COOL CYKEL OCH BETYGOROANDE.

Min pappa har en ganska ball cykel. Den är militärgrön, lite smårostig och kommer antagligen från stenåldern. - Minst! Men om man hade målat den i en cool pastellfärg och tagit bort stången som man får mellan benen skulle jag kunna tänka mig att använda den..

Har börjat oroa mig inför mitt betyg i gympa denna terminen.. Eftersom jag bara kan vara med och träna överkroppen tror jag inte mitt betyg kommer bli högt, men som pappa sa. - Får jag IG är det inte hela världen. Jag kan inte göra så mycket åt knäet, eller hur? (: <3 Lite surt eftersom jag vill (ska!) bli polis, men jag satsar nästa termin slash i nian!

ASKING

Tjenis *punkt punkt punkt* :D Imorgon är det freeedaaag vilket gillas grymt mycket! Är lite glest med inlägg för tillfället, men jag har 1) så satan i gatan mycket läxor / grejs i skolan just nu! 2) ingen större blogginspiration. Imorgon börjar klassen med ett härligt coopertest som jag tyvärr inte behöver vara med på ^^ Hihohiho! Läxor till imorgon är lite engelskglosor (som jag kan!) och en spanskuppgift som nästan är klar. Vi kanske har inställd spanska imorgon så då slutar vi klockan tolv :D Hoppas!

Ikväll blir det halv 8 hos mig / IDOL / Kenza Tyra show. Hejsan svejsan! =) See you when I see you, - eller vad man säger?

TVÅ PUNKTER

bloggsvar fick jag en fråga om jag inte kan skriva ner lite grejer som man antagligen inte visste om mig.. Så here we go!
- Jag är otroligt rädd för att dö. Tänker på det väldigt ofta vad som händer efter livet, hur det känns osv.

- I skolan skriver jag aldrig på det vänstra bladet i skrivböckerna.. Vet verkligen inte varför jag inte skriver där!

Hej förrästen :) Hörs efter sjukgymnasten!

MORGONEN

Blir en suuper snabb morgonbloggning nu :) När jag vaknade klockan åtta idag hittade mamma inte sina nycklar, så hon fick låna min cykel. Och eftersom jag absolut inte hinner /orkar gå till skolan ringde jag i panik till världens bästa farmor som kommer och hämtar mig klockan nio :D <3 Har nyss tagit på mig. - Idag fick det bli ett par mörka jeans, vitt linne, blå jeansskjorta och vita converse till det (: Vi hörs vid fyra tiden i eftermiddag, kram!

MY FAVOURITE RINGS


Jag har en förkärlek för ringar, och här är några av mina favoriters favoriter! 1) Weekday 1OO :-, 2) H&M 5O:-, 3) Glitter 8O:-, 4) - 7OO:-

---------------------------------------------------------------------------------
Halloj! Absolut inget speciellt som har hänt i skolan idag, men vi slutade iallafall lite i tre. Sen dess har jag matat av lite läxor (2 sidor matte och lite spanska ^^) och just nu tittar jag på något sjukt random program om nio åriga skönhetsdrottningar (!!) Imorgon har vi inställd musik vilket innebär sovmorgon, - livet leker med andra ord. Kvällen kommer spenderas med näsan bakom SO boken i badkaret eftersom vi har prov nästa vecka..

Biologi.. Hann tyvärr inte updatera igår m...

mms_img47488 (MMS)

Biologi.. Hann tyvärr inte updatera igår men det tar jag igen ieftermiddag / kväll <3 blev förrästen skötare på Odessa! Tjiho!


I'M OFF TO THE STABLE

Hallå. Lite småjobbig dag idag, - måndag ju! "/ Vart hos sjukgymnsten efter det och direkt när jag kom hem gjorde jag 2O matteuppg som är läxa tills imorgon och nu drar jag strax till stallet :) Elsa fick förrästen Super Mario card till hennes Nintendo DS idag, så det är det vi gör just nu ^^ Hörs med roligare uppdatering senare ikväll ^^

SWEET SUNDAY

Sitter i en nybäddad säng och målar naglarna vita samtidigt som jag tittar på Ensam mamma söker (dock känns det som vanligt att jag mer tittar på reklam. - skärpning TV3!) och väntar på att parlamentet ska börja.. Mysig söndag med andra ord!


FEETS / SHOES

1, Mina skor / fötter av Gabbi. 2, Gabbis skor / fötter av mig.

Gudstjänsten gick väl bra, lite småtråkig dock ^^ Kom iallafall hem för cirkus 45 min sen och har hunnit äta en rostad makrillmacka! Nu är det dax att göra lite spanskläxa som igentligen är till tisdag, men eftersom jag ska till stallet och fixa så jag får sköta Odessa imorgonkväll hinner jag inte göra det då! ;) Vi hörs kanske senare, annars - Ha en super duper söndag.

SWEET CHILI

Har matat av 15 avsnitt Andra Avenyn idag :) Plus ätit tacos rester från igår, haft fikagäster och ätit ostbågar :) Alltså har nästan hela dagen handlat om mat ^_^ Lalalalalaaa.. Nu har jag fastnat framför Terminator, - Absolut inte min typ av program, men jag gillar den :D Börjar morgondagen med gudstjänst klockan elva så jag ska lägga mig snart.. Imorgon behöver jag även göra lite läxor till veckan. Har skjutit på det hela helgen "/ Puss haj,

ÖNSKEINLÄGG: MIN KAMERA


21 mars (3 dagar efter jag hade opererat knäet) kom mamma och pappa hem med två stora paket till mig. Ena paketet innehöll mitt fasta femti objektiv och i andra min älskade systemis, - en Canon EOS 5OOD med andra ord. Jag blev överlycklig! Nu efter sex månader med kameran har jag lärt mig otroligt mycket, så jag tänkte skriva lite om min kamera. - Precis som någon önskade! :)

Jag tycker femhundraD:n är en riktigt bra kamera som passar både folk som bara vill trycka på knappen i autoläget och samtidigt få bra resultat & folk (b.la jag) som vill utvecklas med kameran och älskar att fotografera! Det jag gillar att skärmen är stor och färgstark, knapparna sitter på logiska ställen och kameran är enkel att lära sig grunderna med. Vissa stör sig på att Canons kameror är så lätta, men det är absolut inget jag har stört mig på! Annars fixar man ju det lätt genom att köpa ett tyngre objektiv eller batterigrepp.

Kameran filmar i HD vilket var en liten del varför jag valde just Canon EOS 5OOD. Jag älskar kavlitén och tycker det är grymt kul att man även kan ta foto och även fokusera meddans man filmar! ^^ Man kan även ställa in om man vill att den ska fokusera auto eller om man vill fota manuellt. En annan sak som jag är imponerad över är ISO:t. Man kan h väldigt högt ISO värde utan att det förstör bilden. Fast jag är inte så känslig för brus, - men ändå!

Redan någon dag efter jag hade fått systemkameran var jag igång att fotade manuellt. Iochförsig hade jag läst otroligt mycket på internet (bloggar) om hur man ställde in allting och så, så det vart inte så svårt. Men somsagt, ställer man in kameran på M (manuellt) är det ganska logiskt vad som betyder vad och hur man ställer in allting :)

Detta är en sjuukt bra kamera iallafall som jag verkligen rekomenderar! :) Och förrästen, ni alla vet ju att Canon är bättre än Nikon? ;)

TEXT FRÅN NETONNET: (Där jag förövrigt köpte min kamera <3)
  • 15,1 megapixels CMOS-sensor
  • Videosekvenser i Full HD (1080p)
  • Brett ISO-omfång upp till 12800 för svaga ljusförhållanden
  • 3,4 b/s med upp till 170 JPEG i serie
  • 3,0” ClearView LCD-skärm med direktvisningsläge
  • 9-punkts AF-system
  • DIGIC 4
  • Integrerat rengöringssystem
  • Kompatibel med EF/EF-S och EX Speedlite


YOU WOULD NOT BELIVE YOUR EYES.

Det är lördag och jag tillbringar dagen i sängen med glass och Andra Avenyn maraton. Ridningen gick vääldigt bra, hade den hästen som jag hade första ridlektionen för nån vecka sen och det gick så grymt mycket bättre idag! Han vart väldigt lugn iallafall och vi hoppade lite :) Nu ska jag hoppa in i duchen och ta en vaaarm dusch, det är nämligen värsta höstvädret ute.. Regn och rusk ^_^ Mysigt iallafall,  - jag älskar hösten! :D

Snyyyyggaste killen pryder min mobil så fint <3

TIGERKAKA

Fredag idag vilket innebär postkodsmilljonären och Tacos framför TVn. (HAHA, grymt internskämt mellan mig och Gabbi) Okay, Postkodsmilljonären strycker vi men Tacos blir dagens middag :) Hade en GRYM kväll hemma hos Gabbi igår. IDOL, chips, dippa, chokladöverdragna bilar - you name it. Vid elva tiden tillbringade vi nästan 2 h på G's köksgolv där vi bara flummade! Shit pommfritt alltså..

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och sen möttes jag av årets klassfoto i brevlådan.. Det enskilda blev sådär men klassfotot blev bra :) Jag var dock typ den enda som log med tänderna, - så mobbad x'D Nu é det fredagsmyyyyyyys.

NO PICS

Äntligen helg :) Morgondagen kommer tillbringas med världens bästa vän Gabbi och sen ska vi även sova över. Just nu dricker jag Vit Grapefrukt juice meddans jag tittar på IDOL 2O1O. Innan jag lägger mig tänkte jag även hinna med lite läxor som är till nästa vecka och lite TV tittande ^^

Förrästen, haleluja moment vad bra det kommer bli på konfan :D Nu har nämligen Gabbi också anmält sig så vår grupp kommer bli bästbästbäst <3 Längtar till Prag :D

Min mobil är så jäkla grym på närbilder! J...

mms_img47483 (MMS)

Min mobil är så jäkla grym på närbilder! Just nu har jag SO och strax är det lunch :'D efter det matte och sen börjar helgen! Helt okej med andra ord. Hörs vi två tiden <3


KONSTEN ATT LYCKAS.

Riktigt postitvt överraskad (hittills) på konfan :) Härlig grupp (dock är det nog inte så mycket "nya kompisar" eftersom 2O av 24 personer går i paralellklasserna / känner jag via facebook ^^) och jag ska definitivt fortsätta! Nästa möte är en gudstjänst (Gudstjänst? Jag? Javisst!) på söndag, nästa år åker vi till Prag och i maj är det konfirmation :)) Har precis tvättat håret och nu börjar IDOL 2O1O. På Torsdag & Fredag är det studiedag så imorgon är det sista dagen denna veckan :D Najs eller vad?!?


VILSE I SKOGEN, DEL 1 (SKOOOOJA)

Okay, jag är hemma från orienteringen i bokskogen. Jag & Emmi var i samma lag och det gick skitbra dem 3 första kontrollerna, men sedan råkade vi svänga in på fel stig och tillslut vart vi på två stora gräsfält som bestod av 7O % vatten (med andra ord, - mina svarta converse blev dyngsura!) Vi gick nånstans i ingenstans i cirkus 4O minutos, ringde läraren som inte kunde hjälpa oss eftersom det var dålig täckning. Tillslut kom vi fram till ett litet samhälle där dem förklarade hur vi skulle gå tillbaka till parkeringen där start och mål vart, och efter ytterliggare 3O min kom vi äntligen fram! MEN vi hittade trotsallt 5 kontroller ;) ^_^

Nu ska jag strax till konfans första möte. Det ska faktiskt bli ganska kul :) Nej, jag är inte kristen och Ja, jag är döpt. Jag tänkte konfirmeras framförallt för att få nya kompisar och lära mig mer om livet..?

P

P


FINT SKIT.

Tillbringade gårdagens kväll med ELLE, mattidningar och glass samtidigt som jag tittade på Ensam mamma söker (eller ja, mest reklam..) Fint skit.

Helt Okay måndag som började med hemkundskap (bakade hälsobullar och jag & Amanda lyckades bränna hela plåten. - Vad hände?) och avslutades med engelska. Hann även med en runda hos sjukgymnasten och har alldeles nyss gjort klart sista svenskarbetet (!!) :D Nu tittar jag på two and a half men och fotar lite waterthings! Väldigt fint resultat kan jag meddela som kommer upp i veckan ;) Imorgon är det orientering i bokskogen *punkt punkt punkt* men vi har sovmorgon till nio och trettiofem så det hurrar vi för!

Ha en fortsatt skitbra måndag så antar jag att vi hörs
när vi hörs? :) Puss puss puss. / Elin <3

WATERDROPS

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

Somsagt fotade jag lite vatten innan :) Det blev väl helt okej, kanske lite brusigt.. Minns inte riktigt vad jag hade för intställningar, - | 1/4OOO - F1.8 - ISO: 4OO | på sista bilden och | 1/2OOO - F1.8 - ISO: 2OO | på resten tror jag? Har precis träffat S en liten stund och ska nu rensa ut alla sommarkläder ^_^ <3 Men vi hörs när vi hörs!

Vad tror ni jag har fotat? (: Resultatet k...

mms_img61759 (MMS)

Vad tror ni jag har fotat? (: Resultatet kommer upp ikväll!


SE & LÄR

Här har ni en liten lista om vad som händer i mitt liv just nu.. Har haft så sjukt svårt att komma på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent av mamma och pappa. Jag har liksom fått allt jag vill ha.. Egen TV, dator, systemkamera och mobil. Men somsagt, jag ska kanske önska mig ett batterigrepp :) Tamron:et sitter antagligen på kameran vid jul! (Om någon av er har det obejtkivet får ni jätte gärna kommentera!) Det verkar vääldigt bra och kommer nog trivas tillsammans med mitt fatsa femti i kameraväskan?

Edit: Har ångrat mig. Jag känner inte att jag behöver ett batterigrepp ^^ Jag har klarat mig tidigare, möjligtvis hade det varit najs då kameran blir tyngre men om jag köper 28-75 mm kommer det bli det ändå ;) Önskar mig småsaker istället. Funderar på en fjärrutlösare b.la.

BILDLÖST.

Det stavas L.Ö.R.D.A.G och jag har varit på stan med familjen hela eftermiddagen! Hittade ingenting till mig själv (vart på jakt efter höstskor, men usch vilka fula stövlar Din sko har fått in!) men syrran fick b.la en likadan vinterjacka från Everest som jag har, - gulligt! :D <3 Vi har precis ätit en suuupergod middag: Oxfilé, potatisgratäng, ungsrostade rotfrukter, gelé, berneisås och rödvinssås. Mumms! Nu ska familjen mysa framför 'Irene huss, - guldkalven' med grönsaker & dipp och marabou polka.

Ha en skitbra lördagskväll, kramis.

Förrästen, jag måste bara tipsa om en film jag såg igårkväll. - The last song. Så fruktansvärt bra!!

ÄPPLE


Min älskade dator <3 | Canon EOS 5OOD + Canon EF 50 f/1.8 |

Fredag och jag är hemma även idag. Tvingade i mig lite sån äcklig hostmedicin igårkväll så hostan är bättre iallafall :) Har precis skickat in alla arbeten till lärare som ska vara inlämnat idag, och just nu tittar jag på något "Hitta ordet, vinn 2O.OOO" på Femman. Drygt som eff aaa enn. Men tillbaks till skolan, - jag kan faktiskt vara med på dagens onödigaste ämne (klassråd) idag eftersom jag tror vi ska köra det på datorn via facebook idag =) Jajaaaa, tänkte dra med mig kameran ut i trädgården sen så ni kan få se lite nya bilder ;) Ha en bra dag!

Ps! Såg att jag har fått en massa nya läsare :D Kul! Hoppas ni stannar och kommenterar lite. ^^ <3

DAGENS..

LUNCH:
Pasta med Pesto, olika sorters tomater & sugar snaps. Gott!!!!
OUTFIT:
Eftersom jag är sjuk men ska hämta Elsa nu slängde jag bara på mig något.. Mörkblåa jeans från Cheap Monday och tröja från H&M. Till det väska rån accent, knogjärn från weekday och ballerinainspirerade kilklackar från vagabond.

Nu hoppas jag på bussen! Har sjukt ont i huvudet..

GODMORGON !

Vaknade klockan sju, bestämde mig för att vara hemma, fick frukost på sängen av mamma bestående av varm bulle, te & björnbärsmoothie, har spelat super mario på syrrans nintendo, har redan börjat fundera över vad jag ska äta till lunch (pastapesto lockar enooormt!) och även varit lite ledsen över att jag inte har några spanskböcker så jag kan inte göra glosorna till imorgon, - livet är hårt ibland right? x'D Tänk förrästen vad mycket man kan hinna på 2 h :o Godmorgon förrästen!

En gammal outfit från i början av 2O1O (där hade man inget svullet knä). Snö, uggs, - jag längtar! :D


/ SPINDEL / SPIDER / KONGULO /

En superfärsk bild som fotades för cirkus 1O minutos sen. Har nyss installerat  Canon program till datorn. Lite redigeringsgrejor blandannat som ersätter photoshop ganska bra när man inte orkar sätta på det ^^ Gött mos.

SJUK - HEJ !

Stannade hemma från skolan idag. Har hosta, är hes och förskyld "/ Har tillbringat förmiddagen framför teven och datorn, men nu är det dax att ta tag i en sida matte. Får se hur det blir imorgon, i nuläget tror jag inte jag kan gå men somsagt, - vi får se! :D Förrästen, nu ska jag börja tjäna lite pengar på bloggen :D Haha vi får se hur det går ^^  Klicka på alla markerade ord i inläggen är ni snälla (a' <3 Jajajajaja, nu ska jag börja. Hej så länge!


TISDAG

Oh, äntligen klar med mina 2 arbeten till denna veckan :D SO'n (skriva om ett valfritt parti) blev jag sjukt nöjd med! Åkte ju upp en snabbis till Gustav idag och intervjuade två personer från miljöpartiet =) Men somsagt, nu är jag klar så det blir någorlunda lugnt resten av veckan ^^ I skolan idag drog min mobil iväg på vift IGEN. Haha, Calle sprang iväg med den, Frida & Pernilla sprang efter och Eric höll fast mig (y) Blev en mobilbild fattigare :( :P Usch, har fått ont i huvudet igen :( Plus att jag börjar bli hes.. Får se hur jag mår imorgon! Kramis.


UPDATERING

Godmorgon! En snabb updatering blir det här ;) Vaknade 1 1/2 h innan jag skulle sticka för jag skulle slippa stressa, men ändå så har jag tillbringat en halvtimme genom att springa runt i huset och leta efter kläder att ha på mig.. När jag vaknde idag spöregnade nämligen det (vilket det gör fortfarande) så jag kände inte för att ha T-shirt.. Förskylningen är iallafall bättre efter 12 h sömn, jag har hält i mig Kan jang & C-vitamin brustablett, vitamintabletter osv. Efter skolan idag (vid tre) sticker jag, emma, kajsa & emmi upp till stan för att typ inyervjua nån från miljöpartiet..? Hmm. Men om vi gör det blir vi lediga en SO lektion sen :D

Ha en bra dag <3

MÅNDAG O KRÄFTOR

Måndag.. Har gått bra i skolan förutom att jag har suttit och snörvlat hela dan ^^ Skulle igentligen till sjukgymnasten nu klockan fyra men jag bokade om den till imorgon klockan fem, - orkade verkligen inte idag! Fick reda på idag att vår första lektion, idrott, är inställd imorgon så vi har sovmorgon! Trevligt! :D & på torsdag ska klassen till Bulltofta där vi ska ha nån trafikgrej? Ska volta med bilar och annat, - läskigt! Och nästa vecka har vi långhelg. Torsdag & Fredag är vi nämligen lediga :D

Men nu ska jag göra lite läxor & kolla My super sweet 16. Helt okej alltså. Puss!

Från kräftskivan i augusti. Älskar kräftor men tycker det är synd att man äter så lite på kräftan..

NEW

Svarta stuprör från Cheap monday och mysig tröja & halsduk från Gina Tricot.

Vaknade idag och kände att jag vart dunderförskyld.. Inte kul! Vid lunchtid stack jag och mamma ner en snabbis till stan och vi (jag) kom hem med en hel del grejor. 2 par jeans (b.la dem på bilden. Helt underbart sköna är dom alltså. Snortighta men samtidigt lika sköna som ett par jeanstights! Har 3 st här hemma ^^), en tröja (bild), underbar skinnjacka med fårullsdetaljer, underkläder & lite andra smågrejor. Naajs praajs från burgerking! Nu ska jag måla naglarna i samma fina färg som tröjan! Kramis,

UUUUUSCH!!!!


Hittade denna bilden på min bilddagbok nyss, och jag kan inte direkt säga att jag saknar dem två månaderna..
Fy f-n alltså! Fick inte på mig några jeans så jag levde i sunkiga mjukisbyxor hela mars & maj. Usch!

LÖRDAG / MY ROOM

Lite animerade bilder på mitt rum :) Ursäkta dålig kvalité, men det kan inte bli mycket bättre när man sparar i GIF.. Ridningen gick bra idag, - fick Emilio! Lite jobbig var han dock, men det funkade. ^^ Har nyss duschat och skulle igentligen till stan med mamma nu, men eftersom det regnar och är ett riktigt "höstväder" ute sticker vi dit imorrn istället ;) Ha en mysig lördag!

TWINS ? :O

Känns som att det var sjukt längesen jag fixade i Photoshop, så jag drog fram kameran, fotade, ladda in i datorn & sedan trixade fram den sk "tvilling" grejen på bilderna. Iochförsig behöver jag inte plugga Biologi (första bilden) eftersom provet gjordes idag, men boken kan symbolisera skolan / plugg (a' Förrästen, - ser ni alla röda prickar på benen? :P Dem är några av alla dem 3O myggbett som jag fick förrförra veckan x'D

Hjälp vilken träningsvärk jag har i framsidan av låren! :o Antagligen eftersom jag fick en ny riktigt jobbig övning igår hos sjukgymnasten..? Träffade Calle Mange på träningen och jag ägde ut honom iallafall. Nästan.. Imorgon är det lördag vilket innebär ridning! Det är hästbyte o jag har önskat antingen Emilio eller den hästen jag hade förra veckan ^^ Men vi får se! Natti natti,

HÖSTIGT

Dagens outfit blev verkligen höstig och mysig! Kofta från Gina tricot, jeans från Cheap monday, ring från blogawards goodiebagen, väska från accent & vita converse till det. Håret (haha) hade jag i en stram hög hästsvans!

Lite dålig updatering, - men det är fredag (yes!) och jag har tillbringat eftermiddagen med finfinaste Gabbi <3 Bakade kladdkaka & fotade porträtt. Ute är det molnigt & regnigt, - ett riktigt höstväder alltså! ;D Mysigt tycker jag. Nu blir det fredagsmys med la familia. Kramis,

MIN MORGON :


Vaknade AV MIG SJÄLV idag tjugo över sex! Kanske eftersom jag gick och la mig 21:15 igår? :D
När jag rullade upp rullgardinen möttes jag av denna synen ^_^ - Soligt! Sminkade mig & fixade håret sen..
Till frukost åt jag havregrynsgröt (mumms!) & färskpressad apelsinjuice.
Tog sedan på mig. Det fick bli tights, tröja, Jeansjacka från LEE, halsduk från Gina Tricot & vita höga converse till det! (och en tandborste i munnen)

Ni ville ju ha fler vardagsbilder, så här har ni :D ! Lyssnar just nu på Spotify och cyklar strax till skolan för att ha dagens första lektion SO! "/ Men vi slutar halv 2 så det är skönt :) Hörs,

BIOLOGI

Äntligen klar med biologin! Hann även med en dusch och kollat på IDOL 2O1O ^^ Men nu tänkte jag kolla klart på Halv åtta hos mig från tidigare ikväll och sedan lägga mig. Enda sedan skolan började har jag lagt mig mellan klockan halv tio / tio vilket är jätte skönt :D Är så sjukt trött på kvällarna (a' Men snart är det helg :D Har förrästen lite ont i knäet eftersom jag slog i det under knäskållen idag i skolan.. (Dock inte det opererade knäet thank gud !)

ONSDAG

Tjenis pe.. *piip* Slutade klockan 2 idag så det vart skönt :D På Svenskan gjorda alla klart sina bokomslag i datorsalen och eftersom jag var klar fick jag hjälpa alla i :P Haha eftersom det bara fanns paint som bildredigerings program tog det femhundra år att "klippa" ut ett trafikljus till Emmas bok x'D Sedan på matten hade vi 2 läxförhör.. Har iallafall nyss ätit 2 morötter och kikar just nu runt bland lite bloggar.. ^^ Inga läxor tills imorgon (eller jo, men alla är redan gjorda) så jag passar på att plugga till biologiprovet och påbörja ett SO arbete till nästa vecka.. Herregud vad många arbeten vi har just nu "/

Cupcakes som jag gjorde i somras.. Hade vit chokladglasyr och jordgubbar som dekorering, - helt sjukt gott!


ALLT OCH INGET

Nämen tjaaa! :) En ganska vanlig dag i skolan idag ^^ Hämtade Elsa på hennes skola kvart över tre och sedan tog vi bussen hem 3 hållplatser :P Gjorde mellanmål, pluggade, kokte majskolvar och sen stack jag till sjukgymnasten. Kom hem vid sju - tiden och har tillbringat den närmaste timmen med näsan bakom datorskärmen där jag har gjort klart sista stora arbetet som vi har till denna veckan. Skönt! Nu ska jag kolla IDOL 2O1O ;) Puss !

2 helt oredigerade bilder fotade igårkväll :) Lite småmysiga (a'



Är i skolan och har biologi.. Om 10 min bö...

mms_img11552 (MMS)

Är i skolan och har biologi.. Om 10 min börjar SOn och vi ska redovisa, slutar kl 3 och då ska jag hämta elsa :-)


FRÅN OCH MED DU.

Äntligen klar med layout uppgiften! Vår klass har ett samarbete mellan stadsbiblioteket och en annan skolan där vi ska göra vårt egna bokomslag samt skriva en baksidetext om en 'hittepåbok'! (Bilden ovan ska vikas på mitten så man får ett omslag osv ^_^) Siluetten blev lite fail men men, det får duga! Och om ni undrar varför jag har censurat (?) lite är det för 1) Vissa i min klass läser min blogg, vill inte att nån ska härmas. - haha, skoooja. 2) Det är pinsamt. Nu ska jag fila på svensk arbetet. Tjoflöjt!

FRÅN OCH MED.. NU !

Måndag.. Varför är helgen bara 2 dagar? :( Hoppas bara inte det blir lika mycket läxor som förra och förrförra veckan, prov har vi iallafall på fredag ^^ Har gjort alla läxor tills imorgon (skönt!) så jag tänkte ta tag i 2 arbeten som vi har till i veckan.. Ena är ett arbete om layout och jag har en sjukt bra idé med både kameran och photoshop inblandat! :D Andra är en svenskuppgift om en bok och jag har verkligen nada idéer..   Ikväll är det halv 8 hos mig, wiho! =) Ha en bra vecka!



ÄRLIGT ÄR HÄRLIGT






Min grymma ring som jag köpte igår på Weekday. Two fingers, knogjärnsring, - kalla den vad ni vill. Awesome är den iallafall. 1OO riksdaler.

Hej :) Igår vart mamma och pappa på 4O års fest så jag och Elsa sov hos farmor och farfar. Jätte kul! :D Jag sov i deras 'gästhus' själv vilket vart mysigt samtigt lite läskigt eftersom jag är lite lätt mörkrädd, hahaha ^^ Nä men det gick bra, sov med ett gevär från Disney land ifall någon skulle komma in x''D Idag är det ju söndag och familjen har tillbringat förmiddagen i slottsparken där vi fikade och sedan köpte rotfrukter på skördefesten :D Imorgon är det skola igen..

TJENA MITTBENA

Hallå! :D Ridningen gick helt jäkla grymt bra idag, hade en ny häst som vart riktigt het men han lugnande ner sig och gick jätte fint ! =) Prövade att hoppa studs också (små hinder dock ^^) och det gick super det med :D Nu har jag nyss kommit hem efter en snabb runda på stan. Skulle igentligen köpt en skinnjacka men den 1) fanns bara i storlek L & XS 2) såg inte snygg ut på. Men jag kom hem med en halsduk från Gina och ett "knogjärns ring" från weekday! Hejsvejs!

GOODIEBAG

Små dålig bild men ni ser på ett ungefär vad goodiebagen innehöll (vi fick även andra grejer som en grym ring blandannat men jag glömde fota det ^^) Hoodie, tygpåse, Veckorevyn tidnigar, smink från Meybelline, hårprodukter från OSIS+ (äälska!), Waynes coffe godis + presentkort och lite andra småsaker. - Underbart! :D<3

- - - - -
Galet skönt med helg, alltså! Somsagt ska jag först rida imorgon, sedan blir det en snabb tripp till stan där jag tänkte köpa en skinnjacka med fårull (fake hoppas jag!) på BikBok och en stoor mysig halsduk från Gina tricot. Sedan på kvällen sover jag & syrran hos farmor och farfar igen eftersom mamma och pappa ska på 4O - års fest. Vad ska ni hitta på? :D

EN SÅKLALLAD 'DAGENS OUTFIT' ?




(Ursäkta dassiga bilder med jag har inte photoshop på min egen dator ^_^) En såklallad 'Dagens outfit' här då: Vanliga tights, vitt linne & hoodien vi fick i goodiebagen igår! Lite för liten är den dock, men sålänge man har linne under går det bra!

Äntligen äntligen helg! :D
Inte så mycket speciellt som har hänt i skolan idag faktiskt.. Fick reda på att vi ska ha ett litet biologiprov på 9 sidor nästa fredag och sedan hade vi två glosförhör (Alla rätt!) Imorgon är det ridning och jag längtar väldigt mycket, - dock är det hoppning som jag inte får vara med på än så länge "/ Jaja! :D Kram,

FINT SKIT.

Slutade skolan halv två idag, och sedan blev det rätt hem och plugga cirkus 5O st både engelska och spanska glosor. Tråkigt skit.. Men sedan halv 7 befann jag & Gabbi oss utanför Bik Bok i kön till Blogawards turnén här i malmö :) Riktigt kul! Fotades med Isabella Löwengrip, fick håret plattat osvosv. Fick även en massa grymma goodiebags :D Visar innehållet imorgon, för nu ska jag läsa nya VR och sedan zzzova. Sleep Tight,



VILKET LIV VA?


Haha vilket liv jag & Calle har på facebook. Sitter & taggar en massa grejer på en bild som jag la upp nyss :P

Hejsan! Skolfotografering idag som ni kanske vet? :) Blev inte nöjd med porträtt bilden men klasskortet tror jag blev bra (av det jag såg på datorn villsäga ^^) Stod som vanligt på översta raden, men jag blev glad för jag stod i mitten där vilket innebar att jag var kortast av dem längsta. Hipp hipp hurra! Haha såklart stod jag mellan typ alla killar vilket innebar skratt, miner osvosv. Världens smalaste bänk också så man trilla ner hela tiden.

Mellan matten vart det över kul för alla tog en massa foton (moget men sjukt kul) och sedan snodde nån i klassen min mobil vilket innebar att när jag fick tillbaka den hade jag en vääldigt fin bild som bakrund på Calle & Eric. Hahah! Hörs. 

RSS 2.0