JUL <3

Det slog mig nyss, - imorgon är det första december! Herregud vad dessa höst / vintermånader går snabbt :o Om 25 dagar är det julafton (!!!!) och om 31 dagar är det nyår. Men framförallt, - imorgon får man öppna kalendrarna, & att julkalendern börjar. Känns som att julkalendern blir sämre och sämre för varje år, men årets verkar helt okay ;)

PARANORMAL ACTIVITY

Friluftsdag idagdå ^_^ Lite småtråkigt, fast jag var bara med på bowlingen ;p Började klockan tio och slutade två, - kort dag alltså! Pappa hämtade mig också så jag slapp ta bussen hem! :) <3 Nu ska vi baka lussekatter! JAAAAAA ! Förstår ni hur gott det är med varma lussekatter, smör och ost? Gaaaaah ! Ikväll ska vi kolla på "Paranormal activity" som min snälla moster har hyrt! Emma sa att det var döläskig, - vad tycker Ni?


S P L A S H ! ! !

Måndag elikamed ny vecka, nya tag. Har inte hänt mycket i skolan. Bakade pepparkakor på hemkundskapen och det var en parodi i själva sig! Haha ;p Delade plåt med Martin, och när vi tog ut de lät det såhär:
Jag: HAHA! Kolla vad brända din sida blev ! !
Martin: Ähm, det är din sida..
Jag: Jahaa! Oj!

Bra jobbat ^_^ Efter skolan tog jag, pappa och lillasyster en låång runda på stan och avslutade med att köpa med oss falafel hem. MUUMMS! <3 Imorgon är det friluftsdag och vi ska till Kockums Fritid och simma, åka skridsko och bowla (de 2 förnämnda hoppar jag över pågrundav knäet). Vi börjar klockan tio, dock ska jag till sjukhuset på återbesök innan så jag kommer lite senare :) Nu ska jag tvätta mitt skitiga hår, tjenna !


JULSKYLTNING.

Älskar att gå på julskyltning! DOCK är både jag & Gabbi besvikna att dom inte sålde Lussekatter. QUE?!? Jag som såg fram emot årets första bulle men icke sa nicke! På Peter Landgren & co gick vi först en tipsrunda och efter det åt vi korv. Men eftersom korven var kokt (och jag hatar kokt korv) kom vi på den briljanta idén att vi kunde hitta två pinnar som vi sedan grillade korvarna med över elden som fanns! HAH vad smarta vi är! :D Imorgon ska vi baka pepparkakor på hemkundskapen. Jag hatar pepparkaksdeg och hemmagjorda pepparkakor överhuvudtaget (klarar inte ens av att vara i köket när vi bakar pepparkakor hemma). Hmm..

DOGGIE

Har haft en super bra helg hemma hos farmor och farfar! Tilbringade hela kvällen framför Sthlm International Horse Show! Synd att inte Malin Baryard - Johnsson knep första platsen i hoppningen, - men herregud vad fin hennes häst var! För tillfället är det Dressyr. Inte det roligaste att titta på enligt mig, men ekipagen är väldigt fina! Klockan fem sticker jag och Gabbi till julskyltningen. Nä, nu ska jag ge TVn lite uppmärksamhet ^_^ Tjaråååå :)

Farmor och farfars 1 - åriga hund Kajsa <3 Hon är så sjukt söt! (Ursäkta att bilderna är så "råa" i färgen, men har inte hunnit redigera de!)



WHAAAAAAAT?

Okej, nu fattar jag ingenting. I fredags hade jag nästan 2OO besökare och en hel del kommentarer, - VART KOM NI IFRÅN?!? Har jag blivit länkad i nån blogg eller? Jag blir galen av att inte veta ;p

Ligger i farmor och farfars extrahus själv...

mms_img51827 (MMS)

Ligger i farmor och farfars extrahus själv under två duntäcken och läser camilla läckbergs tredje bok <3 fint som snus!


Hallå! Har det jätte mysigt hos famor och ...

Hallå! Har det jätte mysigt hos famor och farfar <3 Har nyss ätit krabba och lax & just nu följer jag Sthlm international horseshow med spänning!


DIREKT FRÅN FACEBOOK


Mitt senaste inlägg på facebook. Haha behöver jag säga mer? (:

ETT LITET INLÄGG

Har nyss kommit hem från stallet! Red barbacka och arbetade markarbete med Emilio <3 Shit vad bra det gick! Styrde honom endast med rösten / skänklarna och han var jätte duktig! Kände verkligen att sitsen var bra idag också :) Avslutade iallafall med ett litet kryss på 5O cm i trav. Just nu är det The hills marathon på MTV. - mi lajkii :'D Förrästen, - shit vad det snöar! oO Det snöar nonstop. Kanske mobilbloggar ikväll =) Haaaaaj,


TWO PICS FROM MONDAY

Fredag <3 Har en massa kul som händer i helgen :D Imorgon tror jag det blir barbacka / markarbete med Emilio och sedan på kvällen ska jag och lillasyster sova hos farmor och farfar! Tar med mig kameran, så det kommer komma en massa fina bilder på deras 1 - åriga hund Kajsa :) <3 På söndag ska vi först hem till min farbror, och på kvällen blir det julskyltning med Gabbi! Ska bli suuuuupermysigt, - vi har det som tradition varje år! Förra året gick vi en tipsrunda med en massa frågor för.. gamlingar? ;P där vi kom tvåa :DD

Idag har det bara rullat på i skolan. Snöbollskrig mot skolan bredvid på lunchrasten och spanskförhör på en massa kroppsdelar på sista lektionen! (: Förrästen har jag verkligen inget liv. Enda sen jag kom hem vid två tiden har jag STICKAT. Håller nämligen på med en halsduk på syslöjden som jag vill bli klar med ^_^ Nu blir det snart IDOL som är i malmöööööö <3 Var & kollade förra året och shit vilken grym stämning! Have a good friday!






DAGENS OUTFIT


Nu får ni dagens "outfit ?" i bildväg! Jeansen (- som är mina absoluta favoriter! De är mjuka som jeanstights och tajta som.. jeans? ;p) kommer från Cheap Monday och heter "Tight stretching" eller liknande. Pippitröjan har jag snott från pappa och är från märket EMILIO och ringarna har jag köpt på weekday, H&M och gina tricot. Voíla!

Förrästen ! Rösta på mig HÄR är ni snälla <3

PIPPITRÖJA

Inte världens bästa dag, alltså. Ett skäl är att jag snubblade (läs halkade) i trappan i skolan mitt framför alla. Det var iochförsig lite småkul, - men endå! Ett annat skäl är att jag börjar få ont i andra ögat. Det är ömt och svullet. Mysigt ! Annars är det bra :) Gillar vädret <3 Och vi har ingen läxa tills imorgon. Förrästen rotade jag igenom pappas garderob imorse och hittade en pippitröja!!!!!!! Vilket fynd, dom är ju gryymt populära nu! Hade den idag tillsammans med ett par svarta stuprör och knogjärn. Snyyyyggt!



JA SER DET SNÖAR!

YEEEEES det snöar i Malmö! Äntligen ! Har nyss vaknat och sitter just nu och äter en "typisk" vinterfrukost, - rostade mackor och varm choklad :D Förrästen har både statistiken och kommentarerna ökat REJÄLT de senaste 3 dagarna. Vart kommer ni från folk? <3


ÄLSKLING

Älskar dig tjejen <3 Ursäkta kassa bilder, fotade med mobilen knawmean? ^_^

Försöker övertala pappsen att vi ska åka till en ridsportaffär senare :) Har nämligen ett presentkort och är sugen på att köpa ett par chaps eller mörkblåa lindor till O <3

Molitva, kao žar na mojim usnama je

Molitva, kao žar na mojim usnama je,
Molitva, mesto re
i samo ime tvoje.
Nebo zna, kao ja,
Koliko puta sam ponovila,
To nebo zna, baš kao ja,
Da je ime tvoje moja jedina
Molitva.
Molitva, kao žar na mojim usnama je,
Molitva, mesto re
i samo ime tvoje.
Nebo zna, kao ja,
Koliko puta sam ponovila,
To nebo zna, baš kao ja,
Da je ime tvoje moja jedina
Molitva.

Låten ovan tycker jag är grymt fin! 'Moltiva' med Marija Serifovic. Efter att ha snackat ihop mig med Google översättningsverktyg har jag kommit fram till att refrängen handlar om Bön, Gud och Eld typ ? :) Förövrigt är ögat fortfarande svullet och rött (ser ut som jag har enorma påsar under höger öga) så jag stannar hemma idag! Har FORTFARANDE inte börjat skriva på mitt svenskarbete om Elizabeth Short som jag skulle gjort i fredags så det är väl bäst att jag börjar.. Tack för tipsen om Ugg australia storlekarna, förrästen! Ni är bäst <3

I NEED YOUR HELP ABOUT UGG AUSTRALIA

Hallå "alla" läsare! I need your help, - någon som vet om Ugg Australia classic short boots är normala / stora / små i storlekarna? Många säger att de är stora, andra normala, andra små. Kommer antagligen beställa ett par så fort de kommer in i lager men behöver hjälp vilken storlek jag ska ta! Tror att jag kör på den som jag har i mina fejk uggs från Din sko eftersom de är lite förstora :) Blir det fel är det ju bara och skicka tillbaka dom ^^ <3 En grej till! - Tycker ni jag ska beställa ett par ljus beiga eller mörk beiga (bild nedan) :)


ODESSA W - EMILIO

Tjenna boys and girls! Började dagen med att rida dressyr med Emilio.. Framridningen gick super men när vi tränade förvänd galopp ville han absolut inte rida i högergalopp, - fina ponnyskrälle -.- Stack hem och åt och sedan cyklade jag till stallet igen för att sköta Odessa en liten stund! <3 Nu har familjen precis kommit hem från nån middag? (: Heta räkor till förrätt, älggryta till varmrätt och avslutades med lingon - och pepparkaksparfä. Gottis! Förrästen har jag fått vagel i ögat. Det är är svullet, ömt (satan i gatan !) och rött. Kul, häftigt, mysigt.

/Odessa W / Emilio / <3



SKITGUBBE

Äntligen fredag <3 Glosförhör x två idag. Både engelska (Que? Vår lärare sa inget om eng. glosor? MEN det gick bra) och spanska. På klassrådet fick vi en bunt på 1O sidor med våra omdömmen.. Betyget får vi ju innan jul men på papprerna har varje lärare skrivit om man är godkänd i varje ämnen, vad man gör bra och vad man behöver träna på. Känner mig super nöjd! :) Efter skolan kom finaste S och vi bakade smarriga cupcakes som vi dekorerade lite fint! Fick även en försenad födelsedagspresent, - en stooor ring! <3 Ny favorit!

Nu blir det IDOL och sedan tänkte jag börja fila på ett arbete som vi har börjat med på svenskan om ouppklarade mord! Super kul! Ska skriva om Elizabeth Short aka 'Black Dahlia' tänkte jag. - En tjugoårig tjej som blev sexuellt utnyttjad både före och efter mordet plus att hon blev delad i två delar. Scary! Ha en fabulös kväll, guapas! / Elin


HANDEN PÅ STJÄRTEN, - HEEEEEEEJ.

Hola Guapas (utropstecken) <3 Lång dag, både igår och idag därav ingen updatering.. Har inte orkat, knawmean? ;p Haha jaja jag tror ni fattar ^_^ Har pluggat in 45 spanska glosor hela kvällen och just nu kikar jag på Robinson! Har börjat följa det nu.. Imorgon är det fredag och efter skolan kommer finaste S och vi ska baka cupcakes :D Pappa har köpt en massa dekoration så det blir nog bra! =) Haha förrästen, - igår kollade jag på 24 h med Anna Book & Maria Montazami. SOM jag skrattade! ;p "Handen på stjärten, - heeeeeeej"



Min I love vampires tshirt (som inte tillv...

mms_img21363 (MMS)

Min I love vampires tshirt (som inte tillverkas längre!!) är förstörd! Efter tvättningen har den fått EN MASSA orangea fläckar (kolla vänstra hörnet) GAAAAAAAHHHHH!


TALK TO YOU LATER.

Hejsan svejsan! Skola, hem, konfa, hem, mat, - ungefär så har min dag sett ut! Det ena lite mer roligare än det andra.. Jag & Pernilla skrattade som vanligt lite för mycket på konfan, - den tjejen får mig ALLTID att skratta. Shit vad kul hon, jag och Gabbi kommer ha det i Prag nästa år <3 By the way, på Torsdag ska vi börja ha ett nytt ämne. Media. Ska bli riktigt kul eftersom vi ska göra film som vi sedan ska redigera och allt vad det heter! Nu blir det TV kväll med blandannat Desperate housewifes på schemat.. TTYL.

Bild från Teneriffa (såklart?) ;p


HIHIHI


(Inlägget skulle publiceras halv åtta, men jag glömde att publicera inlägget xD)
Tjenna alla boys and girls! Måndag elikamed ny vecka, ny start. Började dagen med att få tillbaka hemkundskapsprovet. 2O,5 av 25 fick jag. Helt okej alltså. Efter skolan stack jag till sjukgymnasten och när jag kom hem vid halv fem lagade jag mat ;p Det blev en linssoppa som vi gjorde idag på HK (bara att jag gjorde om den lite ^^). Sjukt god blev den, - mycket chili tillsammans med lime! Efter maten stack jag & mammsen ut på Powerwalk och nu sitter jag här framför Halv 8 hos mig. Strax blir det programmet Ung och Bortskämd. Haha !

Förrästen har vi bokat stuga i Småland efter nyår! Det blir 5 dagar med S, hennes familj och min familj, - precis som det brukar! Stugan är nyrenoverad och har jacuzzi, bastu och privat sjö, - längtar! <3

FAVOURIT MENOS MUSIC


En av mina favoriter från Teneriffa. Tror inte jag har visat den förut ?

Halloj. Har icke sa nicke gjort mycket idag. Funderade på att fota Dressyrtävlingen som var idag på ridskolan, men jag bestämde mig för att vänta till KM i hoppning nästa vecka! :) För ovanlighetens skull har vi inga prov denna veckan (!!) så jag har inte kunnat plugga idag, -vilken otur, va? ;) Just nu lyssnar jag på DENNA låten. Åh vad jag älskar den, men jag stör mig på att den inte finns på spotify.. När ni ändå är igång kan ni lyssna på dessa låtarna: ETT TVÅ TRE FYRA FEM. Nu ska jag ha ett eget lite "The twilight saga" marathon, - shit vad längesen det var jag såg New moon!


TENERIFFA, DEL TVÅ AV TRE.


En av poolerna..

Här hängde Elsa en hel del..

Lollo och Bernie!

Ett av de 7 frukostbuffé borden! Där fanns verkligen ALLT. Grönsaker, sötsaker, pålägg, fil, juicer, ägg och bacon, glass osv.

Frukostbufféns godsaker!

De sista dagarna dissade jag laxen och sista morgonen körde jag philladelfila, nutella, grönsaker och frukt.

En massa grönsaker på middagsbuffén!

En kväll va det BBQ kväll på hotellet.. - Snacka om gott!

En vanlig dag såg ungefär ut såhär.. Eftersom vi la oss ganska tidigt så vaknade vi vid halv åtta / åtta - tiden. Då tog vi på oss direkt och gick ner till den supersmarriga frukostbuffén! Jag snöade in på frallor med philladelpilaost, laxskivor och sallad, hehe. När vi är utomlands är vi alltid på stranden, men med tanke på att det fanns en massa superroliga aktiviteter stannade vi mest vi poolen denna resa ^^ MEN någon gång var vi självklart på stranden som bara låg 3O meter bort.. :D

Aktiviteterna jag var med på var b.la vattenpolo och varje dag var jag med på vattengympa ;p Vid lunchtid gick vi upp på hotellrummet och åt mackor och sedan vilade vi lite ^^ Sen blev det poolen / stranden hela eftermiddagen till klockan fem då vi gick upp och gjorde oss iordning inför kvällen! De 3 första kvällarna var vi ute på resturang och åt, men resturangerna där var inte så jätte "wow" så vi snöade in på Hotellets middagsbuffé som vart suuper god. Förövrigt träffade vi en gammal skolkompis till mamma och hennes familj första dagen som vi sedan var med om dagarna :) De var jätte trevliga! =)

En vacker liten mobilbild.. Har tillbringa...

mms_img21357 (MMS)

En vacker liten mobilbild.. Har tillbringat hela dagen på konfan (nån konfimandernas dag idag) Riktigt tråkigt, men eftersom pernilla osså va där va det kul :-D Avslutade kvällen med mässa där vi träffa några killar som vi flumma med.. Haha dör! Just nu är jag på middag, hörs sen!


BERT OLGA. (MOBILBILD)


Tjiho it's friday people! Ovan ser ni Bert Olga, - Pernillas marsvin (aka vante ^_^) På lunchrasten idag smet vi in i syslöjdsalen och klistrade på ögon & nos. Vi hann även med ett vackert litet dop. Tyvärr trillade ögonen av så just nu luktar B-O skit.. Hade iallafall biologiprov imorse vilket vart sjukt enkelt. Slutade två och när jag kom hem stack jag ut och joggade lite, - riktigt skönt! Imorgon är det STRESS! Ridning, sköta Odessa, konfirmation, middag. Klart slut!

HEMKLICKAT FRÅN COCOO


Detta sjukt snygga örhänge klickade jag alldeles nyss hem från cocoo! Kommer bli grymt. ^^ Nu sitter jag och pluggar inför biologiprovet imorgon, -matsmältningen och andningen. Kikar just nu på Robinson och ska strax fixa mig inför natten. Imorgon är det fredag ! <3

MÅNDAGTISDAGO N S D A GTORSDAG

Igår fick vi tillbaka 3 prov / test. 17 / 20 på matten (det va en a, b, c uppgift jag hade fel på!), 73% på engelskprovet och VG på SO uppsatsen =) Känns ganska bra. Nu har jag iallafall tillbringat nån timme bakom biologiboken, ätit glass och ska strax hoppa in i duschen! Snart är det helg förrästen, - tjiho!

En bild jag fotatde på Teneriffa i början av veckan.. Saknar.. <3

TISDAGEN DEN NIONDE.

Tittar på desperate housewifes, äter årets första pepparkakor, clementin och dricker mjölk. Helt okej tanter och gubbar! Har gått runt och frysit hela dagen (saknar Teneriffa så sjuuukt mycket!) men annars är julen välkommen :)

TENERIFFA, DEL ETT AV TRE.


I Kastrups taxfreebutik köpte vi en påse m&m som vi åt på planet :D  

Innan vi gick på planet hann vi med en smarrig frukost bestående av bulle, fruktsallad och croissang (hur sjutton stavas det?)

Den sjukt dryga flygresan fördrevs med hjälp av böcker, kortspel och film.

Lämnade gråa och dimmiga Köpenhamn mot varmare breddgrader!

Lite av vår fina lägenhet <3

O5:OO väckte mamma och pappa mig den 31 oktober. Drog på mig ett par sköna kläder bestående av tights, vitt linne, stor hoodie och vita höga converse. Klockan halv sex kom taxin som körde oss till Svågertorp där vi tog tåget till Danmarks flygplats Kastrup. Checkade in bagaget, gick igenom säkerhetskontrollen och strosade sedan runt bland taxfreen, - vi hann även med en super god frukost! Lite innan åtta gick vi på planet och eftersom det var "tresitts platser" fick jag sitta tillsammans med några främmande personer precis som vanligt. MEN jag hade tur för det slutade med att jag fick en hel rad för mig själv :D ! Flygresan var lång och dryg och det var riktigt jobbigt när vi skulle landa efter 6 h då jag fick sjukt ont i öronen. (Har problem med öronen och det blev inte direkt bättre eftersom jag var förkyld..) Som tur var släppte det när vi var på fast mark igen! :)

Efter vi hade hämtat allt bagage kom en buss som körde oss till hotellet! Vi fick en jätte fin lägenhet med 2 våningar och både takterass och balkong med utsikt mot poolområdet och havet. Tillbringade sedan hela eftermiddagen på hotellet genom att bada i poolen, sola och vila. På kvällen gick vi ut och åt Pasta på en god Italiens resturang! När vi kom hem på kvällen spelade vi kort och sedan la vi oss ganska tidigt! :)

Tänkte göra 3 såna här inlägg med både bild och text! :) Nästa inlägg kommer nog handla om vad vi gjorde om dagarna!

HOME SWEET HOME, NOT.

Jag dör. Har gått från att glida omkring i över trettio graders värme till att ha på mig flera hundra klädesplagg i noll grader på mindre än 12 h. Inte roligt, inte roligt. Jag har iallafall haft en så sjukt jäkla bra vecka på Teneriffa. Bott på världens finaste hotell, varit med på en massa aktiviteter som de super snälla "reseledarna" anordnade, badat i poolen osvosv. Flera inlägg & bilder kommer antagligen imorgon då jag är ledig eftersom vi kom hem ganska sent idag ^_^

Kom iallafall nyss innanför dörren efter en 6 h lång flygresa plus nån minut tåg och just nu sitter jag & äter mjölk och flingor. Förrästen bodde både Bert Karlsson och Mickey Dee på samma hotell som oss. Och vi såg "Robins" Robin på Kastrup. - Det ni ! Förrästen höll jag en 4 meter lång python orm igårkväll. Läskigt som tusan och när jag höll på & tappa greppet om ormens hals skrek jag "I tapped it!". Bättre engelska får ni leta efter.

Ni skulle bara veta hur mycket jag har hört denna låten i veckan! Varje kväll hade Lollo & Bernie (figurerna) minidisco där låten nedan sjöngs. Jag kan den utantill. "JAG ÄR LOLLO!! Vi är bästa vänner.."

FÖRPROGRAMMERAT TRES.


[förprogrammerat]
härifrån. jag har alltid gillat systrarna Olsen. deras stil faller mig inte alltid i smaken, - men shit så snygga de är!

Babes, imorgon åker vi hem..

FÖRPROGRAMMERAT DOS.

[Förprogrammerat]
Hoppas allt är bra i Sverige, Norge, Danmark,Sydafrika - ja vart ni än befinner er! Om mina synska tankar stämmer ligger jag just nu på stranden, badar, läser böcker, bygger sandslott. Helt okej alltså. Eller nej, VÄLDIGT okej.


RSS 2.0