DAGENS OUTFIT + PRAO

(JA jag hade en grymt dålig hårdag. & bilden är fotad på mammas jobb) Jeans från Cheap Monday, Linne från BikBok, Jeansjacka från Guys & dolls och vita converse på fötterna.

Idag har jag praoat på mammas jobb.. Först hade vi ett möte på morgonen, sedan åt vi på en Italiensk resturang och sen var jag med på ett FYRA TIMMARS MÖTE! Ja, jag dog nästan. Thank god för spel i mobilen. Nu ska jag packa upp min resväska från Prag (pinsamt att det har gått 2 dagar..) och sedan checka Primo Paolo eller vad det heter ? Med Paolo Roberto ni vet?

TVÅ CHEYER

/ Två trötta brudar igårkväll ! /

Hej ! Oootroligt skönt att sova tolv timmar inatt i sin egen säng <3 Som jag skrev igår har vi bara sovit i fem / sex timmar varje natt i Prag, så det det var härligt att få ta igen sig lite ^^ Idag börjar Praon vilket ska bli roligt! Skolan börjar inte förrän den elfte april förövrigt. Inlägg och bilder från Prag kommer. Nu ska jag ta en lååååång dusch :)

HEMMA

Hemma från Prag. Alltså det går inte att beskiva hur sjuukt kul vi har haft det ! Har dock sovit mellan fem och sex timmar varje natt så jag är inte lite trött ^^ Vi bodde på ett 4 stjärnigt hotell mitt i Prag, dock fick jag, Pernilla och Emma typ det fulaste rummet.. Jag menar, - vi fick kliva över sängarna för att kunna röra sig där inne ! ;p Men det kommer ett mer detaljrikt inlägg i veckan. PUSSS

Hejdåååååå / pernilla o elin

mms_img53321 (MMS)

Hejdåååååå / pernilla o elin


PUSSHAJ

Väskan är packad, håret är nytvättat och jag är trött. Ska upp om sex timmar igen, - kul ;p Jag ser faktiskt framemot den femton timmars bussresan ^^ Det ska bli kul (tror jag ?) Pernilla har paxat fönsterplatsen. Ha det skitbra nu gott folk, så hörs vi kanske via mobilblogg imorgonbitti. Kjaaaaaaaaaaaaam.

GOODBYE SWEDEN, - AND HELLO TJECKIEN!

Gammal kompaktkamera - fotad bild..

Tjeeeena ! Sista skolddagen idag, - för nu väntas 2 1/2 veckas "lov". (Eller ja, - prao blandannat!) Och imorgon drar vi från Sverige till Prag ! Ååh vad jag längtar! Efter skolan köpte jag en MASSA godis att ha på den typ 15 h långa bussresan (också kom pappa nyss hem med en flaska cola.. nyttiga är vi ju !) Hehe ^^ Nej men resan kommer blir grym. Är hemma på Onsdag och då väntas SJÄLVKLART en MASSA bilder ! Kommer inte tidsinställa några inlägg, men jag kommer mobilblogga imorgon innan vi kör ut ur Sweeeeden.. Och till Mickis, - VI KOMMER SAKNA DIIIIIIIIG FINASTE STOCKHOLMAREN !! <333  Förrästen. -Vår skola suger. Vi har fått uppgifter att göra under praon -.-' Vem kommer på en sån sjuk sak egentligen?

Matte.. Imorrn drar vi till prag!

mms_img17653 (MMS)

Matte.. Imorrn drar vi till prag!


SUPERB DAG

Åh det har varit en superb dag ! Vaknade klockan åtta (började O9:1O) och käkade en suuper god frukost. Såg att det var sol ute, så jag körde skinnjackan och utan vantar sedan när jag stack till skolan ^^ Dock var det lite mindre kul på lunchen.. Vi hade lunch sent idag, - alltså halv ett.. Så självklart var NÄSTAN all mat slut när vi kom till matsalen.. -.-' Och stackars Pernilla hade sett framemot Shop Soyen men det blev fredagens korv istället "/ Surt ! <3 Somsagt har vi spanskprov imorgon vilket jag tror inte kommer vara några problem.. Kan alla glosor som man kan kunna, det mesta av texterna och verben "Att man har gjort" och "Att man ska göra".

Snygga brudar ! Från vänster: Pernilla, Mickis och jaaaag.

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR..


IDAG ÄR INGET VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN KAMERAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA ! ! !

Jajjemensan, idag var det ett år sen mamma och pappa kom hem med två paket innehållandes en Canon EOS 5OOD och och ett Canon EF 5O mm f/1.8 objektiv! <3 Ett år med kameran. - Shit pommfritt!

De två första bilderna är fotade cirkus en månad efter kameran blev en del av familjen Andersson och den nedersta är fotad dag två. Då va det mest "Auto inställning trycka på knappen" bilder, men nu kör jag alltid på Manuellt läge ;)





HAR JAG FÖRÄNDRATS ?

Första bilden är fotad i Februari 2O1O och den ovan är fotad igår, alltså mitten av Mars 2O11. Så vad säger ni, - har jag förändrats ? Jag tycker faktiskt inte så mycket.. Håret var mörkare för ett år sen än det är nu, iallafall.

SKOLARBETEN..

Hallu ! Mina klassföreståndare påpekade tydligt i fredags att det är STUDIEdag idag vilket inneebär att man ska PLUGGA. Så det är det jag gör nu.. Svenskarbetet (som iochförsig är ganska kul, det handlar mycket om layout) ska vara inlämnat på torsdag och vi har Spanskprov på onsdag.. Klockan tre ska jag till sjugymnasten.. Kul ? Nej.

PRAAAAAG


Nyfotad bild på moí! Och jag gillar den faktiskt (;

Tänkte berättade lite om Prag eftersom jag fick frågan på Bloggsvar. På Fredag O5:3O (!!!!) ska ska konfimera sig och vill följa med träffas! Då går bussarna och en över 12 h resa börjar ^^ Jag & Pernillus har bestämt att vi ska sitta bredvid varandra på bussen vilket kommeer blir jätte kul x) <3 Vi kommer åka båt, stanna och käka på Mc Donald´s (bara det liksom) och titta där Martin Luther spikade upp de 95 teserna. Runt 23:OO är vi framme på hotellet osså ska vi checka in. - Jag kommer bo med Pernilla och kanske en annan tjej som heter Emma. <3

Vi kommer vara där i fem dagar, alltså är vi hemma sent på Tisdag kväll. Under de dagarna kommer vi besöka kyrkor, titta runt i Prag, ha fri "centrum - tid" osv. Vi kommer bo på ett jätte fint hotell med bowling och inomhuspool och vi ska lägga oss OO:OO varje kväll ^^ Jag tror att det kommer bli en gryyyyyym resa med en massa fina personer ! Jag kommer inte ha möjlighet att blogga, och jag kommer även inte förpublicera några inlägg innan ;) Men när jag kommer hem väntas en massa fina bilder :D Godnatt !

GÖÖÖÖTTMOS

Hej ! Har haft konfa hela dagen (grymt kul, kolla liksom bilden ovan ?) och strax drar jag hem till Pernilla med Mickis. Dock blir det nog inte en så jätte sen kväll eftersom en viss chey som börjar på M och slutar på ikaela måste pluuuugga. Göttmos med studidag imorrn ! Puuuuuss.

OSMINKAD ELIN

Osminkad och en väldigt (haha) glad chey ! Imorgon är det konfirmation hela dagen.. Tror vi ska snacka om Prag :) Göttmos !

+++++

/ tuffa brudar / <3 / glada cheyor <3 / catwalk  / hahaha klockren bild ! /

Hej ! Updaterade inte igår eftersom jag var med brudarna och sen hade jag en del att tänka igenom.. Avslutade kvällen med att skypa med Pernilla i 2 timmar ^^ <3 Mys ! För min del är det långhelg denna helgen eftersom vi är lediga på måndag :D Btw är det bara 3 skoldagar kvar, sen är vi "lediga" i två och en halv veckor pga. prao ! Idag har jag varit iväg och ridit. Fick Daffie, - en fin dressyrponny som jag har ridit typ en gång förut ! Hon var pigg utan att bli het / stark (: Dagens ridoutfit (HAHAHA) har ni här nedan:

Beiga ridbyxor, grå tröja och svarta stövlar.

BARBAPAPPA

Detta är den lilla mannen som vi bråkar om :

FÖRPROGRAMMERAT: SOMMAR / HÖSTBILDER

|Förprogrammerat| Sen jag fick min systemkamera (vi firar förövrigt ett år tillsammans den 21 mars <3) har jag tyvärr "glömt bort" min fina lilla digitalkamera som jag fick när jag fyllde.. Tolv? (: Kameran är grym och det var den som utvecklade mitt fotointresse. Tittade igenom lite gamla bilder som fortfarande fanns i kameran och jag hittade några från malmöfestivalen 2O1O, Blogawardsturnén och Teneriffa 2O1O. Enjoy ! (Iallafall är det "lilla kameran" jag tar med mig till Prag nästa fredag då jag inte vill ta med systemisen pga. stöldrisk)

ALLA BILDER ÄR FOTADE AV MIG MED MIN KOMPAKTKAMERA SAMSUNG L1OO.
Malmöfestivals-dag med fina Gabbi ! Hon i gråa converse, jag i vita.
GOOODA MUNKAR ! !

Nämen ser man på, - fjortisminen har kommit på besök.
Min DROG under Malmöfestivalen: Nudlar (?), kycklingspett / vårrullar, sås och jordnötter. DÖÖÖR SÅ GOTT! Käkade det varje dag förutom en ^^
På Blogawardsturnén träffade jag & Gabbi Isabella "Blondinbella" Löwengrip.
Jag efter blogawardsturnén, första september.
Hääärliga goodiebags fick man :D
På Teneriffa såg området ut såhär! (På eftermiddagen / kvällen) Saknar ! !
Stranden cirkus 5O meter från hotellet.. <3

NYDUschAD

(Mina hårtoppar är absolut inte mörkbruna /svarta utan i samma färg som restan av min hår ;)
Har precis kommit ut ur duschen där jag fick mitt skitiga hår som var allt annat än fräsch tvättat ^_^ Förrästen, - gud vad ledsen jag ser ut på bilden.. Haha det är jag inte ! Imorgon stannar jag hemma IGEN. Fjärde dagen och jag är grymt uttråkad.. Dock har vi inga lektioner som jag absolut inte får missa imorgon, så det är ganska lugnt. Hoppas jag får gjort lite plugg iallafall.. Godnatt !

FREDAGEN I EN LÅNG TEXT

Alltså jag blir suuur på min mobil ! Jag skickade nämligen denna bilden ovan som ett mobilinlägg I FREDAGS och det kom fram idag !?! Har iochförsig haft problem med MMS funktionen, - men ändå.. & På tal om Fredags, jag har ju lovat att lägga upp ett videoinlägg där jag berättar vad som hände men jag har inte orkat. Så nu kör vi !

Jag, Mickis och Pernilla var ju på stan. Efter EN HEL DEL AFFÄRER gick vi in på Espresso house för att fika, och efter ett tag kommer en.. Äldre man (?) och en kvinna och sätter sig bredvid oss. Vi fikade klart, och innan vi skulle gå haffar mannen oss och berättar att han är konstnär och skulle vilja måla av oss HÄR INNE PÅ E H. Vi var ganska tveksamma eftersom vi inte visste vad bilderna skulle användas till, men efter en stund pekar han på mig och säger att jag ska sätta mig mittemot honom. Dock säger jag att jag ska på toaletten, och han kan börja med Pernilla (HAHAH flåt, Pernilla <3). Så Pernilla får sätta sig och bli avmålad. Sen när Mickis (som står bakom mig) SMSar mig och jag ska ta upp min mobil blir "konstnären" JÄTTE arg så jag tvingas ta ner den :o

Sedan låtsades vi att att vår buss gick om 1O min så han "tyvärr" inte han måla av mig och Mickis.. ;p Sen så sprang vi ut från Espresso house och var jätte rädda.. Super skumt var det! (Det var säkert ingen fara, men det där med mobilen var skumt..) Vid fem tiden tog vi bussen hem, och precis när vi har hoppat på hör vi hur det smäller till och vi ser hur det ligger en förpackning bredvid oss. - En stinkbomb.

OUTFIT

Favorit mys - outfit med kläder från Cheap Monday, Gina Tricot och Bik Bok.

Blir en hemmadag för mig även imorgon.. Alltså min hosta låter inte normal.. Förövrigt är det jätte trist att vara hemma, - man har ju ingenting att göra ? -.-' Just nu chattar jag med Pernilla på MSN. (Nej, alltså jag gillar inte honom.. eller.. jag menar.. nej.. alltså.. |INTERNSKÄMT|) Hon han varit mitt mentala stöd (HAHHA) och samtidigt övertalat mig om att chatta med en liten kille.. Hehehehehehhe. :$

RED´N WHITE

Ungefär såhär ser det ut när jag är sjuk.. (fastnade förövrigt inte på bild) Haha ! Ligger i sängen i onepiecen med datorn på magen och TV'n på i bakrunden.

Var hemma från skolan igår, och så fick det bli även idag! Har GRYMT mycket hosta -.-' Nästa vecka har vi spanskprov och sedan på fredag drar jag och en massa roliga personer till Prag (Pernillus, Gabbi, Emmi b.la) Sen har vi prao i två veckor direkt efter, och när vi börjar skolan igen vecka femton har vi SO prov -.-' (De som inte ska till Prag har det på fredag nästa vecka..) Men eftersom spanskan inte brukar vara några problem och jag inte orkar plugga så mycket under praon ska jag börja plugga SO nu :)

sjuk..

Hej ! Jag har blivit sjuk, därav updateringen. Har grymt ont i kroppen, frossa, hosta osv. - Inte kul ! Så jag stannar hemma imorgon. Återkommer när jag mår bättre, puss.

SPONTANT OCH MYS

Tjaaaaa snyggon ! <3 Cyklade till Hemmakväll och köpte Anna Pihl boxen innan :)) Wihooooo! Anna Pihl är LÄTT en av de bästa serierna ever.. Sen har jag en liten förkärlek för Danska språket också.. Hehe ! Om en timme drar jag hem till Pernilla o kollar melodifestivalen <3 Spontant och mysigt! Kanske kommer upp ett videoinlägg senare..

MELODIFESTIVALEN

Hej ! Var iväg och red idag :) Stackars Emilio har skadat sig i boxen, så jag fick rida den väldigt heta hästen Micke istället. I början sprang han bara men i slutet lyssnade han verkligen och gick jätte fint! Mamma, pappa och Elsa ska strax iväg på middag (följde inte med pågrundav min hosta) så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu i eftermiddag.. Men Melodifestivalen är ju spikat ikväll klockan åtta :D Vem hejar ni på? Jag hejar på Swingfly, Danny och Eric Saade. Förövrigt är jag helt GALET sugen på att cykla till Hemmakväll och köpa Anna Pihl boxen. Hela serien, alla avsnitt kostar 3OO :-



"/

Jag suger på att hålla det jag har lovat, så ni får videoinlägget imorrn. Hostar så jäkla mycket så jag ska lägga mig nu.. PUUUUSS ! <3

FRIIIDAY

Mickis & Pernilla skällde lite på mig idag eftersom jag suger på att updatera, - vilket jag håller med dem om :) Därför tänkte jag bjuda på ett vackert litet videoinlägg som kommer upp om en stund ^^ Förövrigt har jag tillbringat eftermiddagen med the girls och det hände en hel del sjuka grejor.. Men mer om det i videoinlägget !
Förrästen ! Ni MÅSTE lyssna på : denna, denna och denna.

THE DAY

(Förlåt att jag inte updaterade igår men jag mådde ganska dåligt..)
Idag har det varit en bra dag, bortsett från att jag är dunderförkyld. Spelade in några nya avsnitt av "Hemma hos Yoe" (kan lägga upp alla avsnitt om det är Okej för Pernilla / Mickis sen ^^) och sen innan matten hände en sjuk grej som är typisk för vår klass. I taket finns det såna "plattor" som man liksom kan flytta, också finns det en liten liten springa på ett visst ställe. Sedan när en kille skulle kasta sin bok till en annan kille hamnar boken PRECIS i springan, och försvinner upp under taket. HAHAHA hur lyckas man? (:

Slutade tio i tre och då lämnade jag in min cykel som fortfarande har punka i en cykelaffär så de byter däcket till imorgon :) Tänkte sedan promenera hem, men eftersom det började spöregna tog jag bussen istället ;)

BILDLÖST

Dagen började hur bra som helst. Vem vill liksom inte vakna av att solen lyser genom fönstret O6:45 och ha Hemkunskap som första lektion? Slutade klockan tre och när jag var på vägen hem märker jag att jag har fått PUNKA. Jaha.. ? Antagligen är det en liten människa med lite för mycket liv som har tömt bakdäcket på luft. Har nyss käkat middag (JAG ÄR MÄÄÄÄTT !!) och ska plugga matte nu. Matteprov imorgon, liksom. Därför får detta bli kvällens enda update. Tja !

VIDEOBLOGG SJU.

Videon är inspelad igår, så ni vet liksom ! ;p Började dagen med gudstjänst med Pernilla i en och en halv timme som vi sedan avslutade med Kyrkkaffe. Man kan ju inte direkt säga att de snålade, - man fick hemmagjorda kakor, semlor, saft, kaffe och te helt gratis. Efter det åkte jag hem till Världens Bästa Mormor som fyller år idag. GRATIIIIS !<3 Vi åt suuper god mat, och var hemma klockan sex. Sen dess har jag pluggat matte "/ Men nu ska jag kolla Wallander :) Peace out!

DA BRUUUDS

Blev ingen ridning idag för min del, har nämligen blivit så himla förkyld "/ Så istället tittade jag på en svensk film som jag aldrig har sett tidigare. - "Älska mig" heter den och man kan titta på hela på youtube. Alltså jag dör så bra den var.. Och sorglig ! Satt och grät i en timme typ.. Lätt sevärd. Halv två drar jag och pappa till Landäng och köper lite ny ridutrustning till mig :) See u laters alligaters.

En bild från när jag och brudarna sov över för typ tre veckor sen ? <3 Nästa lördag är det dax igen.


MYYYS

Haha det är så himla skönt att det är fredag ^^ Håller på och pluggar lite matte just nu (Koordinatsystem, omkrets och area osv) eftersom vi har prov på tisdag. Men ska strax ta på mig onepiecen, hälla upp godis och titta på Wallander. Mys på hög nivå ! Imorgon är det ridning och sen ska jag till stan med mamma och pappa <3 På söndag har jag dock inget inplanerat förutom gudstjänst på förmiddagen (:

THREE PICS

/ Wallander "Cellisten" och Wallander "Indrivaren" / Näsdroppar (räddningen när man är förkyld) / Visibly clear two in one /

Cha cha ! Sköönt med fredag idag, och vi har bara haft en lektion :D Skulle på teater idag på förmiddagen med klassen så alla samlades i stan klockan tio. Den slutade elva, och vi hade dagens enda och första lektion tjugo över ett så jag, Pernilla, Mikaela och Andrea käkade lunch på stan ! När vi kom till skolan hade vi spanska i typ fyrtio minuter och sen slutade vi ;) När pappa kom hem åkte vi och hyrde film plus köpte lite andra nödvändigheter (bilder ^^) Ikväll ska jag kolla Wallander och käka popcorn <3 Ohja, jag måste plugga matte osså ;p

HAIRCUT

FÖRE :
Perfekt längd men otroligt slitet ! (Här har jag håret plattat)

EFTER :
Allt slitet är borta och jag har klippt snelugg ! Fräscht! (Håret är ostylat)

Hallå ! ÄNTLIGEN har jag klippt mig :D Jag blev faktiskt nöjd, visst saknar jag mitt långa hår men somsagt, - det blev bra. Så frånochmed nu ska jag ta hand om mitt hår. Platta det högst 1 gång / veckan, låta det självtorka efter dusch (INTE vira en "turban" över) och använda värmeskydd. Punkt.

Imorgon börjar vi TIO (<3333) Halleluja moment! Vi ska nämligen på teater så vi ska samlas i stan klockan tio. Den slutar elva, så det blir lunch i stan med tjejerna innan vi drar tillbaka till skolan för att 13:2O ha dagens första och enda lektion ;) Vet dock inte riktigt hur jag ska ta mig till stan.. - Cykel eller Buss? Det är frågan..

SSSSSSSPRAAAY

Bra updatering som vanligt, alltså ! ;) Nej men idag har det varit skola som vanligt och inget speciellt spännande har hänt ^_^ Efter var det sjukgymnastik och det var första passet med min "nya" sjukgymnast (som jag icohförsig hade under någon vecka i somras..) vilket var RIKTIGT jobbigt, haha ;p Imorgon efter skolan ska jag klippa mig ! (Nänä, det var ju verkligen inte över ett år sen jag klippte mig..) och jag ska BARA klippa topparna och sen tänkte jag klippa snelugg.. Aja, vi får se :) Imorrn har vi sovmorgon !

RSS 2.0