite apple-film och sedan kommer 'mest besökta sidor' upp, och det kommer upp en lite flik på varje hemsida om den har updaterats (= på bloggar när bloggen får ett nytt inlägg) Nice huh? :)

FÖRRÄSTEN! Från och med nu kan ni ställa frågor till mig via Bloggsvar-funktionen i första rutan här i menyn :D (Tack Elin 'Nevnarien' Kero!) Så fråga på nu :D Jag svarar på allt.

CONVERSE

Mamma & pappa letade converse idag, - och dom vart HELT slut! Fanns inga vita i ingen storlek.. Ska kanske även få ett par hallonröda, men även dom var slut, - jo jag tackar jag.. Får väl använda mina svarta, röda eller röd - vit randiga converse sålänge? :) Dem vita & hallröda ska iallafall komma på lagret om nån vecka ^^

ELIN FUNDERAR..

Detta är en sak jag har funderat på länge nu.. - Tänk så annorlunda ens liv hade sett ut om man hade valt annat i livet? Tex. om du inte hade sagt Nej till den där grejen, då hade ditt liv kanske sett helt annorlunda ut? Du kanske skulle haft ett annat jobb, eller en annan pojk/flickvän? Hajar ni vad jag menar? :)

Om vi tar ett exempel: Tänk iafall jag hade varit sjuk den dan i skolan (1 mars, första lektionen efter sportlovet).. Isåfall hade jag inte skadat mig på gympan, och då kanske inte blivit opererad och ha gips idag? Det är ändå ganska läskigt / konstigt att tänka, - eller hur?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Har precis kommit hem :) Fotade farmor & farfars kompis valp som vart gryymt söt! Det blev en hel del grymma bilder! :D Var där i c:a 2 h, och sedan stack jag och syrran hem till farmor och farfar där vi käkade lunch och jag fotade Kajsa, - deras valp! :) Aww så söt hon är! Så fort jag plockade fram kameran och skulle ta en bild "sköt" hon fram öronen och la huvudet på sne! Jag visar lite bilder sen när jag har redigerat dem, vilket nog kommer ta ett tag eftersom vår stationära dator strejkar så internetet inte funkar ^^ Och mitt PS på min apple funkar inte heller x) Nu ska jag plugga Kemi.. Har ju läxförhör / prov imorrn "/ Inte kul, inte kul!


NATTBABBEL + 2 PICS

Tjena mittbena alla bloggläsare :D ! 
Dagen har faktiskt varit bra. I förmiddags stack jag till stallet å fotade. 2 kompisar bad mig fota dem när dem red, - och det blev en hel del finfina bilder. Har även hunnit med årets första lunch utomhus och en sväng till Mobilia där vi letade vita converse. Dock vart dem helt slutsålda i min storlek "/ Men dem är beställda nu iallafall och bör komma inom 1 v :) Förövrigt hittade jag 2 par gladiator sandaler inne på Din sko! Ena paret vart vanliga platta, och det andra var med kilklack! :D Hoppas dom blir mina innan sommarlovet..

Som ni vet ska jag fota en liten valp imorrn, - Ska bli jätte kul :D Hoppas jag finner dem PERFEKTA inställningarna så bilderna blir fabolösa (a' Aja, nu ska jag sleepa, hörs imorgon!  
Mina nya zebra randiga brillor som jag rotade fram här hemma från nån dag sedan :D Snygga huh? DOCK behövs dom putsas, haha! 

CONVERSE & FOTNING & BABBEL

Det blir ett snabbt litet inlägg nu :) ! Om en stund ska jag upp till stallet och fota, - det är nämligen jätte fint väder :D Måste dock vänta tills pappsen kommer hem, eftersom han är å handlar (b.la ostbågaaaaaar) och nån måste köra mig dit pga kryckorna och det. Aja, senare idag ska vi åka och köpa vita converse :D Älskar't.


PÅSKLOVETS ALLA GODSAKER!

Victoria park påskbuffé,

Victoria park påskbuffé,

Kebabpizza ! :D

Marängsviss!

Potatis, kött, sallad & tomat! 
Tårtaa! :D Notera att JAG har dekorerat den (a'
Bakat favorit-chokladmuffinsarna..

.. & äpplemuffins!

Ingen godis, - igen påsk! 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Mmmmm vad mummsiga grejor jag har käkat på påsklovet! :D Tycker om bilderna också, - såklart! Som ni kanske märker har jag laddat över alla bilder från Påsklovet, så jag kommer bjuda på fler bilder senare! Denna helgen är förövrigt fullspäckad.. - Imorrn tänkte jag upp till stallet och fota hästarna & på söndag ska jag fotografera en valp :D Tänkte även försöka sova bort huvudvärken och plugga till ett läxförhör på alla Kemi regler & tecken som jag har på Måndag.. 

SKRIVS IN I SKOLANS HISTORIA?

Vet ni? Det är FEM stycken på min skola som har skadat sig :o Helt gaaalet! 4 st från Sjuan & en från åttan.. & alla förutom en hoppar med kryckor! Det vart faktiskt JAG som skadade mig först, - sen har alla andra snott trenden, - haha nä skämt å sido! Men visst är det galet? :)

HEJ ALLA :)

Hej alla där bakom dataskärmen ! :D
Tänkte bara mest visa att jag lever ^^ 2:e skoldagen avklarade, dåra! :) Funkar väl bra med gipset, - hela skolan har fått anpassa sina scheman så min klass bara har lektioner på första våningen pga mig & Anton i min klass som har brutit benet.. Respekt! Haha. Idag hade vi iallafall bara 3 lektioner, bla. syslöjd. Jag håller på med en neccsär x) Ful som stryk är den, men jag fick välja mellan det eller att brodera så valet vart dessvärre ganska enkelt ! 


Imorrn har vi b.la Kemi, och jag har inte varit med på en enda Kemilektion.. Har ju varit borta en hel del nu under mars månad, men jag försöker ta igen det nu :) Måste iallafall snacka med vårlärare hur jag ska göra och så.. Nu ska jag lägga mig, - har haft huvudvärk i 2 dar nu "/ Pusshej!

/ 3 APRIL 1O / I'M OFF /

Okay, idag har verkligen inte varit en bra bloggdag. Och inte igår eller i förgår eller ^^ Men det känns som att jag tvingar mig själv att klämma fram ett tråkigt inlägg.. (E lika med jag har ingen blogglust) Kanske blir en liten bloggpaus? (: Jag tror det blir så! Jag återkommer när lusten är större och inläggen roligare. Glad påsk förrästen! :D  I'm off. 

BABBEL - BABBEL & BABBEL

Hej ! :)
Ledsen att jag inte hann blogga innan idag, men jag hann helt enkelt inte ^^ Sitter just nu hemma hos min mammas bästa kompis + familj ute på landet eftersom hon fyller år ! Jag har fått en muffinsplåt med såna fördjupningar, muffins dekorationer (såna dära socker grejor) och 1OO st jätte fina muffinsformar eftersom jag har opererats! :DD Jätte fint! Ska baka imorrn (a' Hehe ! Hörs när vi kommer hem. /Elin

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE

Sitter i soffan & kollar på Sveriges värsta bilförare. - HAHA! Skrattar grymt mycket åt (och med) hon mamman och dottern som skrattar hela tiden x'D Himla härliga! Dom påminner mig lite om mig & gabbi.. - Skrattar åt allt (a' Om 3O min är det Bella & Tyra show! Btw, idag bakade jag chokladmuffins :D MUMMS! Visar bilder imorrn. Kram! 

SKÄRTORSDAGEN - 1:a APRIL

(ÖVERNATTNING M GABBI) Mjölkchokladdoppade bilar :D - Jätte gott! 
(ÖVERNATTNING M GABBI) Chiiiips :DD 
(ÖVERNATTNING M GABBI) Kollade på wallander :)
För nån dag sen köpte jag ju PROFFS saltvattenspray! Jag blev positivt överraskad. Håret blev jätte fint!
Köpte även en eyeliner från Isadora (dålig bild)
Mamma köpte 3 nagellack från H&M för nån dag sen! Älskar färgerna och har den i mitten på naglarna just nu 8D
Dagens frukost : Toast med ost, kiwi & ett glas mjölk. - Mumms!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Hej alla :) ! 
Läget? Det är soool här i malmö är ganska varmt :D Väldigt skönt! Dock är det lite molnigt nu "/ Men så fort solen tittar fram igen ska jag hoppa upp på studdsemattan och sola, - haha x') Idag är det ju skärtorsdagen / 1:a april. Alltså dagen då man ska måla ägg (väl ?) och luras (a' Nu är det halva påsklovet kvar.. Man är ju lediga på måndag :) Släkten ska då till Victoria Park och äta påskbuffé, mumms! Vi hörs senare. Kramar! 

RSS 2.0