NYÅRSGREJS.


Eyliner, mascara, concealer och rouge står för årets nyårssminkning och som frisyr har jag en OÄKTA sidecut med en inbakad snurrfläta. Enkelt och snyggt :) Sticker till oxie om en timme och jag har inte ens tagit på mig.. Aja, hade skitkul på Entré med Pernilla förrästen! Förutom att vi missade bussen 2 ggr och jag fick skoskav ^^ Gott nytt år, - igen!

POLKAGRIS

Oj då, idag är det nyårsafton! :o Detta året har gott så himla snabbt! Om två timmar sticker jag och Pernilla till entré där det nog blir lunch och lite shopping. Har inte träffat den lilla skitungen på hela lovet så det ska bli roligt :) Klockan sex ska familjen hem till några kompisar i Oxie.. Jag tror vi blir typ tre familjen sammanlagt så det blir mysigt. Kameran är fulladdad så en bildbomb kommer antagligen imorrn! :) Det blir ingen mer bloggning idag, dock har jag förprogrammerat en årsresumé som dyker upp 23:59 ;p GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!


Gårdagens "naglar" - Röd grund och ett vanligt vitt streck över  :) Polkagris färgat!


I LOVE MY CAMERA

Foto: Julia Hedberg, Nikon D9O + Nikkor 5Omm AF
Redigering: Elin Andersson (Jag)
Hihihi älskar min kamera <3 (& jag diggar min pose på första bilden..) Om en stund blir det hemmagjord Sushi och lax :D Tycker sushi är ganska gott, fast jag klarar bara av att äta några bitar ^^ Imorgon är det ju nyår, men vid lunchtid sticker jag & Pernilla till entré! =)

JULIA NÚMERO UNO


Foto: Elin Andersson (jag) med Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm
'Modell':
Julia Hedberg
Redigering: Elin Andersson (jag)

Älskar denna bilden på söta Julia! Om ni kikar in på hennes blogg så finns det en hel del bilder på mig ^^ Har förövrigt skalat 1 kg räkor idag till vår förrätt imorrn. Ska fira nyår hos några kompisar och familjen står för förrätten. Så himla god den blev, - nån rulle fylld med en röra med lax, citron och räkor blandannat.

PORTRÄTT

Mig av Julia Hedberg. Nikon D9O + Nikkor af 5O mm (heter det så? ;p)

[Förpublicerat]
Ligger säkerligen och sover just nu ^^
(Fler bilder kommer! Både på mig & Julia)

EN MASSA GAMLA BILDER..

Har precis kommit hem från farmor och farfar :) Det är alltid så mysigt där <3 Vi käkade krabba och en massa smörgåsrån (eller "Elin kex" som f&f säger, - jag åt nämligen väldigt många såna när jag var liten ^^) Har tillbringat hela dagen hos Julia i Lund! Vi gick till stadsparken och fotade lite spontana porträtt i snön som ni får se så fort Julia har skickat de till mig. I eftermiddags knallade vi runt på stan och jag hittade "bara" två stycken nagellack. - Ett rött från Depend och ett brunt från MNY. Fikade osså med morotsmuffins och chai latte på EH med.. ^^

Hittade bara denna bilden i arkivet ^^ Älskar svartvita bílder.. <3

Klippte sönder mina tights.. Snyggt ? Njaaa..

Hoppbild i snön.

Dagen då jag skadade mig 1 mars. Fy fan. 2 veckor senare var det operation för en ovanlig knäledsfraktur.

Sjukhus rummet natten efter operationen. Hade så fruktansvärt ont så jag visste inte vad jag skulle göra.. Pappa var som tur var med mig under hela operationen och han sov bredvid mig i sängen till höger.

21 mars kom pappa och mamma hem med ett stort paket innehållande en Canon EOS 5OOD plus Canon EF femti millimeter.. BLEV SÅ SJUKT GLAAAD! (älskar mitt clown hår på denna bilden <3 not)

Fick stå ut med ett helt gipsat ben i 2 månader.

SMAKPROV


Ett litet smakprov från dagens fotografering. Mig fotad av Julia :)

JAPANSK MAT.. <3

Har varit hemma hos några av familjens kompisar ikväll på middag därav den tråkiga updateringen ^^ Vi åt sjuuukt god mat, - Japansk! :D Osså kladdkaka till efterrätt <3 Tänkte kika på gårdagens avsnitt av S H F och sen lägga mig, måste gå upp ganska tidigt imorrn, - typ vid nio tiden.. Ska nämligen hem till Julia i Lund <3 Kameran följer självfallet med men bilderna får ni inte se förräns på Torsdag.. Direkt efter jag har träffat Julia ska jag & syster hem till farmor & farfar eftersom mamma och pappa ska på resturang! (Julklapp från mig!)


NYA INKÖP




/ Cover all mix från Make up Store - 265:- / Guldigt nagellack från Mayvellines nya märkte MNY - 3O:- /
+ lite annat :)

DAGENS LUNCH.


Har varit i stan nån timme nu med pappa och Elsa :) Köpte blandannat en julklapp till S. Vi hann även med en suppergod lunch inne på V.E.S.P.A! Lax fyllda ravioli med körsbärstomater och räkor toppat med ruccola! Smarrigt ;) Visar vad jag har köpt senare, - nu ska jag måla naglarna ^^

FAVORIT ? I REPRIS


Godmorgooooon (: ! Ovan bjuder jag på en repris bild som jag visade för ett tag sen! Har inte hunnit redigera resten av bilderna men när jag har gjort det visar jag självklart dem ;) Bilderna är fotade med min systemkamera Canon EOS 5OOD + ett femti objektiv med manuella inställningar. Om en stund ska jag, pappa och lillasyster till stan för lunch plus att jag måste köpa en försenad julklapp till S ^^

SPOTIFY IN MY HEART

Måste bara tipsa om två av mina favoritlåtar.. ETT och TVÅ ! Hörde Broken door för gången i somras på Rix FM festivalen och efter det fick jag reda på att det är en i släkten som sjunger :) Skills där ;) Nämen lyssna och NJUT !


DAGENS MYSOUTFIT




Pippi tröja från EMILIO (den är pappas så den är lite stor, men den är perfekt att ha över tights eftersom man slipper visa rumpan!), strumpbyxor från H&M och morgonskor från Shepherd.

Har haft en super mysig dag hos S <3 Vi bakade två sorters muffins, en sort med choklad och en sort matmuffins som vi exprimiterade fram med vitlök, räkor, citron osv! :) Sista sjukgymnastiken på tre veckor nu.. YES ! Till helgen sticker familjen och S & hennes familj upp till Småland i en stuga som vi har hyrt.. Ska bli så jäkla härligt och vi stannar nästan hela veckan <3 Mys!

DET KALLAS ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV.


Jag hatar bloggare som aldrig bjuder på sig själva, - så här kommer en vacker bild på mig :)  "En osminkad Elin en dag då hon hade tråkigt."

Haha det är underbart med jullov! Tänk att det är lite mindre än 2 ½ veckor kvar !?! Om en stund ska jag bege mig till en av mina bästa kompisar, S! Jag tror vi ska baka ? :D Dock kan vi inte va så länge för jag ska till sjukgymnasten.. -.- Men nu måste jag ta på mig ^^ Går fortfarande i pyjamas (a) ;p

MITT STÖRSTA PROBLEM..

Mitt största problem är just nu att jag är uppe i Camilla Läckbergs sjunde och sista bok.. Började läsa serien när vi var på Teneriffa (alltså i början av November) vilket innebär att jag har slukat 7 böcker på 1 månad. Grejt! Kaan hon inte göra fler (a) Förövrigt har jag varit med Gabbi hela eftermiddagen och nu ska vi strax äta :) Rostbiff med ungsrostade rotfrukter, hemmagjord bea och rödvinssås! Mumms.


JULKLAPPAR 2O1O


Sunes Jul (HAHA lätt en av de bästa julkalendrarna ^^ Älskar den!), Adidas Parfym, Björn Borg trosor, Bok, silver ring, silver armband och Sheperd morgonskor (de är så himla sköna <3)

2 nya pjamaser. - Riktigt sköna!

En massa pengar <3

WII limited edition Röd, 2 konsoller, 2 "boxnings konsoller" och tre spel: Donkey Kong, Wii sports och Super Mario Bros.

Jag är riktigt nöjd över julklapparna detta året. Som jag sa, - få men dyra. Precis som jag vill ha det! Igår var en jätte mysig dag <3 Familjen gick ut på lång promenad och vi spelade en massa Wii vilket känns i hela kroppen. Haha shit vilken träningsvärk ^^ ;p NU: Sunes jul för andre gången på 3 dagar.

JULAFTONSBILDER

Haha, gud vad jag är mätt! Älskar julmat, och speciellt pastasalladen, laxen, hemmagjorda köttbullarna och farmors egna ris a la malta <3 Har fått få men dyra julklappar av släkten (precis som jag vill ha det!). Blandannat morgonskor som ser ut som ballerinaskor från Shepard, smycken, pjamaser, bok, parfym och 7OO 1OOO :-. :) Imorgon kommer det inte bli någon updatering eftersom det är (enligt mig och min familj) en av de mysigaste dagarna på året då. Man går runt i pjamas hela dan, spelar wii (heheh ^^) och äter överbliven julmat till frukost, lunch, middag. Love it! Vi ses !


Min söta lillasyster med nyvaket hår halv sju på morgonen <3

Jag ;p

Nya wii:et <3

"JAG HETER ALEXANDER NILSSON"


[Förprogrammerat sen imorse]
Haha denna parodin på Alexander Nilsson / Kniven mot strupen är så grymt klockren! ;p Har förövrigt tillbringat hela morgonen med wii:et. Haha jag dör så beroendeframkallande det är ^^ Har kommit på att jag har en dold talang när det gäller Wii Sports, - jag äger ut alla på tennis liksom :D Om 3 ½ h kommer släkten, ha det !

MERRY CHRISTMAS ! ! !

God jul allihopa! Hoppas ni får en underbar julafton <3 Själv väckte syrran hela familjen halv sju (Vilken innebar sju timmars sömn för min del inatt, - tack för den du!) Av mamma och pappa fick jag pjamas, Björn Borg trosor, DVD film och tillsammans med lillasyster fick vi Wii (det röda, så jäkla snyggt!) med tre spel till. Super mario bros, Donkey Kong och Wii sports! Me likeee! :D Kram <3

MERRY CHRISTMAS ! ! !

God jul allihopa! Hoppas ni får en underbar julafton <3 Själv väckte syrran hela familjen halv sju (Vilken innebar sju timmars sömn för min del inatt, - tack för den du!) Av mamma och pappa fick jag pjamas, Björn Borg trosor, DVD film och tillsammans med lillasyster fick vi Wii (det röda, så jäkla snyggt!) med tre spel till. Super mario bros, Donkey Kong och Wii sports! Me likeee! Ikväll kommer släkten :D Kram <3

tjena

Kan inte fatta att det är julafton imorgon !?! Jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer få eftersom jag inte har önskat mig något, - känns som att jag har allt jag vill ha redan ;p Morgondagen börjar antagligen TIDIGT (min syrra går upp vid sju tiden..) med julklappsöppning på paketen som vi får av mamma och pappa. Sedan vid tre tiden kommer hela släkten, vi kollar på Kalle anka, dricker glögg, "tomten" kommer, julmat (!!!!), julklappslek osvosv. Längtar!!! Blir nog ingen upd imorrn, så ni får ha en skitbra julafton <3 Ni är bäst!

Även denna bilden kommer från weheartit.com. Har nämligen knappt några bilder på pappas bärbara som jag bloggar ifrån nu ^^

WE ♥ IT






Oh my så snygga bilder! Halsbanden hade jag inte direkt tacka nej till heller. Alla bilder är HÄRIFRÅN. Godmorgon förrästen, sovit gott ? Ska hem till min gammelfarmor om en liten stund och SEN blir det stan ;p Hörs sen!


BILDLÖST

Haha har bakat julgodis hela kvällen. Dock hann jag inte med cupcakesen så det får göras imorgon! Påtal om imorgon, - jag ska upp tidigt för jag MÅSTE till stan och vill gärna vara där så tidigt som möjligt för att slippa stressa bland alla andra :( Har nämligen glömt att köpa julklappar till släktens traditionella julklappslek på fredag och jag måste även köpa cellofanpapper.. ^^ Tyvärr blir detta bildlöst men jag ska kolla film nu ^^ "The Holiday" står på schemat :)

ETT EXEMPEL

Fotade lite igår med vatten, utspridd mascara och rött läppstift =) Resultatet blev bra, dock har mitt photoshop cs4 slutat fungera så jag fick redigera denna bilden ovan i picnic. Så dåligt. -.- Menmen, det blev okej.

SCONES

Tjena ! :) Firar jullovets första dag med nybakta scones och hallonsmoothie till frukost, - fint skit! Just nu tittar jag på film, spelar nintendo DS och smsar med lite fina personer <3 Det slog mig nyss att det är julafton om TVÅ dagar! Herregud.. Dagen firas som vanligt med hela släkten hemma hos oss med julmat, klappar och en massa annat! - Längtar.. ^^ Ikväll blir det julbak! Gräddkola, ischoklad och julcupcakes står på schemat!

FRÅGESTUND ! !

Undvik frågor ni själv inte skulle vilja svara på ^^ Annars svarar jag på allt. Avslutas i slutet av denna veckan.

J U L L O V ! !

JULLOOOOOOV ! Haha var i skolan idag i cirkus 4O min, - lönt ^^ Kunde knappt ta mig till skolan heller pågrund av all snö (det är nästan 1 m på vissa ställen :o) -.- Det har varit en tuff termin med ungefär ett prov / veckan, men det har gett resultat eftersom jag har VG i nästan alla ämnen nu ;) De jag har G i vet jag att jag lätt flyttar upp till VG eller MVG nästa år :)) Skulle igentligen gå på bio och sova över med Pernilla och Mickis ikväll, men skunkarna har fått influensa -.- <3 Nu ska jag göra nåt vettigt..

THREE PICS

Yeees sista provet detta året är avklarat, och det gick sjukt bra tror jag! Lite surt dock eftersom typ 2O sidor av alla 7O var med som frågor.. -.- Menmen! Var i skolan två timmar, väldigt lönt ;p Var hemma vid tolv, och klockan fyra hade Elsa avslutning i kyrkan! Träffade JV där också, så vi snacka lite ^_^ Innan avslutningen var jag & pappsen på Mobilia där jag köpte ett par vinterskor <3 Det blev ett par bruna Canada snow! Köpte även en ny mascara! Imorgon börjar vi halv tio, äter gröt, får våra betyg och sen tack & adjö, - JULLOV!!!!!!!!


Ungefär såhär ser mina nya skor ut :)

*vänd på huvudet* - Min nya mascara!

*osminkad, tjenis penis!* Råkade ta på foundation i mörkret, tssss! ;p

GRAN TORINO

Härligt. Kom 4O min sent till kyrkan idag pågrundav bussen -.- Annars vart det helt okej på konfan :) Vi kollade på film så var riktigt bra faktiskt! Gran Torino tror jag den hette..? Förövrigt har jag pluggat SO sen klockan fyra, - MEN jag känner faktiskt att jag kan det här :'D Imorgon börjar vi klockan tio, gör provet och slutar efter det meddans resten av skolan börjar nio och har städdag.. Hihihihi love it! <3 Ska städa undan på rummet nu och sen titta på film, see you later alligator *du du dudu*

Måste boka in klipptid imorrn.. Mina toppar är så sjukt slitna "/ Hoppas det är någorlunda långt iallafall :)

BILDLÖST.

Godmorgon ! Hade det sjukt kul hos Gabbi igår <3 Vi åt gratinerade musslor, pasta med kyckling och chokladpanacotta / tiramisu! (C............. style, eller hur Gabbi? ;p) Nu ska jag strax till konfan.. Är lite lat idag så jag tar bussen ^^ Ettan går nämligen direkt till konfan nu, istället för till stan. Bra ibland, dåligt oftast. Blir ingen mer update idag, måste plugga -.- Kramis,

<3

Godmorgon! :) Usch så läskigt det var igårkväll, - jag blev så jäkla yr hela kvällen >< Men det är bättre nu :D Snart ska jag till stallet, det är avslutning. Nästa år kommer jag rida storhäst, kommer sakna ponnybusen med massa personlighet.. <3 Idag är det antagligen hopptävling, och jag hoppas Emilio hoppar lika fint som förra lektionen! Pappa tar kanske med sig kameran, så om ni har tur får ni en massa bilder sen :) Men nu ska jag göra mig iordning, vi hörs!



EN LÅÅNG RUNDA PÅ STAN SENARE :


Min nuvarande profilbild på facebook. Jag gillar den faktiskt :)

Oj vilken lång runda det blev på stan.
Allt började fem i två när jag stod och väntade på ettan som går direkt till Gustav adolfs torg. Hoppade på, inget mer med det. Men när de skulle svänga in vid kronprinsen som de alltid brukar körde dom bara rakt fram?!? Tittade upp på "skylten" och såg att det stod "Oxie". Bra jobbat, jag hade alltså hoppat på Oxie bussen (y) Hoppade av vid närmaste hållplats och promenerade till kronprinsen i converse och tights och hoppade på bussen till gustav.

Knallade runt på stan i snön och letade julklappar. Hittade nästan allihopa, plus inslagnings dekoration :D Pappa & Elsa hämtade mig vid femtiden och nu sitter jag här i soffan ^^ För dig som orkade läsa allting vill jag bara säga en sak, - GRATTIS ! :D

EXTRA HÅL ?!? :o

Hallå! 1 av 3 lektioner idag har varit seriösa, ;p På klassrådet fick vi reda på att spanskan var inställd, så vi slutade klockan tolv :D Har precis käkat lunch (pannkakor med banan och sirap is the shiiiit) och funderar lite på att åka in till stan.. Har nämligen bara fixat en julklapp.. Bussen går femtiofem så jag ska försöka vara klar tills dess, tjarå!


Visste ni att jag har ett litet "extra" hål i örat? Det är inget som jag har fixat till själv, utan jag har haft det så sen jag föddes. Wierd!

ONEPIECE, SNÖSTORM O EN MASSA FILMER.


Påväg hem, - det var kaaaaaallt!

Chillig dag idag :D
Slapp Median så vi hade sovmorgon, på matten kollade vi på film (Dum, Dummare..), på sydslöjden började jag med min röd / vita Onepiece och på Fysiken tittade vi också på film, denna gången "Ett päron till farsa firar jul" plus att vi slutade halv 2 istället för halv 3. Haha ;p Avbokade sjukgymn. också pågrund av vädret :s Det är snöstorm !!!!!!! Imorgon har vi också sovmorgon eftersom vi slipper gympan <3 Fina grejor!


QUE QUE QUE QUE QUE

Yees ett av två prov är klara! Idag vart det fysik, och det jag väl bra ? :) På Måndag är det det sista provet detta året, dock är det på över femtio sidor! SICK! "Satsar ni på G läser den 4O sidor, VG / MVG 2O sidor extra" sa min lärare, - man bara QUE?! Klart man vill satsa på dom högre betygen? -.- Nu ska jag göra svenskläxan och sen laga mat. Pasta carbonara ;D

BILDLÖST.

Hej! Jag är ledsen, men bloggen får lida lite nu sista veckan innan jullovet. På Onsdag har vi fysikprov och på Måndag SO prov. Sen är det jullov ! ! ! <3 Ska bli så galet skönt. Är dock lite spänd över vilka betyg jag kommer få.. Får reda på det på julavslutningen, - nästa tisdag. Men nu ska jag titta på TV. Har sovmorgon imorrn. Hipp hipp hurra!

BILDLÖST.

Hej! Jag är ledsen, men bloggen får lida lite nu sista veckan innan jullovet. På Onsdag har vi fysikprov och på Måndag SO prov. Sen är det jullov ! ! ! <3 Ska bli så galet skönt. Är dock lite spänd över vilka betyg jag kommer få.. Får reda på det på julavslutningen, - nästa tisdag. Men nu ska jag titta på TV. Har sovmorgon imorrn. Hipp hipp hurra!

GAMMAL BILD, LAHOLM OCH MAAT. <3

Hej. Haha sorry över mitt senaste inlägg igår.. Men jag blev så satans arg när jag hade kämpat hur länge som helst med pepparkakshuset och sen brakar allt ihop.. Men vi ska göra ett nytt i veckan, - med Karlssons klister :) Idag har vi varit hos pappas bror och hans familj i Laholm, - trevligt trevligt! =) Kom hem vid fem tiden och familjen har nyss ätit en SJUKT god middag bestående av lammfärsbiffar, rödbetsbulgur och basilika - och fetaostkräm.. GOOOOTT! Tänkte förövrigt spela in ett litet videoinlägg senare.. Haha vi får se hur det går..


FANFAnFAN jag kmr aldrig bygga pepparkakhu...

mms_img27079 (MMS)

FANFAnFAN jag kmr aldrig bygga pepparkakhus igen


ROSA PEPPARKAKSHUS


Hi there! Cyklade till konsum för två timmar sen där jag stod vid lösviktgodiset LÄNGE och försökte plocka ut alla rosa non-stop. Lyckades ganska bra ;) Sen dess har jag pillat med ett pepparkakshus som är redo att limmas ihop nu! Det blev helt okej ;) (Mobilbild ovan)

HEJSAN

Kul, jag är förkyld och har huvudvärk. Kom nyss hem från ridningen där jag jobbade med volter / öppna med Emilio vilket gick grymt bra som vanligt. <3 Dock skulle han tönta sig lite och skena iväg för minsta lilla ljud från blåsten utanför ridhuset. Denna lördag kommer jag bara tillbringa i soffan framför Hogan knows best och fysikboken. Kramis <3

SUDDIGT,

Tjenis ='D
Tjoho det är fredaaaaag. Tillbringade hela eftermiddagen på stan med Mickis och Pernilla <3 Riktigt roligt, och som Mikaela skrev i ett sms "Länge sedan jag skrattade så mkt" ! Vi strosade mig runt på stan, flummade och snackade (: Jag svängde in på Ur & Pen också eftersom min klocka gick isönder idag. Som tur var kunde de fixa det snabbt och det kostade mig bara 3O rixdaler..

Vi gick också till Telia där vi frågade om min mobil vars blutooth absolut inte vill fungera (Xperia x1O mini pro) Fick svaret att den behövs lämnas in, och eftersom jag INTE klarar mig utan min mobil ska jag lämna in den på jullovet ^_^ Hehe <3


GODMORGOOOON :)

Väldigt vacker bild från i lördags :) Nu beger jag mig till skolan för dagens första lektion, idrott. Efter skolan blir det nog (LÄS: antagligen inte) julklappsinhandling. Godmorgon förrästen !

HALSDUK

Äntligen är jag klar med min halsduk som jag har stickat på slöjden :'D Den är runt två meter lång och har fransar, - & jag är faktiskt grymt nöjd :) Frågan är bara hur jag ska ha den.. Så som på bild 1 eller att jag virar den ännu ett varv runt halsen? (Förrästen, varför ser mitt hår ORANGE ut på bilderna?) Oh ja, jag fick VG på matteprovet (;

ORION 2O11

Oh my god. Jag är faktiskt nästan hundra procent säker på att detta kan bli sveriges bästa film någonsin.. Jag dör faktiskt, den verkar bra. <3 (Behöver ju inte tillägga att 5O % av varför jag gillar filmen / trailern är att Filip Berg är med, - Jag dör lite till.) Tror att premiären är i början av nya året :) ?

VARFÖR ?!?

Damn it! Jag blev lite FÖR sugen på ännu en chokladbit ur min adventskalender och dessvärre fick jag syn på tian direkt.. VARFÖR hittar man aldrig dagens datum när man vill det och tvärtom ? Mina smaklökar är glada iallafall, kul att någon är det :)

Jag saknar sommaren lite.. Nedan har ni en outfit från i juni.


MINNEN


Bläddrade igenom mitt fotoarkiv och hittade denna bilden. HAHAHA jag dör, såna minnen! Någon hade burit upp JVs cykel på skåpen en eftermiddag ;p Klockrent.

Matteprov idag vilket gick good :) Annars kommer jag bara ta det lugnt ikväll. Har iochförsig en spanska stencil att göra klart, men annars har jag inga läxor ^_^ Om jag orkar blir det DHW klockan nio (=

MATTEPROV, JULLOV (SNART IALLAFALL..) OCH EGO.

Hola guapas. Ledsen att jag bloggar så sent, men jag har pluggat matte HELA kvällen. Har ju matteprov imorgon, men jag känner mig faktiskt säker. Har gjort hela röda kapitlet (VG / MVG uppg) och även andra som pappa har fixat :) Nästa onsdag har vi fysikprov och sista måndagen SO prov men jag tror inte det blir några problem ^_^ Men SEN ÄR DET JULLOV!!!! Imorgon efter skolan ska jag nog en sväng på stan och inhandla årets första julklappar ;)

Annars blir det en lite speciell morgon imorrn. Vi börjar nämligen med med teknik där vi ska göra en ljuslykta (que?) så det blir "drop in" och man får dyka upp mellan klockan åtta och tio beroende på hur mycket tid man känner att man behöver. Tror att jag är där vid nio tiden? (: Men nu ska jag borsta tänderna. Puss, <3

Här kommer ännu en bild som finns i nya headern. Inget speciellt, fotade bara bilderna lite snabbt efter ridningen i lördags (svettig och snygg, haha ;p)


NATURVETENSKAP ?

Tjena! :) Har tillbringat två timmar framför matteboken, - inte så super härligt men det börjar faktiskt bli ganska kul :D Jag & Pappa (matte / NOlärare 6-9 knawmean?) fördjupade oss i mult. / div. med bråk och i slutet var vi uppe i MVG uppg :) Jag funderar faktiskt att börja Naturvetenskap inriktning på gymnasiet, jag älskar nämligen alla NO ämnen! Men det har ju ingen koppling till polisyrket.. Kanske samhäll med inriktning på naturvetenskap? (: Äh det är 2 år tills dess. Vi får se!

En av bilderna i min nya header.. Mycket vackert, jag vet.

ECLIPSE CLIPS


Åh jag älskar sången ovan! <3 Älskar Älskar Älskar! Hörde den för första gången på Eclipse premiären under fight training scenen. För er som behöver friska upp minnet hittar ni klippet här under. Förrästen, - i fredags kom Eclipse ut på DVD! ;D "Never loose fokus"

& när jag endå är igång bjuder jag på en av mina favoritscener från The twilight saga Eclipse.

FROM STADIUM


Tjena! :) För er som har missat det så är det söndag idag, - inte kul eftersom jag har matteprov på tisdag och måste plugga. Ute snöar det MYCKET, - mysigt när man är inomhus iallafall ^_^ Haha förrästen, vet ni? Jag läste ut Camilla Läckbergs fjärde bok igår :( Började på den i fredags.. Men jag har lånat resten av serien av farmor så det är inga problem :'D


FILIP SNYGGAST BERG

Oh my god. Filip Berg måste vara en av sveriges snyggaste männsikor, - visst? <3 Perfektion. Love. Kärlek.


NY VINTERDESIGN ! <3

Äntligen har bloggen fått en ny vinterdesign och jag blev faktiskt galet nöjd med denna :) Temat är grått som ni kanske ser, men det finns även några inslag av rött ^_^ Kom hem från stallet för en timme sedan. Hoppade Emilio idag och HERREGUD VAD BRA DET GICK! Han brukar vara lite tittig i hoppningen (aka vägra hela tiden) men han vägrade inte en enda gång idag :) Fina pålle <3 Just nu tittar jag på My super sweet sixteen. - MTV's mest patetiska program men shit vad underhållande det är!


TRE PUNKTER

Kollar i kors med ögonen (ser NÅGON bra ut när de gör det ?), ett tvåhundra gram Marabou och lite för mycket fritid.

It's friday people! Dagen har rullat på ganska bra, började ju med utvecklingssamtal vilket gick super bra! (: När jag kom hem tänkte jag fota vinterbilder till min nya header men vädret var inte super så det får bli imorgon. Kusinen kom för cirkus en timme sen, och sen dess har vi fått i oss lite smarrig tacos och chips. Nu ska jag kasta mig över Camilla Läckbergs fjärde bok <3 Läste ut trean idag nämligen och jag ÄLSKAR den serien!

ÄLSKA MER PLUS HJÄRTA

YEEEEES snart är det helg ! ! Imorgon kommer min fina 1 åriga kusin Märta hit och sover över, så det blir kalaskul! <3 Idag har det absolut inte hänt så mycket, redovisade mitt arbete om Elisabeth Short vilket gick bra! Annars har jag varit hos sjukgymnasten (sprang 1 km!) och tillbringat kvällen med att försöka plugga in lite enkla spansk - och engelskglosor och plugga matte. Nu blir det Robinson och sedan ska jag sova. Börjar morgondagen med utvecklingssamtal halv åtta. Har jag tur missar jag idrotten :D !

TWO PICS

Två bilder ur samma serie, fotade för ett halvår sen då det var varmt ute!


TWO PICS

Två bilder ur samma serie, fotade för ett halvår sen då det var varmt ute!


RSS 2.0