EN MASSA..





Dålig updatering, hej! Har fått helt sjukt mycket läxor och inplanerat o tillbringat 9O% av kvällarna dem senaste dagarna med näsan bakom olika skolböcker.. Jobbigt men ändå ganska roligt ^_^ Imorgon är det skolfotografering vilket kanske inte direkt är något att hurra över, men jag tänkte ändå gå upp ganska tidigt så man hinner fixa sig, hihi x) Nä men nu ska jag sätta igång med pluggandet. 1O uppg matte & 7O s. i boken ni ser högst upp i högen på bilden längst ner :P Puss o Kram,

:)

Åh vad kul det var att rida! Fick en av dem starkare hästarna som absolut inte ville stanna, men det gick helt OK ändå för att inte ha ridit på ett halvår (shit!) Jag fick mest rida självständigt och känna mig för vad jag kunde göra och så.. ^_^ När jag kom hem vid tolv tiden vart jag sjukt trött så jag sov till kl två, hehe (: Nu ska jag, pappa och Elsa strax till farmor och farfar och sova där eftersom mamma ska ha tjejmiddag och typ fira hennes 35:års dag som var i Maj x'] <3

Förrästen, gissa vem som fick 12 myggbett på vänster ben och 32 myggbett på höger ben igår när klassen hade idrott utomhus på morgonen? Jag! En massa myggor satte sig på våra ben och försökte suga (HAHA) men eftersom jag inte var med på gympan hade jag tunna tights tillskillnad från dem andra som typ hade mjukisbyxor "/ Inte kul! Hörs imorgon.



Nu drar jag till ridningen, längtar!

mms_img44021 (MMS)

Nu drar jag till ridningen, längtar!


SKOLBABBEL

Sitter här och pluggar / gör läxor inför nästa vecka. Nu i åttan när vi börjar få betyg blir vi ju bedömda i princip allt vi gör i klassrummet, läxor och presterar på prov. Känns lite halvläskigt men jag ska satsa mycket! :D Nyss gjort klart matten och tänkte börja med spanskan. Updateringen blir sämre, men jag hoppas ni har överseende ^_^ <3


HELG!!

Såhär ser det ut just nu :) Sitter med datorn och har precis ätit upp mitt mellanmål. - Rostad "dubbelmacka" med ost och sallad. Mumms! Tittar på The hills också.
En såkallad 'Dagens outfit'. Eftersom det vart så fruktansvärt kallt ute imorse blev det "myskläder". Tights, linne från Gina Tricot och pappas hoodie!

Hej! Hoppas allt är bra..? :) När jag vaknade imorse tjugo i sju imorse var det molnigt och galet kallt. Usch! Sommaren är över alltså. Men jag längtar faktiskt lite till hösten / vintern. Gå runt med en massa mysiga hoodisar, uggs & vinterjacka ^_^ Idag vart det roligt i skolan! =) Innan sista lektionen (spanska) blev jag & Emma sjukt flummiga och berättade en massa galna historier om Kajsa för Mikaela. - Haha dör! Imorgon har jag bestämt mig för att rida. Jag får inte hoppa och jag får inte galoppera, men jag är glad bara över att få sitta på en häst. Äntligen helg!

PLUGGIS

Lyssnar på grym musik, pluggar matte (Formula 8).

Hade klassens dag idag på Ribban (stranden). Riktigt kul! Klassen blev indelade i grupper och tävlade mot andra klasser i åttan i olika tävlingar! Lite Fångarna på fortet känsla (a' Hade sovmorgon och slutade kl 1 = Härligt! Imorgon är det Fredag =) Vi har spanska tills imorgon men den är redan gjord så jag passar på att plugga lite matte ^_^ Nu har jag ett rum som behövs städas, ett hår som behövs tvättas och en skolväska som behövs packas. Så med det säger jag hejdå! (:

Ps! Mår så sjukt bra ;D <3

NRJ.

Hemma från NRJ. Kan beskriva det såhär: Kaos & galet. Sean Banan vart riktigt rolig, grymt ledsen dock att vi missade Rasmus Se'blablabla'.. Orkar inte berätta så mycket mer eftersom jag är galet trött och har aldrig längtat så mycket efter att få gå och lägga mig.. Imorgon är det klassens dag och vi har sovmorgon! Har därför precis gjort "matsäck" som man skulle ha med sig.. ^_^ Exprimeterade (världens krångligaste ord?) ihop gnocci blandat med pesto, tomat & färsk basilika. - Sjukt gott! Nu ska jag lägga mig.

Mobilbild. Halv nio efter att ha blivit dränka i rök (urk !) och hade ben som kunde dö när som helst satte jag & Emmi oss ner med friterad banan och annat.

HIT MUSIC ONLY.. N R J!

Det har varit en väldigt bra "första skoldagen" idag =) 2 nya lärare, - den ena en aning galnare än den andra (han drog dåliga skämt under hela biologin ^^) Slutade vid tre då jag hämtade Elsa på 'hennes' skola. Vart sugen på att dra upp till festivalen men jag orkade inte.. Inga bra artister idag heller. Jag och mina kompisar taggar istället inför NRJ imorgon! Vi planerar att vara där tidigt (börjar 7) så man kommer långt fram :D Igår fick jag förrästen reda på att jag får rida på lördag.. Vet dock inte om jag vill.. Eller vill vill jag (haha) men jag vågar nog inte.

My darling is called Canon Eos 5OOD

Fotograf: Julia Hedberg

2 bilder som Julia fotade när vi träffades senaste gången för nån vecka sedan :)<3 Grymma bilder va? Imorgon börjar vi klockan 8 med Idrott ^^, Dock får jag ju inte vara med på gympan ännu..

Ps! Som ni ser har bloggen fått en ny design samt lite ny kodning! :) Blev galet nöjd, fast det är ju inte riktigt klart än ^^ Lite annorlunda än hur mina tidiga designer har sett ut, eller hur? =))

ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKSMÄN

Första dagen avklarad och det gick bra! Pratade bara och fick en massa papper som ska skrivas på.. Om 2 år börjar jag gymnasiet. - Herregud vad jag längtar! Vi fick även vårt nya schema. Senaste vi slutar är 14:5O, så det är härligt! Dock har vi inga sovmornar "/ Slutade kl 1O och då fick jag visa den nya tjejen, Mikaela, runt! Hon vart väldigt trevlig :) Även en ny kille som jag har gått i samma klass i nollan har börjat ^^ Om 2O min kommer Emmi så då ska vi till malmöfestivalen! Jag vill ha langos (a'

HEY HÄR KOMMER SEGERTÅGET.

Malmöfestivalen dag 3 (2 för mig ^^,) idag alltså! Man får verkligen passa på att vara där nu under veckan eftersom det bara är en gång / år. Regnet vräkte iallafall ner 8O % av tiden jag och Gabbi vart där, men vi hann faktiskt med både glassregn och annat. Avslutade med en munk på Ahlgrens munkar med choklad och strössel på. Tjalalala! Bilder kommer kanske latero.

Nu har jag tillbringat några timmar med att göra mig iordning inför morgondagen. Badat, tvättat håret, målat naglarna bland annat. - Första skoldagen ju ;) Plus: Träffa kompisarna. Minus: Tvingas gå upp tjugo i åtta. Dock kommer vi bara vara där i 1 h, så man hinner med nån timme på festivalen sen. Festivalfeber kallas det för att vara exakt. Nu ska jag packa väskan och sedan sleepa. Att gå från att lägga sig klockan 01:OO till 22:OO är icke sa nicke bra.. Ha det! =)





DAMN IT.

Så dissad jag är. "Broken door" Tobias är inte min pappas kusin, utan min pappas kusins man. Damn it! Haha. Jaja, han tillhör släkten iallafall, -Känn på den du! Nu drar jag och Gabbi iväg till festivalen. Lilla kameran hänger med.

BROKEN DOOR

Min säng (a'
Mobilbild från festivalen idag. På onsdag tar jag med mig "lilla" kameran :D
Jag älskar malmöfestivalen! Ni som inte är där missar verkligen något (a' Helt sjukt mycket folk vart det idag! Åt lite kinamat, lite friterad banan med glass. Överdrivet okej alltså ^_^ Kollade sedan på RIX FM FESTIVALEN! Som jag skrev för nån dag sedan så skulle en släkting spela där, dock visste jag inte vad 'gruppen' hette & jag hade inte lyssnat på dem en enda gång. - Nu har jag det, -och tycker dem är sjuuukt bra! Broken Door heter dem och snubben som sjunger är min pappas kusin. Lite surt att han (Tobias) inte kom på kusinträffen för nån vecka sedan, det hade ju varit lite coolt sådär! (: Favoritlåten blev iallafall Angel som visst har legat 8 på svensktoppen? :D

Nu har jag precis kommit hem från en kräftskiva med Gabbi. Gjorde lite allt möjligt, - övade på vår halvknackliga engelska med hennes danska grannar, promenixade and so on.Sista sommarlovs dagen imorgon så jag tänkte sova läänge! Måndag smäller det.. Ångest.. Jajajajajaja! Ny tjej från sthlm ska börja i klassen så jag hoppas att det blir bra! (: Har varit dålig med kameran senaste tiden men jag hoppas att det ändras snarast :D Kramis.

Broken Door - Angel

Grymt!

mms_img23159 (MMS)

Grymt!


FESTIVALFEBER

Nu har jag det stressigt. Typ iallafall ^^ Kom nyss hem från stallet där jag träffade / fotade / tittade när min ridgrupp red för första gången denna terminen. Gaah vad jag längtar! Nu ska jag strax hoppa in i duschen, tvätta håret & sminka mig inför kvällen. Halv 3 sticker jag, farmor och farfar till festivalen (tradition!) Kollar på Rix fm festivalen också.

Klockan sex måste jag vara hemma för klockan 7 ska jag befinna mig hemma hos Gabbi på kräftskiva. Hårt liv, - not. Haha x) Vad ska ni göra idag? Kanske malmö festivalen som jag? :

En typisk 'skoloutfit' veckorna innan sommarlovet började.

LOVE THE WAY YOU LIE

Min hårfärg är tillbaka :D ! Somsagt firar mamma och pappa 1O årig brällopsdag så dem åt på resturang meddans jag och Elsa vart hemma hos moster, Lukas och vår kusin Märta där vi först åt tacos! Galet gott! Vid åtta tiden färgade moster mitt hår, fönade det sedan och sådär. Det blev väldigt bra, dock ser det tråkigt ut just nu eftersom det inte har några ljusa slingor. Det ska vi dock fixa hos en frisör så snart som möjligt. Trevligt att vara fin inför skolstarten ^_^

Vi börjar ju snart, närmare bestämt på måndag! Men jag längtar faktiskt lite ;) Sen i oktober fyller jag ju år och sedan ska vi till Teneriffa! :'D Nu ska jag tagga inför malmöfestivalen. Det ska bli en niiice vecka :D Känns helt sjukt att ett år redan har gott.. Nu ska jag ringa S! Kramis.


DÖD.

Mitt hår är förstört. Mamma skulle göra lite blonda slingor på mig nyss (senaste & första gången jag gjorde det vart i februari detta året ^^) När jag tvättade ur färgen såg jag att det hade blivit ALLDELES för ljust & platinablont där framme i hårbotten.. Höll på och dö när jag såg detta.

Min moster vart så snäll när mamma ringde och berättade. Hon sa "Jag kan fixa toningen imorgon om ni vill, - eller jag kan komma redan nu!" Sedan berättade hon att hon en gång råkade färga det super blont när jag vart liten, så när hon kom hem till oss grät hon jäte mycket meddan jag skrattade och klappade händerna ^^ Haha! Men vi bestämde att vi ska tona det imorgon kväll eftersom jag & Elsa ska vara där och äta tacos och mamma och pappa firar 1O årig bröllopsdag <3

HAHAHAH !

0:12 till 0:3O - HAHAHA dör! Gillade inte parlamentet innan men nu när jag börjar förstå alla "moment" är det sjukt kul! Specillet "Ja / Nej" delen x) Johan Glans suger på det ^_^

Idag vaknade jag tidigt! Halv tio! Drog på mig kläder och tog bussen 5 hållplatser för att överraska mamma & Elsa som är på inskolning eftersom E börjar i nollan nästa vecka :) Annars har jag fått hem min fina almanacka som jag beställde från Tryckdig för 2 veckor sedan. Riktigt fin blev den. På Fredag börjar Malmö festivalen och jag är sjukt taggad. På Lördag ska jag, farmor & farfar kolla på Rix FM festival eftersom en släkting ska spela och om 1 v ska jag o S till NRJ in the park. Me like!

VIDEOKLIPP

Satte igång och filmade lite och sedan klippte jag allt i Windows movie maker! Resultatet har ni här ;) Blev sjukt nöjd med klippet faktiskt. Har alltid varit dålig på sånt där med film o så men detta blev bra. Har ett par röda converse också men dem glömde jag visa ^^ & ursäkta den kassa kvalitén (filmad med min kompaktkamera), - orkade inte dra fram systemen x)

Ute spöregnar det & jag har nyss bakat tekakor. Om 6 dagar börjar skolan och det är lite blandade känslor inför det.. Förrästen fick jag bilderna som jag framkallade på Fujidirekt idag! Beställde i söndags och idag kom dem! Sjukt bra kvalité och fina färger blev det. - Jag är nöjd!

LÄGESRAPPORT

Iförgår såg jag att jag har ett erbjudande på Fuji direkt, - nämligen att jag får framkalla 1OO st bilder gratis! Satte igång och redigerade bilder och nu har jag 75 (!!) nyredigerade bilder som håller på och laddas upp! =) Alla bilder är fotade med systemkameran nu under våren / sommaren, så det blir perfekt på vintern att kolla igenom bilder på mig, kompisar, natur, släkt och annat! Förövrigt ska vi ha kräftskiva ikväll (:

BLACK N WHITE

Det vart ett tag sedan ;) Men blogginspirationen står fortfarande på zero! Om 1½ vecka börjar skolan igen & jag börjar i åttan, dvs kommer få betyg.. Innan dess är det en massa höjdpunkter! - Kräftskivor, Malmö festivalen (! <3) och annat.

Igår tjugo över nio kollade jag och pappa på sista Beck på bio! My god så bra (och läskig) den var! Vid några tillfällen blev man sjukt överraskad så alla hoppade och skrek till. Annars har jag fått järnbrist "/ har haft ont i huvudet nästintill 24/7 varje dag i över 2 veckor! Nu dricker jag dock en "saft" med en massa järngrejs i & käkar tabletter så jag har inte haft ont i huvudet på 3 dagar! :D Well, vi hörs när vi hörs! (=

ETT TVÅ TRE FYRA FEM SEX SJU ÅTTA NIO TIO

Ett - Två - Tre - Fyra - Fem - Sex - Sju - Åtta - Nio - Tio

Otroligt rolig kväll igår när Gabbi & hennes familj vart här och åt middag. "Zoran", - haha dör! (Interntskämt) Idag umgås jag lite med mamma och Elsa eftersom de sticker till Astrid lindgrens värld imorgon och är borta i 2 dagar! Alltså blir det bara jag o pappa kvar här hemma måndag och tisdag ;) ^^ <3 Vi ska kolla senaste & sista Beck på bio imorrn! Och köpa lite ridgrejs! Förrästen har ni några favoriter från min spotifylista ovan! Klicka, lyssna & njut!


Här har ni en bild på fina Odessa! Hälsade...

mms_img72744 (MMS)

Här har ni en bild på fina Odessa! Hälsade på henne idag och hoppas verkligen att jag får bli skötare på henne <3


:)

Herregud! La mig klockan TIO igår! Hade ont i huvudet vilket jag har haft lite till - och från dem senaste dagarna (har börjat få det lätt nu när det är varmt ute och jag inte dricker mycket) så jag la mig i "lång pausen" under Johan falk på 4:an (hittade dem från holland / england eller var det vad Rebecca?) Och idag vaknade jag tio. - Alltså 12 h sömn inatt ;) Duktigt! Idag kommer Gabbis familj på middag, så jag ska duscha och hyra film med pappa! Senaste (och sista!) Wallander blir det nog ;) Och Johan falk!


POWERWALK - STALLET - PIZZA

Började dagen med en powerwalk med mamma. Sedan stack jag till stallet (bor 2 min bort ^^) och hälsade på hästarna & kompisar! :) Härligt att vara i stallet.. <3 Fotade lite och tittade på en häst som heter Odessa! Hon är ledig att sköta och nu när jag inte får rida förräns efter höstlovet (!!) tänkte jag börja sköta igen! Odessa, som är ett 13 årigt sto, vart riktigt gullig och söt så i början av september tänkte jag bli skötare på henne ( - om hon fortfarande är ledig!) Hoppashoppashoppas!

Nu har jag, min lillasyster & vår 1 ½ åriga kusin Märta varit på konsum och handlat pizzaingridienser. - Familjen ska göra hemmagjord pizza idag så jag köpte parmaskinka, mozzarella, ruccula och färska champinjoner! =) Nu ska jag ta en kall dusch och sedan börja med pizzan. Imorgon blir det nog stallet igen :)


REDFELLAS

Hej. Kommer med en liten updatering nu ;) Piggare än igår iallafall ^^ Vid lunch tid idag stack jag & S upp till stan och var där i 4 timmar! Vi åt först lunch på Redfellas som b.la ligger inne på Hansa. Helt sjukt goda mackor som man kan välja själv vad man vill ha i :) Serranoskinka, tomat och mozarella tog jag! Fikade sedan med smoothies som vi även köpte där! Gjorde min "egen" igen på blåbär, honung, vaniljyoghurt & kokosflingor =) Mycket smarrigt!

*mobilbild*


DEPP

För nån dag sedan bestämde jag mig för att rida för första gången sen 5 månader tillbaka den 21 augusti! Har verkligen längtat efter att få sitta på en hästrygg igen, plus att jag har mejlat ridklubben och fixat så jag får rida favorithästen. Idag berättade jag detta för sjukgymnasten och fick svaret "Du är inte redo för att rida än". Jag hatar detta! Bara för att jag har ett sugigt höger knä ska jag inte behöva ändra min livsstil helt och hållet. Har deppat i nån timme nu och vill bara dra på mig ett par mjukisbyxor och begrava mig under madrassen och komma tillbaka upp när knäet är bra igen och när jag kan hoppa, springa, rida, spela tennis osv.

Jag börjar tycka synd om mig själv nu *punkt punkt punkt*

TWO PICS

Bloggen står helt stilla just nu, likaså mitt bloggintresse. Bjuder iallafall på 2 bilder från Sofiero förra veckan. - Middag & dricka. Hörs när vi hörs!

RSS 2.0