TWO DOGS


Första dagen efter sportlovet, - och nu är det bara tagga inför påsklovet om typ 7 veckor? ;p Hehe ! Nä men det kändes helt okej, - kul att få träffa kompisarna som man inte har sett under förra veckan :) <3 Slutade klockan tre (har nytt schema) och efter det var det sjukgymnastik. Min "gamla" sjukgymnast sista dag är idag så från och med onsdag har jag en ny :'D

KAJSA <3

/ världens finaste Kajsa ! /

Usch.. Imorgon börjar skolan igen. Men det har varit ett grymt sportlov och jag börjar morgondagen med två timmar Hemkundskap så det känns helt okej trots allt :) Mars kommer blir super duper. I slutet av månaden drar nämligen konfan till Prag i fem dagar, och direkt efter blir det två veckors prao ! :'D Förövrigt var det ett år sen jag skadade knäet på tisdag. Första lektionen, första dagen efter sportlovet 2O1O. Usch. Det var inget kul, alltså. MEN JÄKLAR VAD SNABBT DET HAR GÅTT ! Synd bara att jag fortfarande har ont i knäet.

one two three four five six seven eight

/ jag försöker härma Kenza / tjena ! / *förvånad* / me by syster / försöker fånga chips / *sjunger* / ny favoritbok ! /

Några bilder från igår, hemma hos farmor och farfar ! Vi checka melodifestivalen och käkade chips. Klockan tio hämtade min moster mig och Elsa och eftersom min kusin har blivit sjuk fick vi sova hos oss istället. Drog på oss pjamaser, åt ostbågar, spelade WII och somnade ett. Halv fyra vaknar jag av att Elsa står vid min sängkant och gråter eftersom hon inte kan sova.. Vi kramas lite och sen somnar hon. Vaknade halv tio och nu sitter jag här :) Ska träffa S om nån timme <3

SAY CHEEEESE !

by me

FREDAGS MENY

Förrätt : Guacamole tartar med korianderolja, nachochips och pinjenötter.
Huvudrätt: Grekiska biffar med soltorkade tomater och fetaost, Mangosallad och Tzatziki.
Efterrätt: Färsk frukt i ugn med ett Vit choklad täcke toppad med Vaniljglass.

Lagade allting själv och jag är grymt nöjd ! Förrätten hittar ni på recept.nu (Från Halv åtta hos mig), Huvudrätten är det bara att göra en vanlig "biff smet" och tillsätta soltorkade tomater & fetaost och efterrätten lägger man i färsk frukt i en form, river vit choklad och in i ugnen cirkus tre minuter.

DAGRESUMÉ I LÅNG TEXT..

Nu var det ett tag sen.. Haha nej men jag har inte hunnit blogga, - och snart är sportlovet slut. "/ Men ska försöka sammanfatta lite. I onsdagskväll var jag och pappa & såg "Sanctum 3D" vilket visade sig vara en riktigt bra film! Finfin miljö och lite lagom spännande :) Innan bion började fikade vi och sen köpte jag en ring på H&M. Haha, och vet ni vem som stod bakom mig i kön? - Paul Tilly, aka Ica - Ulf. HAHA .

Igår började jag med sjukgymnastik, och direkt efter åkte familjen till stan där vi först käkade Kina mat (Friterade räkor med ris och sötsur sås is da shit!) och sen bowlade på Entré. HAAHAHA jag dör så bra jag var ! Not.. Första omgången fick jag FYRTIOÅTTA poäng, och min syster som är sju år yngre Ägde ut oss andra och landade på typ 12O p.. :o <3 Efter köpte jag iallafall en mascara och ögonfransbäjare.. Kom hem typ halv fyra och då fick jag STRESSA eftersom jag skulle vara hos Julia i Lunh halv fem och sova över. Vi hade iallafall en jätte mysig kväll / natt där vi kikade på Tusen gånger starkare och Grown up.


Idag vaknade vi klockan elva och då gick vi ut med hundarna och stack sen till stan. Köpte en T-shirt på Gina Tricot och två nagellack =) Var hemma kvart i fyra då jag satte igång och lagade Tre - rätters till mamma och pappa ! Det blev grymt ! Lägger upp bilder sen.. Imorgon blir det ridning, sen hem till farmor och farfar (eftersom mamma & pappa ska på spa nu lördag - söndag) och sedan hem till moster där vi sover över. Alltså kommer jag bara mobilblogga imorrn. GRATTIIIIIIS TILL ER SOM ORKADE LÄSA ALLT ! Nu ska jag öppna en ostbåge påse i storlek stor större störst.



SANCTUM 3D

Nämen GUD vilken BRA updatering det är. - Eller inte.. Idag har jag bara tagit det lugnt. Pappa har byggt ett garage så efter nån timme överraskade jag honom med lunch. - Stekt chorizokorv, snabbmakaroner, egen tomatsås och vitlöksbröd :) Om ett tag blir det en sväng till stan för fika och 18:3O ska vi kolla på den nya filmen Sanctum 3D :)

Ursäkta lite väl många ego bilder på senaste tiden..

THREE PICS

Röda läppar och markerade ögonbryn är SNYGGT ! Bilder från helgen.

Det var grymt skönt att simma lite idag :) Höll på i lite mer i en timme (var dock tvungen och lämna lite plats åt pensionärerna som körde vattengympa i början ^_^) och efter det blev det enligt tradition en chokladboll i caféet ! Har nyss käkat lite, förövrigt! Findus Falafel (REKOMENDERAS ! ! ), en massa sallad och en super god fetaostkräm som jag slängde ihop genom att mosa fetaost, blanda i Turkisk yoghurt och lite peppar !

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, men på Torsdag ska jag hem till snygga cheyen Julia och sova över i sällskap av två fina hundar ! MYS ! <3 Nu ska jag tillbringa 2 timmar med Robert Pattinson, - see u laters alligaters!

DAYS OF OUR LIFES

Hej på er ! Sitter här med datorn, har precis vaknat och kikar på Våra bästa år, - antagligen världens mest värdelösa program som tyvärr även är ganska underhållande.. Och NEJ, - mitt hår är inte så lockigt IRL. Jag sover ALLTID med flätor så det är därför ^^ Om en timme ska jag iväg och simma på Kockums :) Det ska bli kul !

RAY BAN.. ?

Fjortisbild, hej ! Jag i mina Ray Ban wayfarer, ähhh.. - Okej ! 3D glasögon då..

URSÄKTA dålig updatering, men jag mår inte helt bra "/ Hoppas inte jag börjar bli sjuk.. Iochförsig har jag haft Wallander marathon idag och sett tre filmer, så jag behöver nog bara gå uuuut !

ONE ONE TWO

Haha hade en skitmysig kväll igårkväll med popcorn och godis.. <3 ! Dock var "Messegers 2" inte SÅ läskig som jag trodde, - men såklart blev jag lite skrämd ^_^ Just nu kör jag "112 - På liv och död" marathon ! Polisernas arbete är lätt favoriten :)

LÖRDAGSMYS !

| Remember me - Gråtfilm | Wallander - Liiite läskig | Messegers 2 - TRIPPEL LÄSKIG !! |
Tjena ! Har nyss ätit en sjuukt god middag bestående av köttfärslimpa, hemmagjord potatismos (in my heart <3), ättiksgurka och lingonsylt! Nu blir det filmkväll med ingen mindre än.. MIG SJÄLV ! :D Har hyrt tre stycken filmer, dock vet jag inte vilken jag ska börja med ?

TWO PICS


Jag just nu ! Sitter i min mysiga onepiece / jumpin med mina Shepherd morgonskor på fötterna och spelar Super Mario Bros på wii ! ;)  

Och på tal om något helt annat.. Kolla vilken modern mobil jag hittade i ett skåp nyss :) När tror ni den gjordes?
Nittonhundra..Femtiofyra? (:

MIN ONEPIECE

Här har vi den, - min egengjorda onepiece :) 5 timmar tog det att göra klart den, men visst blev den snyyyyygg? TACK MORMOR FÖR HJÄLPEN !! <3 Den är hur skön som helst, dock inget som jag kommer ha utomhus eller i skolan. Haha ! Peace out!

Det börjar närma sig.. :-) Nu ska vi bara ...

mms_img43023 (MMS)

Det börjar närma sig.. :-) Nu ska vi bara sätta på dragkedjan och mudden !


VIDEOBLOGG AV MICKIS, ELIN & PERNILLA <3

En videoblogg som spelades in förra fredagen när jag sov över med tjejerna ! Mickis till vänster, jag i mitten och Pernilla till höger. Nu tar jag bussen hem till mormor, see u laters alligaters.

EN FIN LAPP

Sitter i sängen med nytvättade sängkläder, läser senaste Veckorevyn, njuter av att jag har hela sportlovet framför mig också hittade jag nyss en fin lapp under kudden som skrevs av mamma imorse (Hon är iväg med jobbet och kommer hem imorgon!) "Godnatt min hjärta, Sov så gott! Puss och Kram Mamma. Ps ! Jag älskar dig" <3 Det där gjorde min kväll !

Btw, - vet ni vet ni vet ni ? På Tekniken har vi gjort en pappershögtalare i cirkus 1 månad vilket inte har gått så bra.. Gjorde fel två gånger, samma fel dessutom ! Men idag skulle de vara klara osså skulle vi testa ifall de funkade vilket jag har haft värsta ångesten inför hela veckan (Funkar den inte = IG) MEN den funkade! Halleluja moment!

ONEPIECE

Här har ni en liten sneak peak på min fina onepiece som jag syr på syslöjden! Dock var det sista lektionen i åttan idag, så min mormor får hjälpa mig att sy klart den i veckan :) Måste sy ihop hela & sy på blixtlås och mudd! Förrästen, - NU har jag sportlov :D

FYRA ÅR SEDAN IMORGON.. R.I.P PETSSON <3

Imorgon, 17 februari, är det fyra år sedan vi var tvungna att avliva min älskade katt Petsson. Han var en sån otroligt fin katt som var super social och modig <3 Petsson låg på djursjukhuset mellan 14-17 februari och jag minns så väl lördagen den Sjuttonde då jag hade kommit hem från stallet och berättade ivrigt för mamma och pappa i hallen hur bra det hade gått ! Efter en liten stund kom pappa ut från vardagsrummet, la armarna om mig och sa "Elin, Petsson finns inte mer".
R.I.P PETSSON.
8 Mars 2OO6 - 17 Februari 2OO7
Jag. Älskar. Dig.

DAGENS MIDDAGSRECEPT : KRÄFTPASTA

Börja med att skiva färska champinjoner, halvera coctailtomater och finhacka fyra vitlöksklyftor.
Häll av lagen på två burkar kräftstjärtar och skölj av de och låt de sedan torka.
Koka pasta och stek samtidigt vitlök och champinjoner tills det får färg.
Tillsätt tomaterna och kräftstjärtarna och låt allting bara bli varmt.
Tillsätt nykokt pasta, finhackad färsk basilika, en skvätt citron och salta & peppra. Servera direkt :)

Detta lagade jag idag :) Så himla fräscht och gott! Har ingen exakt mängd på tex. champinjonerna utan tar bara på känsla, - men det räcker åt ungefär 4 personer :) Maten går förövrigt jätte snabbt att laga, runt en kvart!

HAJ PÅ DAJ

MIN spagetti carbonara, - haha ;p

Hola guapas ! Que tal ? Jag mår finfint! 2 dagar kvar, - sen är det sportlov! (Vi har studiedag på fredag :) Idag gjorde vi SO provet vilket gick braa. Svårt vart det, och vissa frågor hade vi inte ens gått igenom (?!) men men. Sen fick vi tillbaka Fysikprovet där jag bara var nåt poäng från VG (man kunde inte få MVG) - Surt ! & jag är besviken.. Dock fick jag superduper på förra, så.. ^_^ Efter sportlovet ska vi börja med Kemi.. -.-' Visst, det är kul, men vår lärare är.. Ja.. Inte SÅ kul.. HAJDÅÅÅÅ !


Ps ! Som ni kanske ser har jag bytt till en gammal design som jag hade i höstas ? Det kommer en ny fräsch, - men inte just nu eftersom jag för tillfället inte har photoshop..

ALLA HJÄRTANS DAG

ALLA HJÄRTANS DAG IDAG ! Fick ju några presenter av mamma och pappa igår, plus en stor påse godis av mormor och ytterliggare en stor påse med min favorit, - Geisha av farmor och farfar! Idag har jag tillbringat hela eftermiddagen / kvällen framför SO boken.. Vi har ju Geografi prov imorgon på vulkaner, istiden, berg och så vidare imorgon vilket känns helt okej. Kan alla 7O instuderingsfrågor + det mesta av texten ;)

Gillar denna bilden.. Fina häst.. <3

THAAAAII

HAJ PÅ DAJ ! Har varit borta hela dagen, därav updateringen. Hade konfa från 11:OO till 15:3O och direkt efter det åkte familjen till några kompisar på landet där vi firade "Alla Hjärtans dag". På vägen dit köpte vi Thai mat som vi tog med oss, - så grymt gott ! Jag valde ris, kokosmjölk, kyckling, bambuskott osv! =) Nu har jag precis pluggat SO och kollar just nu på Solsidan. Imorgon är det måndag och jag börjar dagen med hemkundskap!

GODMORGON

Godmorgon ! Sitter här och käkar söndagsfrukost samtidigt som jag kikar på Sex and the City! Har nyss fått en förtidig Alla Hjärtans Dag present av mamma och pappa. - Dessa tre snygga nagellack plus två stycken grymma T-shirts! Nu blir det en heldag med konfan. Jag längtar.. INTE.

BILDBOMB : GÅRKVÄLLEN / NATTEN HOS PERNILLA

19:OO var jag hos Pernilla eftersom vi skulle sova där i hennes källare! Vi fixade en MASSA godsaker, - Popcorn, ostbågar, chips, godis och coca cola!
<3
<3
MITT godis, - jag vet att jag har den bästa godissmaken :D
Jag & Pernilla ! <3
Hahahha mitt ovanför bäddsoffan var det en stoor sladd som var kopplad från datorn till projektorn. Det var NÄRA att man drog ner allting vill jag lova.
När Mickis kom satte vi på filmen som vi hade hyrt, - Dinner for schmucks.
Filmen var ganska bra, dock såg vi bara typ halva eftersom vi blev distraherade av en massa annat..
.. tex. att Pernilla slet av sig en stoor hårtuss av sitt eget hår ;P
Efter filmen var slut (Typ 02:OO) satte vi på "Valentine's Day" som jag somnade till. 1 h senare när den var slut och Mickis & Pernilla skulle lägga sig vaknade jag och var hyberpigg. Så vi gick upp igen :)
Vi tex. spelade Doodle Dump på iPaden!
Sen när klockan blev O3:OO / O3:3O la jag mig meddans Mickis & Pernilla roade sig med kameran och annat.
En av alla bilder..
Sen tränade M samtidigt som hon käkade ostbågar! Bra kombo! (y)
Men sen, O4:OO somnade vi allihopa igen.. <3
Fem timmar senare (alltså klockan nio) ringde klockan eftersom jag skulle rida så vi spelade lite Doodle Dump och käkade frukost! Sedan stack jag hem tio i tio!

FRÅN RIDNINGEN

Hej ! Haha shit vad trött jag är.. Jag, Pernillus & Mickis somnade klockan fyra inatt och vi var tvungna att gå upp 5 timmar senare eftersom jag skulle rida! Men vi hade det så grymt kul igårkväll / natt, - men mer om det senare! Pappa fotade lite när jag red Emilio idag & tränade volter. Han var jätte fin! (Och när det gäller min sits ser jag att jag måste tänka på att luta mig tillbaka!)

IT'S FRIDAY, -PEOPLE!

It's friday people! Har absolut inte hänt något spännande i skolan idag.. Var på en sån hälsoundersökning hos skolsyster där man kolla synen, ryggen, mätte sig och vägde sig! Var 1.78, - Lång chey.se! Hehe ^_^ Vi snackade även en hel del om miytt knä.. Efter skolan blev det direkt till Willy's med Pernillus & Mickis för att köpa godis, ostbågar, popcorn, chips och vindruvor till kvällen! Vi hyrde även film på Hemmakväll (bild, - haha) Det kommer bli en GRYM kväll /natt. Tar med mig kameran, men vi får höras imorrn! HAAAAJ.


TATTOO

Är inget jätte fan av stora klumpiga tatueringar, men tre stycken små stjärnor på långfingret som på bilden hade varit fint. Väldigt fint tillochmed.

TRE BRUDAR, EN BILD

Tjenna ! :) Åh så skönt det var med en SUPER kort dag idag.. Hade en lektion, - haha ! Var hemma halv elva och sen kom Mickis nån timme ! <3 Nu har jag nyss gjort klart hemuppgiften i svenska och tänkte plugga lite SO.. Imorgon är det fredag och på kvällen ska jag sova över med Pernilla och Mickis !  Klart slut!

Pernilla, Mikaela, Elin. <3

VIDEOBLOGG 6


Inställd media, inställd syslöjd och instä...

mms_img19032 (MMS)

Inställd media, inställd syslöjd och inställd fysik. KUL! På bilden ser ni mitt nya mobilsmycke (läs pernillius egentligen) <3


SHEEEE'S A SOCIAL BUTTERFLY

Haaaaaj ! Idag har det varit en chill dag. Temadag vilket innebar inga lektioner, inga läxor och sovmorgon. Mellan ett och två körde vi ett Aerobic-pass på Friskis & Svettis, och direkt efter blev det sjukgymnastik "/ Dock cyklade jag vilse så jag ringde Mickis (som har bott i Malmö sen i Juli) som fick förklara vart jag skulle ;p <3 Idag är det förövrigt suuuupeeer bra på TV mellan halv åtta och elva, men jag måste även hinna plugga lite SO (prov på tisdag) Men nu ska jag göra spagetti Carbonara! :D

Tre bilden sen helgen. ^^






VIDEOBLOGG AV PERNILLA. TYP.

Haha denna videon är så himla klockren, - Pernilla snackar Franska, Engelska och Svenska. Dålig kvalité eftersom vi snackade via Skype ;p Nu blir det Sommar i Sverige. De enda normala (Misse och någonting ?) är tyvärr inte med längre "/ De andra verkar vara dumma på riktigt.

DAGENS OUTFIT

Dagens outfit här då ;) Ganska fint faktiskt, och lite somrigt.. Och vet ni ? Idag när jag vaknade (O7:4O) var det SOLIGT ute ! ! Det är nästan så man tror att det är sommar ute ;p Imorgon har vi temadag (Hälsodag) Kul ? På eftermiddagen ska vi till Friskis & Svettis och köra något pass när, och det enda som är bra med dagen är att vi börjar en timme senare och slutar en timme tidigare ;) See u laters alligaters.

GODMORGON

Godmorgon ! Alltså jag tror nog inte ni förstår hur mycket det blåser här nere i Malmö? Vaknade till klockan ett inatt av att det lät RIKTIGT mycket utomhus. - Inte kul ! Men syster är sjuk idag så pappa kan nog köra mig till skolan ;)

BRUDARNA

Hej snyggon ! Antar att ni har sett det fina gästinlägget av brudarna innan? (: Jag var nere och åt (hemmagjorda köttbullar, potatismos, sås och lingon is tha shit) när det publicerades och när jag kom upp säger Pernillus och Mickis "Vi har gjort en grej, men när du ser det får du inte ta bort det!" ;p <3 Och vet ni ? Jag var inte alls trött idag, fastän jag somnade halv ett igår ^^ Skönt iallafall att vi har sovmorgon imorrn.. Nu ska jag kolla film!

Gästblogg från dom BÄSTA!

Hejsan allihopa som läser denna bloggen!
Nu är det Mikaela och Pernilla som skriver detta finfina lilla inlägg!
Elin är nere och äter middag som hon gjort, bara så ni vet så äter dom egna köttbullar och typ potatis.

HEJ DÅ
P.S VI ÄGER ALLA! <3



KAN INTE SOVA..

Ååååh jag kan inte sova. La mig kvart i tio, somnade, vaknade, somnade, vaknade osv osv. Har legat på spikmattan två ggr och nu har jag satt på en film. Kommer vara ett levande lik imorgon.. HATAR DET !

DET STAVAS R A N D O M

På tal om ingenting så raderade jag nyss all min dators historik :) Skönt!

TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING



Skulle egentligen på gudstjänst idag men jag vaknade tjugo minuter innan den började (klockan elva) så jag skippade den idag! ;) Klockan två kommer Mickis hit och vi ska fixa en grej i Tekniken ! Förrästen, - bara jag som tycker att bild ett INTE ser ut som jag? ;p Fast jag gillar den.. Lite..

HUNDPUSSAR GÅNGER FYRA

Somsagt har jag och lillasyster tillbringat kvällen hemma hos farmor och farfar eftersom mamma & pappa är och ser Madame Butterfly! Käkade hemmagjorda köttbullar, potatis, lingon, ättiksgurka och hemmagjord brunsås till middag och som vanligt blev det Lite väl mycket godsaker.. <3 Och på det, - en massa goa hundpussar som jag fick av världens sötaste Kajsa |Bilder| Älskar nedersta bilden, - den är så fin..

Vi tittade på melodifestivalen (Obligatoriskt såklart! Iochförsig har jag aldrig förstått vad det ordet betyder med det låter bra!) och favoriterna blev lätt denna och denna.

PIZZA PIZZA PIZZA PIZZA PIZZA

Igår gjorde jag ju egen pizza, - och det blev jätte gott! Favoritfyllningen är helt klart färska champinjoner, tomater, kronärtskockor, oliver, paprika, parmaskinka och mozarellaost! Hej förrästen ;) Idag var det hoppning på ridningen och jag hade Emilio som vanligt <3 Han har en tendens att vägra, men han gjorde inte det en enda gång och var super duktig! Började med självständig framridning (synd bara att några i min grupp är helt hänsynslösa och rider vart de själva vill) och sedan hoppade vi 8O cm utan att hålla i oss ^_^ Ikväll ska mamma och pappa på Madame Buterfly / och sen middag så jag & syrran ska hem till farmor och farfar! MYS !

FAVORITDAG

Wohoo, - Äntligen fredag! (Känns som jag skriver det väldigt ofta, inte mig något emot icohförsig..) Har tillbringat hela eftermiddagen med favoriterna Mikaela och Pernilla, och jag behöver nog inte skriva att vi hade VÄLDIGT kul? :D Käkade kladdkaka (hallå ? det är fredag!), hoppade på min studdsematta, fotade, spelade wii, spelade bubble trouble på M's iphone fyra och så vidare och så vidare. Om ni har tur kommer det upp en vacker liten bild lite senare ^^ <3 På kvällen åt familjen hemmagjord pizza och nu är det fredagsMYYS med cheese balls <3 !

Två bilder från idag som jag gillar skarpt! (oredigerade!)


VIDEOBLOGG NÚMERO CINCO

Vart ett tag sen jag videobloggade, så here we go ! Imorgon är det efterlängtade Fredag och jag spenderar eftermiddagen med två av favoriterna, - Mickis och Pernilla !



TEVE KVÄLL

Onsdagar är perfekta TV - kvällar :) Top Model 11, Halv åtta hos mig, Sveriges mästerkock och Irene Huss låter fint i mina öron !

SUNRISE

Hej !
Har som vanligt inte hänt så mycket speciellt idag i skolan.. - Hann dock en bra bit på min onepiece på slöjden :) Just nu lagar jag mat (familjens favorit soppa, kan lägga upp receptet om ni vill ?) och kikar lite på garerober.. Vi ska nämligen renovera huset med start om några månader :D Vinden ska renoveras och bli ett sovrum till mamma och pappa, Elsa ska få deras gamla rum & Elsas nuvarande rum ska bli TV rum ;) Plus att vi ska fixa lite på mitt rum.. - Få en garderob blandannat! Allt kommer nog bli jätte bra!

Förrästen, - ny favoritlåt! --> HÄR.

Två nya favoritbilder, fotade i söndags! ÄLSKAR de!



DAGENS OUTFIT + KONFA

Tjo finingar ! ;) Skola som vanligt mellan O9.1O och 14:4O, och sedan följde Pernillus hem till mig! <3 (Mickis skulle egentligen också med, men hon mådde inte så bra.. "/) Det blev lite dans, lite fotande, lite kladdkaka och lite rostade mackor. Klockan fem var det dax för konfirmation där det var en man som Överlevde Andra Världskriget. - Han berättade i cirkus två timmar om minnen från Tysklans / Polen när han var mellan nio och femton år vilket var RIKTIGT intressant! Han kommer även följa med oss till Prag! :)

Här har ni en Dagens outfit (av Pernilla) Jeans från Cheap Monday, T-shirt från Zara, Kavaj och Ring från H&M, Klocka från Ur & Pen och Korsörhänge från cocoo.

RSS 2.0