VITA IPHONE 4

Åh jag dör, - Apples senaste nyhet är en VIT iPhone 4 och jag är heeeelt förälskad. Den är så fin! & kolla bara hur dom har gjort på nedersta bilden.. - Läckert va ? BÅDA BILDERNA KOMMER FRÅN GOOGLE.

VALBORG

Hey ! Idag är det valborgsmässoafton. Brudarna kommer över och käkar tacos ikväll och sedan drar vi till stranden där vi träffar Eric, Anton, Nils och..? Ja, jag vet inte riktigt ;p Det ska bli riktigt mys ! I förmidddags var jag iväg och red vilket gick jätte dåligt -.-' Jag red som en kratta och hästen vägrade på varenda hinder. Jaja, antar att det går bättre nästa gång ? (: Nu ska jag duscha, - hörs ikväll !

PUUUUSS

Äntligen Fredag ! Hade ju temadag idag, så i förmiddags tittade vi på film och efter lunch hade vi stadsorientering. Vi blev indelade i grupper, fick karta och skulle gå en ganska lång promenad ! Inte kul eftersom solen stekte och jag fick så j-kla ont i huvudet (såklart ! -.-') Imorgon är det valborg ! Brukar alltid vara på landet med familjen, men iår kommer das bruds hit på middag och sedan drar vi till stranden och checkar bålet tillsammans med das grabbs! MYS ! Ikväll blir det film och dipp <3


NO PICTURE

Tjo bre ! ;) Fastän jag har huvudvärk (får det alltid när det är varmt ute) och är förkyld (pollen tror jag) mår jag skitbra ! :D Det är lite mer än en månad kvar till sommarlovet, det är inte mycket i skolan just nu och jag umgås med världens bästa vänner ! <3 Idag fick vi tillbaka Kemi provet som gjordes innan påsklovet och jag är grymt nöjd ! 35 av 42 vilket innebar ETT LITET SKETET POÄNG ifrån MVG. Imorgon har vi temdag så vi har sovmorgon & ska bara kolla film ;D Och sedan efter skolan ska jag antagligen träffa brudarna <33 Det blir MYS.

STAAAAAUN

Har tillbringat hela eftermiddagen på stan med das bruds <3 Vi cyklade (!!!) dit och vid fyra tiden mötte vi även upp Andrea ! Fikade och strosade runt några timmar, och vart även inne på Telia och köpte ett rosa headset. Dock funkade det inte.. -.-' Så vi fick bege oss till Telia igen, fast det var en sjuuuukt snygg kille som jobbade där inne så det vart inga problem (a) Han lyckades göra så headsetet funkade igen, men när jag kom ut därifrån hände samma problem igen. Surt ! Nu när pappa har fixat spotify i mobilen till mig också..

Idag blir det att lägga sig tidigt.. Har inte mått helt bra idag nämligen. - Huvudvärk och förkylning.

DAS SKOOOL

Tjoo bruuds ! Första dagen efter påsklovet och det kändes faktiskt riktigt bra ! Dagen gick hur fort som helst och det vart ganska roligt. Direkt efter das skol drog jag och en massa sköna människor ner till stranden där det vart allmänt mys ! <3 Vi blev ett helt gäng, - Mickis, Pernilla, Andrea, Frida, Eric, Calle, & Nils blandannat. Alla grabbar badade och vi var där till halv sex. Har knappt något plugg denna veckan vilket känns superb! Temadag har vi på fredag, och studiedag på tisdag. Kjaaaam,

*vet inte varför, men kan inte ladda upp bilder för tillfället*

NO PICTURE

Har varit en SUPER MYS dag idag ! Firade ju då Elsa i eftermiddags och sedan vid fem träffade jag das bruuds <3 Imorgon är det skola.. Men vi har sovmorgon så det känns ändå helt okej ! Slutar vid tre och efter blir det stranden med ett gäng klasskompisar ! Tror att jag och Mickis blir de enda tjejerna, men men ! Dock kommer jag INTE bada.. Det spelar ingen roll om det är hur varmt som helst, - att bada i April är SJUKT. Just nu kikar jag på "Mamma Mia". Åh vad jag gillar den filmen ! Men ska strax lägga mig.. <3

GRATTIS ELSA PÅ SJUUUU ÅRS DAGEN !

Det blir låg updatering idag, - världens bästa lillasyster fyller ju år så släkten kommer om tjugo minuter! :) Imorse blev jag väckt KLOCKAN SJU (!!!!) eftersom vi skulle sjunga för Elsa, men efter vi hade gjort det somnade jag om och vaknade halv elva ^_^ Ikväll kanske jag träffar favoriterna som ÄNTLIGEN har kommit hem från olika små ställen, - saknade är bara förnamnet ! Puuuss,

MYCKET seriös min, haha ;p <3

VIDEOINLÄGG.. SJU ? ;P

(SNYGG STARTBILD !) Eftersom min updatering idag har varit dålig sämre sämst bjuder jag på ett litet videoinlägg :) Tyvärr blev det lite fjortisaktigt när jag skulle hålla mobilen med en utsträckt arm, menmen.. ^_^

Tjo ! Idag har jag gjort lite olika grejor (: Har bakat chokladmuffins, träffat en GRYMT saknad person med namn Gabbi och sedan avslutat dagen hos några av familjens kompisar. - Mys ! Imorgon är det min lillasyster som fyller 7 år (vart har dom sju åren tagit vägen liksom !?!) vilket självklart firas med släktkalas. På tisdag börjar skolan igen.. Blandade känslor.. Förrästen, - ni vet den skräckisen jag kikade på igår ? (Stephen King's "IT") Haha OFTA den filmen har blivit utnämnd till världens läskigaste film? -.-' Blev inte rädd en enda gång. Besvikelse.

THE BLIND SIDE

Jag och mamma har precis kikat på "The blind side" vilket vart en GALET bra film ! Såå fin ! Så vad passar inte bättre än att avsluta kvällen med en skräckis? ;) Har hittat en med clowner som har klassats som världens läskigaste film.. Än sålänge har jag inga problem med clowner, men det kanske ändras ? Äh, det blir nog bra.

VI HJÄRTAR DET

photos by me

Gött att jag vaknade en någorlunda normal tid imorse (1O:OO, - prick !) Igårkväll / natt kollade jag skräckfilm. "Para entrar a vivir" som på svenska visst kunde översättas till "Dödens våning" ? Det var faktiskt en ganska läskig film (jag blir sällan rädd), dock började jag skratta under någon scen ^_^ Den kändes bara så.. Overklig? ;p Nu ska jag uuuut i solen och pumpa musik. Kjam,

NYRENSAT

Idag för en stund sedan tog jag tummen ur och rensade bland alla bilder på min dator. ALLA bilder fördes över på en nyinköpt hårddisk och sedan raderades ur dator, - riktigt skönt att ha en snabb dator nu!

SUSHI

Vaknade halv tio idag, och började dagen med att gå ut & springa ! Det var faktiskt ganska härligt med tanke på vädret och jag var ute i 4O min, dock tog jag det försiktigt eftersom mitt knä har känts ganska ostabilt den senaste tiden. I eftermiddags cyklade jag iväg i shorts och bara tunn tröja till Hemmakväll och hyrde lite filmer! "Dear John" och en skräckis (obligatoriskt, såklart !) valde jag, plus att jag köpte "The blind side" för två tior och nio enkronor. Gött ! Så nu blir det filmkväll !

Just nu har vi gäster, och vi har nyss käkat sushi ! Vart sjuukt sugen på det, - men efter tre bitar mådde jag illa :(

MY DAY

Tjo babes ! Idag vaknade jag klockan nio (sjuukt sent jämfört med lovets tidigare dagar då jag har vaknat ÅTTA) Vid två tiden drog jag iväg till stan med Farmor och Elsa eftersom hon skulle göra en ny build a bear! (Hon fyller år på måndag så det är en av presenterna från farmor & farfar) Ungefär klockan fem mötte jag upp Fredrik i stan också gick vi runt & strosade en del & snackade en massa (; Mys !  Nu ska jag ladda över alla mina bilder till min nya hårddisk och sedan radera bilderna på datorn :D

BILDLÖST

Idag vaknade jag klockan åtta, dock av att hela min hals är super svullen och röd -.-' Speciellt den lilla "runda grejen" i halsen som har svullnat upp till dubbel storlek vilket är grymt obehagligt.. Jaja, nu ska jag titta på Vakna med the voice och lyssna på musik, - puss & kram. skumbanan.

FIVE SIX SEVEN EIGHT

Hej :) Jätte dålig updatering idag, - men har helt enkelt inte haft något att blogga om (a) Vaknade åtta idag (Ja, ÅTTA !!!!) och kunde absolut inte somna om. Så jag låg kvar i sängen med datorn och mobilen (har förövrigt skickat typ 2OO sms idag, - thank god för fria sms säger jag bara) enda till lunchtid och sedan klockan tre stack jag och träna :) Just nu tittar jag på TV och borstar tänderna ^^ Ska försöka upd mer imorrn, - Puss !

L.O.V.E

Visst har jag varit duktig på att blogga idag ;) *tar emot applåderna* Nej men precis som igår har jag tillbringat kvällen hos Pernilla. Dock gick jag redan vid halv tio eftersom jag hade huvudvärk och var trött. Så nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i min säng som har nytvättade sängkläder.. Kärlek !

STALLDAG

Tillbringade nån timme i stallet idag :) "Dagens stalloutfit" ser ni på bild 1 (förrästen, - vad hände med kvalitén ?!? Mobilbilderna är kanske inte de bästa, men det RUTIGA tar lätt hem priset !). Övade blandannat på att linda "min" fina polles ben. Tror dock att det hade varit 1OOOO ggr snyggare med ljusblåa eller gråa lindor (a) Kvällen tillbringas med Pernillaaaa <3 Grymt !

AAAAAH, SHANGAAAAAL.

Tjejna Boys 'n girls ! Det är helt uuuuunderbart med påsklov. Inga prov har vi inplanerade heller, så det är inget som behövs plugga :D Aaaaah, shangaaaal. I eftermiddag drar jag och lillasyster till stallet, - hon ska hjälpa mig med Odessa igen ! Hon skulle egentligen följt med igår men såklart somnade hon precis innan vi skulle sticka ^_^ Förrästen hoppade mitt opererade knä nästan ur led nyss när vi spelade pingis. Satan i gatan vad rädd jag blev :( Vad ska ni hitta på idag ? (; Hörs sen.


NIARVI

Hallu (: Har precis kommit hem efter att tillbringat hela kvällen hos Pernilla <3 Vi hyrde film, och sedan innan jag drog hemåt flummade vi loss totalt ;p Pernilla pillade i mitt hår samtidigt som vi snackade med Eric i mobil,- HAHAHAHHA ! Sen har Eric lämnat ut mitt nr till alla sina skumma kompisar så de har spammat mig nu -.-' Tack ! Haha ^_^ Jaja, bättre updatering imorgon.

MARIA WERN

Tittar på Maria Wern just nu. Fastän de filmerna kanske inte är så läskiga, så finns det en scen som jag alltid blir LIVRÄDD på. Nä, nu ska jag borsta tänderna så jag slipper gå upp och riskera att stöta på spöken när filmen är slut. PUSSHAJ.

ME AND MY GIRLS

/ jag och trätofflan / alltså visst är denna bilden helt underbar?!? såååå söt! / mickis och pernilla <3 / moí och mickis <3 / moí och pernilla <3 /

Denna skoldagen har varit helt onödig. Gympaläraren försov sig så vi fick gå en liten promenad som tog typ 2O minuter ^^ Sedan tittade vi på film från kvart i 1O till halv tolv ^^ Filmen handlade om Jesus och vi såg en nästan helt likadan film förra året så det kändes lite smått onödigt.. Hade inställd spanska så jag & nollåttan (á Mickis) drog hem till mig och sedan mötte vi upp lillskiten Pernilla på konsum. De överraskade mig TOTALT med ett stort påskägg fyllt med godis och.. En liten present ;p HAHAHA internskämt på HÖG nivå. Blev skiitglad iallafall <3 Nu är det Pååsklov :D

Dagens goda fredagsmiddag ; Saffransrisotto, lax och bönor. Sjukt gott !


DAS BRUUUUDS

Gooddääääj määjt :) Som ni ser har jag ändrat om i bloggen totalt, - blev så inspirerad när jag kodade Matbloggen. Idag har jag både haft mattetest och Kemiprov. Provet gick jätte bra ! :D Labben som vi skulle skriva slutsats på gick dock sådär, men resten gick super. Blev klar på 2O min ^_^ Imorgon har vi bara två lektioner :))) Gympa och Svenska. Spanskan är nämligen inställd så vi slutar klockan tolv (a) Nu måste jag städa rummet som inte har städats på en vecka.. Får nämligen finbesök av das bruds imorrn <3



NY "EXTRA" BLOGG !

Hi there ! Ursäkta min dåliga updatering men jag var huuuur trött som helst igårkväll och la mig kvart i nio :) Det var skönt, och jag tänkte köra på samma sak ikväll (a' Men nu ska jag plugga. - Kemiprov imorgon vilket känns helt okay (: Thank god att min pappa är NO lärare, annars hade jag inte förstått någonting. Seriöst! Näe, dags att kila. Förrästen ! Jag har pillat lite med en ny blogg där jag kommer lägga upp en massa recept. KLICKAA ! <--- Kika. Självklart fortsätter jag blogga här som vanligt :) Snodde lite stil av min kompis Julia (hoppas det var okej!) genom att skippa designen helt så bilderna / inläggen är mer i centrum ^^



BLOGGINLÄGG, CHECK !

SO prov, check ! Måndag, check ! Myyycket skönt att sluta en halvtimme tidigare och sedan bara ligga ute i gräset & läsa en SJUKT bra bok som jag lite spontant haffade inne på skolbibblioteket. "Airhead" av Meg Cabot är namnet. Imorgon har vi sovmorgon. Wohoooooo, säger jag bara. - Om det inte hade varit för att jag har utvecklingsamtal O7:OO ! Härligt.

SSSSSSCH

Dagen har tillbringats ute på trädäcket i bara shorts och linne (årets första solning, check ! Synd bara att det knappt gjorde någon skillnad..) och med näsan bakom historieboken. Gaaaaaah jag bli galen på rennässansen och allt det där.. Förövrigt har jag en spännande grej som antagligen händer på fredag.. Hatar när bloggare skriver så, men det är första och sista gången : - Ni får veta mer om det så småningom ;)

NYA MACBOOK PRO 13

Nu jäklar ska jag börja spara pengar. Jag vill köpa den nya MacBook pro 13 tummaren ! 11 OOO :- kostar den, men jag ska klara det. Jag har ju en jätte fin iBook just nu, men känner att den börjar har gjort sitt.. Nu ska jag plugga SO / historia. - Prov imorgon -.-'

EN DAG I STALLET

/ Elsa och Odessa <3 / fina häst / Elsa och Odessa <3 / Jag och Odessa <3 (fastnade inte på bild.. ) /

Började dagen med ridning idag. Hade en häst som heter Hubba Bubba och han vart SJUKT sur i boxen -.-' Skulle hugga efter mig och sånt. Dock blev det bättre när jag ställde honom i stallgången och sedan var han jätte fin att rida :D Vid två tiden drog jag till stallet igen för att sköta Odessa <3 Elsa ville gärna följa med, så hon fick hjälpa mig med att rykta, visitera och smörja :) Hon var riktigt duktig. Här kommer en liten video :

PLUSS PLUSS PLUSS MINUS PLUSS

Har sett cirkus en tjugo minuter av Kommisarie Späck och har redan gett upp.. Dör lite så tråkig den är. Jag är världsbäst humor, men detta är inte kul. Next up : Eclipse. <3 KÄRLEK ! Såg den tre gånger på bio i somras ^_^

TRE RÄTTERS MIDDAG

Förrätt : Getost toast med honung och ruccola.
Varmrätt : Ungsbakad lax med pestotäcke, risonisallad och örtkräm.
Efterrätt : Chokladcréme med flingsalt och brödkrutonger.

Som ni kanske vet älskar jag att laga mat, och idag blev det tre rätters till familjen :) Gryyymt gott blev det ! Efterrätten blev en spännande kombination.. Nu ska jag bänka upp med Cheez Ballz (lär mig aldrig hur det stavas..) och kika på Eclipse + Kommisarie Späck. Thumbs up !

GÖTT GÖTTARE GÖTTAST

Kikar på Efterlyst, målar naglarna i en toff metallic färg och njuter att jag börjar lite innan halv tio imorgon ! Gött Göttare Göttast. (Eller hur man säger.. ?) Nä, - nu ska jag zzzzzzzzzzzova. Niarvi ! (Den var till dig Pernilla <3)

Damn, kom på att jag redan har visat bilden nedan.. ^^

RECEPT - SPAGHETTI CARBONARA

Hacka två st gullökar och en rödlök och stek lite snabbt. Tillsätt grädde + mjölk efter smak och salta & peppra. Låt det bli tjockt, och börja sedan koka pastan + stek baconet. Blanda alltihop och servera direkt med parmesanost och en god sallad.

Här har ni receptet på "min" Spaghetti Carbonara :) Gryyyymt god är den, - smaka smaka smaka !

IT'S TEA TIME !

Helt slut efter en ganska lång dag, och nu sitter jag i sängen och dricker te (valde det teet bara för att burken var fin ^^) & förbereder mig inför Desperate Housewifes om femton minuter. Hur har er dag varit ?

PIECES ACESSORIES

Första praodagen på Dagis alltså, och det kändes ganska bra (: Eftersom både jag och min lillasyster har gått där känner jag alla fröknar plus de flesta av barnen. Och påtal om barnen, - gud vad söta de är ! Under mellanmålet var det några småtjejer som hela tiden: "Vilket fint hår du har!" - "Vilka fina läppar du har!" - "Vilket fint nagellack du har!" ochsåvidare ^^ <3 Imorgon kommer jag vara DÖD. Först Dagis till klockan tre, sedan sjukgymnastik och direkt efter blir det Konfa !!!!! Alltså, - HUR ska jag hinna? Och HUR ska jag orka ?!? (Självklart hinner jag inte hem innan för att äta lite snabbt heller -.-')

Förövrigt måste jag tipsa om dessa nagellacken som jag fick i Alla Hjärtans Dag - present ! Det korallfärgade (bilden gör inte färgen rättvisa..) är GRYYYYYYMT! Köp Köp Köp !

/ förprogrammerat / DOPET !

/ jag och syster <3 / jag läser "min" text / glad chey ! / den gryymt fina tårtan ! /

"DOP OUTFIT"




Byxdress från Gina Tricot, mörkblåa strumpbyxor och Jeansjacka.

DET ÄR VÅR, BABY !

Godmoorgoon ! Sovit gott ? (: Idag blir det inte mycket till updatering eftersom min lilla kusin ska döpas. Min farbror frågade mig om jag ville läsa en liten text också, - vilket jag självklart tackade Ja till.

Vet ni vad jag också ska göra, förrästen ? Jag ska flytta över alla mina bilder till en hårddisk, och sedan radera de från datorn. Min dator har nämligen strax under 2OOO bilder vilket gör att den blir ooootroligt seg ibland..

COWONDO

Fin bild, förutom mitt ansiktsuttryck.. Därför fick jag cencuera lite ^^
Hade markarbete och hoppade låga hinder, därför står jag upp och lutar mig framåt.
Lättridning.
Framridning / lättridning.
Framridning.
:)

Ridbilder från i förmiddags, alltså. Red Cowondo, - en fin valack född 2OO3 och kom till ridklubben i höstas tror jag tillsammans med sin bror Cöster som jag har ridit en gång tidigare. Han hade härliga gångarter, dock var han ganska jobbig att rida. Vägrade rida över bommarna, tillexempel. Imorgon är det ridning igen, dock kan jag inte eftersom jag ska på min kusins dop.. <3

NATTERAVN

Haha herregud vad trött jag var igårkväll.. Somnade kvart över tio (!!) och vaknade imorse halv tio ^_^ Har nyss varit iväg och ridit vilket gick helt okej. Pappa var med och fotade så bilder kommer senare ! Förövrigt orkade jag bara se 2O min av Paranormal Activity 2 igårkväll, - den var hur tråkig som helst.. Dock ska jag nog ge den en ny chans ikväll :)

PARANORMAL ACITIVITY 2

Skönt med Fredag ! Ska strax titta på Paranormal Activity 2 med mamma och pappa <3 Har sett typ halva ettan, - fast det var några månader sedan ^_^

Dagens goda middag ! Rödbets bulgur, fetaost / basilikakräm och lammfärsbiffar.


TODAY'S OUTFIT

Praha Drinkning Team - tröja från Prag ( MYS ! ), Jeans från Cheap Monday och Vita Converse.

Prao även idag, - dock slutade jag väldigt tidigt. Redan vid halv tolv ! Var ju hos mamma även idag, och vi hade två möten som gick rellativt snabbt. Vi gick ut och åt käkade bakad potatis till lunch och sen var jag hemma vid ett :) Nu ska jag ringa till dagiset som jag ska praoa på nästa vecka.. ^^ Wish me good luck!  Upd: Nu har jag ringt. På Måndag ska jag ha på mig varma kläder eftersom vi ska vara ute hela dagen..

RSS 2.0