ECLIPSE

Jaha, då har man sett världspremiären av Eclipse. Jag gillade den inte alls, - nä, jag ÄLSKADE DEN! Världens mest underbaraste film. Helt otroligt fantastisk. Slog New Moon med hästlängder och Twilight med myrmängder, må ni tro! Satt som förstenad under "krigsscenerna" och gapade. - Detta är en film som jag definitivt kommer se igen på bio. Jacob vart gullig med fabulös kropp, Edward vart gudomlig och Kristen passar perfekt för sin roll! Jag & S hängde på låset till SF (tillsammans med 50 andra personer) när vi skulle fixa biljetterna. Alla armbågade sig fram liksom sedan när dem öppnade ^^ Jag längtar extremt mycket till Breaking dawn..

Tveka inte att kolla på den, - ni kommer inte ångra er. Tro mig!


Bild från google.

TJENIS.

Nu drar jag & S iväg till stan för lunch & biopremiär av Eclipse! Fick även nyss reda på att jag har vunnit nån utlottning på MR ( - där jag rider) :D Ett presentkort i någon ridsport butik vann jag vilket passar utmärkt till hösten :)) Kram,

TISDAGS BABBEL

Herre min get vilken varm & härlig dag! Har legat ute på studdsemattan tillsammans med en skål med jordgubbar & valnötter halva dagen. Eller ja, - tills det blev för varmt ^^ Imorgon är ännu en träning inställd vilket iochförsig passar mig utmärkt eftersom S kommer halv 1 och då har 3O min på mig att cykla hem (vilket tar 15 min), duscha, sminka mig, fixa håret och klä på mig. - Helt omöjligt med andra ord! Vi sticker iallafall upp till stan vid lunch tid och käkar lunch, och sedan 15:15 börjar Eclipse. Nu ska jag sova. Är helt gaalet trött ^^

DENTIST

3O grader ute så det är HOT. Halv ett vart jag hos tandläkaren för att få något sånt plast på kindtänderna? Det smakade vidrigt men det gick fort (a' Sitter just nu i min fönsterkarm med öppet fönster där jag bättrar på brännan och kollar The hills säsong 2. Ni vet väl att man kolla på alla avsnitt på MTV? :D Kika på hela säsong 1 HÄR. Imorgon blir det dåligt med update då jag först ska till sjukgymnasten, sedan äta lunch på stan med S, sen kolla premiären av Eclipse och på kvällen äta middag hos våra grannar. ^^ Nu återgår jag till The hills. So long! /Elin

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Of/1.8

HIHOHAHAHI

Amen Elin, - du skulle ju updatera mycket idag?! Ja, jag skulle ju det, men med tanke på att termometern har stått på 28 grader och jag har tillbringat största delen av dagen ute i solen med vattenflaskan och en hög med gamla vackorevyn och sedan en liten stund i kollonin med Gabbi har jag inte hunnit ^^ Har även precis kommit hem från en skolkompis där vi åt grillat! Våra familjer umgicks mycket när vi vart små (: Nu ska jag kolla SATC. Hur är vädret hos er? :)

Två bilder från dagen igår i Löddeköpinge!




TJUGOÅTTONDE JUNI / TJUGOHUNDRATIO

Goddag =) Idag ska jag (försöka) updatera mycket (a' Skulle igentligen träna sjukgymnastik kl två men sjukgymnasten blev visst sjuk så det blir inget idag :)) Ikväll ska vi iväg på middag och sedan ska jag kanske träffa Gabbi vid kollonin och vattna eller något? (: En lugn dag med andra ord. Nu ska jag kolla första säsongen av The hills. Ajöken fröken!

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Of/1.8


MIDSOMMAR 2O10 | TEXT + BILDER

Dagen började kl 1O då hela familjen + min moster med familj cyklade till ett fält där vi plockade en massa bilder! (Eller ja, jag fotade mest  ^^)
14:OO åkte vi upp till Oxie där vi först dansade runt den fina midsommarstången & sedan fikade lite.

Både jag & Elsa hade fina midsommarkransar! På bilden ser man Elsas.
Efter det stack vi till våra kompisar som bodde c:a 5 min bort. Hemma hos dem njöt vi i solen & badade i deras härliga 3O - gradiga pool!
Efter någon timmes pool lagade vi mat och sedan käkade vi "midsommarmat" Dvs köttbullar, sill, potatis, gräslök m.m. Mumms !
Vid 22 - tiden satte jag mig vid poolen igen och doppade fötterna. (1O min efter bilden togs låg jag i poolen ^^)
Till efterrätt åt vi traditionella jordgubbar..

.. glass & grädde! Nästintill världens godaste kombination (a'

Både den lilla och stora flaggan vart självklart hissad :)

OOPS I DID IT AGAIN

Full rulle idag, därav den extremt dåliga updateringen. Vaknade kl 13:OO idag (!!) och en timme senare satt jag i bilen påväg till våra kompisar i Löddeköpinge där vi fikade och grillade. Kom genom dörren för max 5 min sedan och nu ligger jag i sängen med datorn på magen och tar det lugnt.. Jag är väl medveten om att jag 1) updaterar typ jätte dåligt och 2) lovade att slänga upp bilderna från midsommar! Men jag ska strax ta tummen ur r*ven och redigera bilderna. Därför får vi helt enkelt höras senare / imorgon. Hejsvejs!



THE RING..

Vilken härlig dag det har varit! Hemma hos min moster åt vi grillat, nypotatis, sallad, såser och busade med min kusin Märta! :D Just nu tittar jag på en Amerikansk skräckis på femman, - The ring. Uha vad scary! 2:an visas kl OO:OO, så om jag orkar ska jag kolla den med. God natt!

23:OO

Åh vilken bra midsommar det har varit :D Har spenderat 7O % av kvällen i dem vi vart hos 3O gradiga pool där vi har spelat voleyboll, haft vattenkrig och annat! Jag kan simma lite :D !! Men nu ska jag nog strax lägga mig, Imorgon blir det snack om hela dagen + en massa bilder :D Sleep tight,


GLAD MÍSOMMAR

Glad mísommar, allihopa :) Vi hörs imorgon då jag har en massa bilder att visa.

ONE HORSE, TWO PICTURES.

Igår gick jag till stallet för att fota lite hästar. Har galet många bilder att visa, - men jag startar med dessa ovan :D Vad tycker ni? :) Jag längtar verkligen till hösten (!!) då jag kan börja rida igen efter uppehåll sedan slutet av april pågrund av knäet. (Såklart !) Dagen har iallafall tillbringats med Gabbi på stranden. Blev inte jätte mycket brunare, men lite iallafall. Imorgon är det ju midsommar så jag ska antgaligen tillbringa kvällen i badrummet ^^ Morgondagen firas hos våra kompisar med familjen ungefär som vanligt. Där äter vi mat & badar i deras pool. Kommer med ett snabbt inlägg imorgon, puss och kram.

KVÄLLSUPDATERING

Hej allihopa =) Har inte haft någon lust att updatera idag, därav den sega updaten ^^ Har tillbringat nån timme i kollonin, - den blev riktigt fint :) Nu är jag hemma hos Gabbi & jag sover här inatt också. Vi har gjort chokladpudding (eller ja, blandade ihop mjök och pulver ^.^) & suttit ute en stund. Nu spelar vi min spotifylista 'Sommarplågor' på repeat (blandannat DENNA låten) Nu ska vi kolla någon deckare :) Imorgon blir det stranden (elikamed GOGOGREEN !!) om vädergudarna är på vår sida. Därför vet jag inte hur updaten blir, men den som lever få se. Kram.

CANON RM-E6

Denna lilla fjärrkontrollen till kameran är jag sugen på att klicka hem (Canon RM-E6). Tillskillnad från RC-1 har den fler knappar elikamed fler funktioner. - Jag får helt enkelt ta ett snack med pappsen imorgon. Sleep tight,

DEN NYA TRÖJAN :)

*Höger (vänster på bilden) knäet ser gigantiskt ut, men det är då det benet som jag opererade* Såhär ser den nya tröjan ut! ;D Älskar den! Strumpbyxor, converse, tröja från H&M & ett pormonä - inspirerat halsband som jag har fått av min gammelfarmor.

HALLÅ DÄR KÖP BLÅBÄR!

Har tillbringat förmiddagen på Elsas simlektion och lunch / eftermiddag på stan med Elsa & pappa. Vi åt först lunch på Jensens Böffhus (biff, potatis och bearniesås) och sedan strosade vi runt bland REAn. Fick med mig den underbara tröjan med nitar från H&M för 150 SEK - vilket kap! Visar bild senare, om ni vill se villsäga? :) Förrästen får ni gärna skriva vad ni vill se mer respektive mindre av i bloggen =) Tell me! Hej förrästen.

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8


MÅNDAGEN DEN 21:E

Ledsen för den urusla updateringen idag, men jag har tillbringat största delen av dagen på stan med Gabbi ! :D Rea i nästan varje affär, - speciellt på H&M där dem hade 5O% på nästintill alla plagg! La undan 2 plagg där. En galet snygg tröja som vart svart med en massa guldiga nitar & en svart klänning med axeldetaljer iform av små kedjor som jag tänkte sy upp rejält så det mer ser ut som en tröja! =) Imorgon sticker jag, pappa & Elsa upp till stan igen och köper grejsen. Jag måste bara säga att jag blir så himla glad för alla kommentarer jag får, speciellt beröm för mina bilder! Ert beröm & kritik hjälper mig att utvecklas med min kamera! TACK !! <3

Kajsa, min farmor & farfars valp! Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8


TIPS & TRIX 1# - HUR JAG FOTADE BILDEN..

Jag fick frågan några gånger under dagen hur jag fotade vattenbilden här nedan. "Perfekt tillfälle för bloggens första tips & trix inlägg" tänkte jag och skissade ihop denna mycket vackra bild nedan. (Jag vet att jag ritar himmelsk) Jag ställde mig vid en 'fontän' som sprutade vatten, riktade kameran mot himlen och tryckte av. Använde mig av mitt Canon EF 5Omm f/1.8 och hade inställningen på blomman ( = närbild)

2 bilder av resultaten:



FAVORIT I REPRIS

Godmorgon (: Sovit gott? Det är söndag ( - för er som har missat det ^^) I eftermiddag ska jag och Gabbi till kollonin för lite fix & ikväll ska jag, pappa & farfar kolla en fotbolls VM match på storbildsTV. Jag hatar fotboll, så jag följer med framförallt för den goda buffén som vi ska äta innan :D Elin i ett nötskal? (a' Nu ska jag äta lite grillad mat! Vi får höras ikväll. Tänkte fixa ihop lite tips & trix inlägg då. Kramis.

Ps! Tack för alla fina kommentarer & besök dom senaste 2 dagarna <3 Gillar ni min blogg får ni mer än gärna lägga till mig å bloglovin. - Kika i menyn!

Favorit i repris! Vad tycker ni om bilden? :D

HTML - SIDE - CONTENT - WRAPPER osvosv

Hajsan svajsan. Som ni kanske ser har jag pillat ytterliggare lite med bloggdesignen ^^ Ännu en blombild finns i menyn, menyn är updelad i "boxar" & kommentera - knappen har flyttats under rubriken. - Så nu vet ni :) Någon som förövrigt tittade på bröllopet? Kikade lite halvt samtidigt som jag socialiserade mig med min älskade apple dator som jag inte har kunnat använda sedan Fredagen den 11:de. Nu tänkte jag äta jordgubbar. Natti.

Sommar elikamed shorts (a' Ser ni lite av mitt ärr, förrästen på höger knä? :)


ELIN GOES HAPPY :)

Pappa svängde förbi apple store nyss och kollade eftersom jag inte har kunnat ladda min dator sedan förra Fredagen.. Som tur är var det inte datorn det vart fel på, utan laddaren! :D Elin goes happy, Tack pappa <3 Dock kostade laddaren niohundra svenska kronor :o Heelt galet!  

Ps ! Ni får jätte gärna berätta i en kommentar hur min blogg ser ut i er webbläsare :) I Safari ser det knasigt ut, men somsagt - Ni får gärna berätta =) Tack ! 

NITTONDE JUNI TJUGOHUNDRATIO

Godmorgon alla fina =) Sommarlovets 6:e dag och det känns helt underbart! Idag är det ju kronprinsessan Vicktoria & Daniel's bröllop. Jag har nyss ätit frukost bestående av svenska jordgubbar (visst är dem godast?) & rostad macka med philadelphiaost "getost & soltorkade tomater". - Helt galet god är den! Kul förrästen att ni gillar bloggens nya utséende. Fortsätt kommentera, är ni snälla (: Vi hörs senare idag.

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8


SMÅ FÖRÄNDRINGAR =)

Blivit lite förändring i bloggen nu (: Ny header och lite nytt i menyn ^^ Jag är iallafall nöjd, blev dock lite osäker på om det blev för grått med en helt svart - vit header så jag ändrade bloggens bakrundsfärg till ljusrosa. Det är ju trots allt sommar ;) Självklart är det lite småtrix kvar som ett mellanrum mellan inlägg & meny - men det fixar jag imorrn =) Nu ska jag sova. Dröm sött <3 (Måste bara säga att jag idag hade 14O st besökare. - Det tackar jag bloggtrafik för ^^)

Mina super goda cupcakes som bakades idag!
Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

KVÄLLSMYS


Ligger i sängen med pappas dator & kollar på gamla Leila på landet - avsnitt samtidigt som jag äter svenska jordgubbar stora som patatas och en massa ostbågar! Tror att även resten av kvällen kommer se ut så här ;) - Inte mig något emot iochförsig ^^

Ps ! Jag tänkte ändra bloggdesign och pilla med koderna ikväll /morgon. Därför kan det se lite knasigt ut ^^

SOME BABBEL..

BILDEN ÄR EFTERLYST.

Idag har jag bakat cupcakes och nyss varit hos sjukgymnasten.

Cupcakesen blev heelt underbara! Vaniljmuffins med vitchoklad galsyr & färska svenska jordgubbar ovanpå. Lägger in receptet senare / imorgon =) Vi hinner inte fixa datorn idag heller :( Jag vill att min dator ska fungera *utropstecken* Strax ska vi ha gäster, dock tänker jag underhålla min bästa vän datorn underkvällen. OCH äta ostbågar. Vad ska ni hitta på? (:

HALLÅ I STUGAN.

Godmorgon =) Idag vet ni ju redan vad jag ska göra, men jag tänkte även fixa ihop ett inlägg med något tips.. Vad tycker ni att jag ska tipsa om? Bloggar? Redigeringstips? Fototips? - you name it! Som ni kanske förstår har jag nyss vaknat ^^ Drömde inatt att jag bröt benet och vart tvungen att ha gips på hela benet IGEN. Mitt knä (OCH gips) har gett mig mardrömmar..

Nyss blev jag medlem på en hemsida som heter bloggtrafik.nu :) Toppenbra ju! Genom att besöka olika bloggar får man själv besök i sin blogg (a' Bli medlem HÄR och skaffa ett konto Gratis ;) (På 2 h har jag lyckats få ihop 237 poäng, alltså 79 garanterade besökare)

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8 | Redigerad i Photoshop CS3


HAR INGET ATT SKRIVA..

Idag har jag hunnit med mycket. Först hann jag och Gabbi med 3 härliga h på stranden, sedan gick jag & S till konsum och köpte fika till familjen, hennes lillebror & pappa (som hjälper oss Att fixa vår altandörr) Frödinge kladdkaka blev det, - och den är verkligen väärldens godaste!! Super kladdig och smakar hemmagjord. På kvällen lagade vi mat. Örtkyckling, ris och grönsaker blev det. Galet gott med andra ord ;) Kl. 8 träffade jag Gabbi vid kollan där vi vattnade och vi hann även gå in på en gubbes kolloni eftersom vi trodde han hade snott 4 pinnar av oss vilket dessvärre inte stämde "/ Nu tittar jag på sista Bella & Tyra show och ska strax duscha av all solkräm och sand efter stranden.

Imorgon ska först Pelsi till simskolan (intensiv kurs varje dag nån vecka nu på sommarlovet), sen ska vi fixa min dator och på kvällen ska vi ha gäster. Idag hann vi inte hyra film så jag hoppas verkligen att vi hinner hyra imorgon. OCH köpa ostbågar När det gäller filmväg satsar jag på Anna Pihl & The girl next door, - skräckisen ni vet? =) Jag ska även försöka hinna med ett cupcakes - bak. Cheesecake muffins med vit choklad frosting och jordgubbar låter väl smarrigt? (: Sleep tight.

Vill ha jordgubbar..

KING

Sitter ute i solen med datorn samtidigt som jag bättrar på fräknarna. Senare ikväll sticker jag & hyr film samt. köper ostbåågaaar! Jag älskar ostbågar. Med det sätter jag punkt, tjing!

SWEET HOME ALABAMA

Hemma från en härlig dag på stranden! Sol, stranden och bästa vän är en oslagbar kombination, må jag säga ^^ Som ni vet köpte vi med oss lunch från GGG. Vi har aldrig käkat där, men snacka om hur gott det var! För 45 :- fick man en gigantiskt låda med det man ville ha. Man blev verkligen mätt (a' Jag tog en blandning mellan sallad & pastasallad med kyckling, rödlök, fetaost, champinjoner & tzatziki. Gabbi tog likadant förutom champisarna som hon bytte ut mot morötter =) Alla Malmöbo MÅSTE äta på GoGoGreen som finns både vid Värnhem & Limhamn.

Annars idag har vi stekt på, pumpat musik och jag har tagit årets första dopp *utropstecken* Denna gången blev det inte i min kära klädhög, utan i havet. Kallt vart det, och G filmade allting ^^ Vi fick sticka hem ganska tidigt (var där i 3 h) eftersom S kommer alldeles strax & jag ska passa Elsa en liten stund. Idag vart det hennes sista dagisdag.. Gaalet! Kom hem för en liten stund sedan, bytte om till en annan tröja och sprutade lite saltvattenspray i håret, - Done. See u later alligator *du du dudu*


2 BILDER I 1 INLÄGG




/ Dagens outfit igår eller i förgår kväll. Tights från VILA, tröja från Guys and dolls & jacka från New Yorker. / Såhär ser det ut just nu :) Jag är inne på pappas dator och kollar TV ^^ /

Vart lite busig & laddade över 3 bilder från kameran till pappas dator ^^  Hihi ! Såg nyss att jag har bränt mig på halsen.. Inte kul "/ Får väl satsa på benen / magen / armarna imorrn då ;) Nu ska jag läsa bloggar och kolla 2 ½ men.

HEMMA !

Hemma efter 3 ½ h på stranden med Gabbi :) När vi skulle sticka dit sa G att det finns en mycket finare strand som vi stack till istället. Vi cyklade runt i 45 min (Mitt o Gabbis lokalsinne är ju sååå bra, förstår ni ^^) Den "finare" stranden vart inte mycket finare så vi cyklade tillbaka till den gamla, köpte coca cola och stekte i nån timme :D Blev lite brunare (a) Imorgon blir det stranden igen, men då ska vi sticka dit tidigare & köpa med oss lunch från GoGoGreen som vi käkar där ;) GGG är ett litet ställe i malmö där man kan kombinera sin egen sallad / pasta. Man väljer om man vill ha kyckling, räkor, krabba etc, sedan vilka grönsaker och tillsist vilken sås :D Nice! Dem hade öppnat ett mini GGG nära stranden, annars finns det vid värnhem ;) Ha det !

LUNCH, KLIANDE OCH SÅ VIDARE ^^

Godmorgon :) Vaknade tidigt idag "/ Ute är det sol och galet varmt, så det blir stranden med Gabbi senare =D Ska strax laga lite lunch. Pasta, lax, wokade grönsaker och citron ska jag (försöka) slänga ihop. Kommer med updatering hur det går, hehe. Kikade nyss in på H&M's webshop och såg en underbar strandväska som kommer blir perfekt till dagar på stranden när man ska ha med sig handduk, vattenflaska, solkräm osv. Det kliar i fingrarna, - ska jag klicka hem? (: Vad tycker ni?

H&M, 99:-. Finns även i korall :)


DAGEN I TEXT (PLUS EN SEXIG BAD BOY..)

Hallå :) Äntligen tid för lite riktig dags updatering.. Har varit med Gabbi nästintill hela dagen :)<3 Igårkväll / natt tittade vi mest på TV & smälte framför en galet snygg kille som vart med i Anna Pihl.. Kolla på klippet här nedan och spola fram till 1:45. - Herregud, jag dööör! Ögongodis för mig o Gabbi =) Lalalalalalala så sexig *piiip* ^^ Bad boy också ;) Vi vaknade iallafall runt 11 idag. Käkade lite lunch och sedan stack G hem. Jag dammsög & duschade. Vid halv 1 träffades vi igen och rensade kollan plus planterade bönor & morötter! Så fruktansvärt varmt ute.. Bestämde oss för att sticka till stranden när vi vart klara, men självklart började det regna. -.-

Stack till sjukgymnasten & träffade Gabbi sedan igen. Vi bar den färdiga lådan (som vi gjorde av plankorna vi tog igår. - Skratt!) och sedan cyklade vi ner till stranden, satte oss på bryggan & snacka bort nån timme. Sommarkänsla ;) Imorgon blir det antagligen stranden med Gabbi, och den gången ska vi schteeka. *asg* Men inatt ska jag sova läänge.. Är jätte trött och har ont i huvudet. Tur att det är sommarlov ;) På Fredag tror jag att vi ska till Apple Store, eftersom pappas sommarlov börjar då :D Ha en bra kväll !


-

Växeln hallå hallå hallå! Koppla mig till 22. - Dålig upd idag, men det blir bättre när datorn är fixad :) Första dagen på sommarlovet, och det känns riktigt skönt! Vaknade kl 11 idag, åt lunch och sedan iväg till vårdcentralen. Fick någon kräm som jag ska ta på utslagen 2 ggr / dan ^^ Vid sju tiden träffade jag Gabbi vid kollan. Vi pratade lite, och sedan stack vi till ett hus som renoverades där vi tog plankor från en container som vi ska snickra ihop till en trädgårds låda imorgon. - Jag vet, vi är sjuka. Kom hem vid nio, och inatt sover Gabbi här :) Har nyss käkat chips och ska ha en 'TV kväll' nu med SATC o 2 ½ men. Imorgon blir det kollan & sjukgymnast. Tjing!

Btw, jag är bättre än Gabbi ;)


MIN VECKA :)

Onsdag : Elsa's dagis hade sommarfest, och det blev en massa kakor, bullar och tårtor. Jag gjorde en supersmarrig kladdkaka toppad med citronmeliss [Lägger in recept senare]
Fredag: På fredagen vart det dags för den efterlängtade skolavslutningen. [Dock glömde jag fota min outfit.. Ni får se på midsommar ^^] Kom hem vid tio tiden, och då satte jag igång The hills säsong 2 & hade maraton.

Fredag: Senare på kvällen åkte familjen upp till stan där vi gick på resturang och åt jätte god fondue. Kött, kyckling, pommes & en massa såser satt fint i magen :)

.. och marängsviss till efterrätt ;D
Lördag: Stack upp till våra kompisar i Helsingborg där vi först gick en ganska lång promenad. Där fick jag syn på detta söta uterum (?) som låg precis ut mot vattnet.. Tänk att sitta där inne en sommarkväll..

Lite hur min vecka har sett ut :) Imorgon är det sommarlovets första dag och jag planerar att bara sova länge & sedan typ kolla The hills? Blir nog inte mycket update då datorn fortfarande är utladdad.. Tidigare idag träffade jag Gabbi och vi rensade ogräs i kollan ^^ Mycket kvar, - men det blev fint!Har nyss ätit en sjukt god thai- inspirerad middag / lunch med Elsa och pappa. Tagliatelle med citron, wokade grönsaker, chili, räkor & dill. Mumms! Mamma är på sjukhuset med min mormor som har ont i hjärtat.. Krya på dig älskade mormor <3 Älskar dig!

DEAL.

Tänkte bara visa att jag lever :) Min datorladdare funkar fortfarande inte, så jag tänkte gå förbi Apple store i veckan och kolla upp det. Har tillbringat kvällen i Helsingborg med familjen hos några kompisar. Där gick vi på en promenad (dem bor precis vid havet & skogen !) och åt sedan grillat kött, hemmagjorda pommes, sallad & berniesås. - Sjukligt gott! Har märkt att jag har en hel del bilder att visa från veckan, - men dem kommer! Imorgon blir det kollan en liten stund med Gabbi om det är bra väder. Just nu är det 11 grader & det spörenar. Höstlov eller?!?

Idag har jag gjort en deal med mamma och pappa. - Hjälper jag till & städar till nån vecka får jag en Sony Ericsson x1O mini :D Så nu måste jag kämpa på ^^ Ha en trevlig början på ert sommarlov :D Puss.

I'M OFF NÅGRA DAGAR.

Nyss hemkommen från resturangen :D Somsagt åt vi fondue. Massa olika såser kyckling, kött, vitlöksbröd & pommes. Också marängsviss på det ^^ Min datorladdare funkar fortfarande inte, så jag sitter vid pappas bärbara nu. Därför blir det ett bildlöst inlägg ;) Gud så frustrerande! Jag tror att det är något i sladden som har gått av.. Ska iallafall ringa till Apple store imorgon och fråga om jag kan komma förbi och kolla om det är sladden det är fel på eller datorn. (Ingen jag känner har Apple) Är det datorn så dör jag. Efter dagens middag gick vi förbi Tele(s)nor där jag hittade en grymt fin mobil! Sony Ericsson x1O mini pro heter den. Toutch, en massa appar / skal, tanjentbort osv ^^ Visst, den är ganska tjock men det är ju pga tanjentbordet. Ska antagligen ta lite av min månadspeng varje månad & köpa den :D Jag har ju "låne"mobilen fortfarande..

Förövrigt har jag precis bokat biljetter till Eclipse primiären :D Gick in lite spontant på sf's hemsida, såg att biljetterna släpptes idag (!), valde, köpte & katching! =) Tänkte gå med S, och om hon inte kan kan jag ju alltid fråga Gabbi eller Emmi ^^ Tänkte förrästen ta en liten bloggpaus nu i början av sommarlovet. Dels för att jag inte kan använde min dator (därav inga nya bilder) och dels för att njuta av sommarlovet! Men jag kommer ju självklart tillbaka. Inom några dagar om jag känner mig själv rätt ^^ Imorgon börjar jag första dan på sommarlovet med ett besök hos sjukgymnasten. Yeah.. I'm off några dagar.

Min dator.. <3


SATAN I GATAN

Min dataladdare har lagt av och jag är så jäkla pist off. 41% står batteriet på. - Kan ens sommarlov börja värre? Finns det någon applebutik i Malmö? För isåfall måste jag dit illa kvickt.


I'M FREE !

Nu har jag, Elin Andersson, officiellt sommarlov :D Kan ni förstå hur skönt det är? :D Sjuan har gått ruskigt fort.. Det blev en ganska vanlig avslutning på skolgården. Niorna sjöng, spelade & fick sedan gå under en blombåge. Rektorn sa sitt klassiska tal där han sa samma sak som dom andra åren, det blev samling i klassrummen och sedan tack och adjö. Det vart svinkallt, men det började inte regna förräns när vi vart påväg hem :) Just nu ligger jag i sängen med datorn, tittar på TV och ska strax ta något att äta. - Är sjukt hungrig! Jag är även galet sur över min datorladdare, för sladden glappar. Så grymt jobbigt! Får nog ta och köpa en ny laddare, men eftersom det är Mac blir det nog inte billigt.. Jag hör hur min plånbok gråter ;)

Som jag skrev imorse ska familjen ut och äta fondue på en jätte mysig resturang i stan senare i eftermiddag :D Det är en tradition att vi käkar på resturang ^^ Ha en bra dag!

Såhär känner jag mig just nu. - Fri! :D (från skolan ^^)


SOMMARLOV! GRÄSET É SÅ SKÖÖÖNT.

Godmorgon ! Nu är jag redo att sticka till skolan! Klänning, tights, kofta, smycken & gladiatorsandaler. Ute regnar det. Varför? Varför? VARFÖR?!? Men eftersom det är skolavslutning är jag glad ändå :) Nästa gång vi hörs har jag sommarlov! Vid 5 - tiden ikväll sticker familjen upp till stan och äter fondue! MUMMS!

fix - fix - fix - fix

Nu har jag hunnit träna i 1 h, bada / tvätta håret / fixa mig, målat naglarna & tånaglarna =) Tänker trotsa vädret imorgon och ha på mig mina gladiator även om det spöregnar. Vill man vara fin får man lida pin ;) Emmis mamma kör mig & Emmi till skolan, så vi slipper cykla :) Fick nyss ett SMS om jag hänger med till stranden o badar imorgon. - Hell no! Kanske joinar en liten stund för att kolla på alla galna i klassen som badar, men INTE bada! Både pga vädret OCH knäet. Nu ska jag lyssna på musik och ladda inför imorgon. Jag kanske kommer hem vid halv 1O? :) PUSS!

TÄNT VARÉ HÄR !

Ledsen för alla bildlösa inlägg den senaste tiden.. ^^ Ska skärpa mig! Kom nyss hem från en snabbis runda på stan med Emmi. Blev först lunch på Espresso house. Laxbagel och chailatte SÅKLART! Jag älskar det. Letade sedan födelsedagspresent till Gabbi. Hitta tillslut något som fick duga ^^ Svårt att köpa present ju! :o Köpte även en deodorant och ett baslack från Depend. Ska strax till sjukgymnasten (= tråkigt) & sedan måste jag fixa mig inför imorgo. Ta ett bad, lägga på en ansiktsmask, måla naglarna etc. Ska lägga mig tidigt idag så jag orkar gå upp vid sju tiden imorrn. Börjar halv 9, men man vill ju se bra ut *skratt* Verkar som att det ska spöregna imorgon, men jag tänker ändå ha på mig klänning ^^ Får nog dock skippa gladiatorsandalerna..

Halt ! Denna bilden skyddas av fotografielin.blogg.se

Bussen har blivit någon turistattraktion! ...

Bussen har blivit någon turistattraktion! Det sitter 2 spanjorer och ett dagis från england ^^ Skämt å sido.


I'M OFF

Hallå =) Slutade lite över 11, elikamed tidigare :) Nu har jag det sjukt stressigt för jag ska upp till stan en snabbis och köpa present till Gabbi plus äta lunch. Måste vara hemma kvart över tre för jag ska till sjukgymnasten halv "/ Det har börjat regna lite så det passar mig utmärkt med en laxbagel & en kopp chai te ^^ Hörs via mobilen. I'm off.

CONGRATZ <3

Godmorgon :) Absolut sista dagen i sjuan är kommen, alltså. Hur skönt? =) Idag ska vi bara utvärdera läsåret och sedan städa 2 klassrum ^^ GRATTIS BÄSTA GABBI PÅ 14-ÅRS DAGEN, förrästen <3

DESPERATA HEMMAFRUAR

Sitter & matar av alla avsnitt av säsong 1 av Desperate housewifes =) Är uppe i avsnitt 2 ^^ Nu ska jag ta en snbbdusch och sedan fundera om jag ska lägga mig tidigt (kl 9) idag? (:

YOU WOULD NOT BELIVE YOR EYES

Hallå =) Trevlig dag idag, spelade först spel på förmiddagen. B.la Risk med Martin, Nisse mfl och jag förstod verkligen ingenting ^^ "Lilla Risk" är bättre OCH roligare :D Slutade med att jag gav upp (a' På eftermiddagen fick man välja om man ville spela spel på datan i datorsalen eller kolla Hipp Hipp, - och jag + bara 5 andra valde HH.. Slutade 1 h senare, - klockan 1. Har precis varit på Elsas dagis. Eftersom detta var hennes sista år så fick vi plus dom andra barnens (som också ska sluta) föräldrar fixa kakor osvosv. Blev grymt många godsaker. Kladdkaka, jordgubbstårta, morotskaka m.m =) Mumms ! Imorgon är det städ - och utvärderingsdag och vi slutar redan 12:3O. - Nice! PLUS att Gabbi fyller år <3 Grattis bästa vän i förskott!

Ikväll ska jag kanske slinga håret :) Skulle igentligen gjort det i söndags, men hann inte.. Antingen blir det idag, eller imorrn. Innan skolavslutningen hoppas jag, iallafall.
Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8


BIRTHDAY KID ! :)

Godmorgon alla fina personer :) Vaknade HALV 7 idag, men som tur var somnade jag om *puh* Kikar lite på AA just nu (surprise ?) & ska strax sticka till skolan i detta regniga väder. Kl 3 blir det sommarfest på Elsas dagis ^^ Vill bara passa på & säga GRATTIS ! till min kompis Julia som fyller 14 år idag :)<3 Vi träffades för 2 år sedan då vi vart på samma ridläger, och sedan dess träffas vi ganska ofta samt varit på ännu ett ridläger tillsammans förra sommar'n ;) Kram !

HEHEHEOEHEHO

Jag har fått göra en ny kladdkaka.. Hade den som jag gjorde i eftermiddags inne i ugnen i nästintill TRE TIMMAR, - och den ville fortfarande inte blir fast *utropstecken* Visst, den blev god. MEN utséendemässigt blev den katastrofal ^^ Så jag satte igång & gjorde en ny, fast denna gången med det receptet som jag har när jag gör chokladmuffins :) Tog nyss ut den ur ugnen, och den ser bra ut *peppar peppar* Fast är den iallafall, hehe ! Imorgon hoppas jag att det blir fint väder. För då sticker klassen ner till stranden och typ spelar brännboll. Det innebär att jag inte kan vara med pågrund av knäet =)) *hoppas* Nu: Duschen.

FNISS

Sista skoldagen i sjuan avklarad :D Imorgon är det klassens dag. Om det ösregnar blir det spel / film, annars är det stranden som gäller :) På Torsdag är det städ - och utvärderingsdag och sedan på Fredag smäller det med stort S! Under sommar'n blir det strand och grillkvällar, träffa kompisar, äta glass, sova länge, antagligen upp till Sturkö i Blekinge där lite av mormors släkt har stuga, Göteborg osvosv! Ta dagarna som dom kommer, helt enkelt. Jag kom hem från skolan vid 2 - tiden. Satte då igång med att baka kladdkaka till Elsas sommarfest på dagis imorgon :D Tänk att hon börjar skolan till hösten.. Hoppas att kakan blir god OCH lagom kladdig :) *håller tummarna* Nu tänkte jag mata av ytterliggare några Andra Avenyn avsnitt =) Kram !
Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

- - -

Hej =) Dålig updatering, men om 4 dagar är det sommarlov! Som jag har längtat :D Skoldagen har varit bra, vikarie på 5 / 6 av lektionerna "/ Vi städade b.la skåpen och lämnade in böcker, - imogon ska vi lämna in skåpnycklarna ^^ På Kemin hade vi mattekluringar. Herregud vad tråkigt! Vi tänkte liksom "Yes, vi får sluta !" men närå.. Imorgon skulle vi igentligen börjat kl 8, men vi slipper syslöjden så första lektionen börjar tio över nio Nu tänkte jag kika lite på TV. Vi hörs imorgon, - okay? (:
Söt bild på min lillasyster Elsas "pippilotter" när hon vände sig om :)

BRUNCH

Lite av den goda bunchen igår :) Lax, bröd, pastasallader b.la! Mumms !

Godmorgon :)
SATC 2 vart jätte bra :D Förstår mig inte på alla som säger att den var dålig? -.-' Den hade mer humor i tvåan, - vilket jag gillar! Ska strax sticka till skolan iallafall. Det spöregnar ute, så pappa kör mig dit om 15 min (y)<3 Vi slutar halv 4 idag (drygt !) och sen ska jag till sjukgymnasten.. Jag & Gabbi skulle igentligen till kollan idag, men vädret är ju sådär så vi får se hur det blir.. Näst sista vanliga skoldagen idag, iallafall ! Kram ! =)

GÅRDAGEN I BILDER

När vi kom dit vid 1 - tiden åt vi först lunch. - Mackor, melon & jordgubbar.
Sedan la vi hos i solen och solade :) Soligt, varmt och lite blåsigt.
Vid 5 / 6 - tiden körde vi igång grillen..
.. och därefter käkade vi grillad kycklingfilé, potatissallad, bröd & en sallad med stora couscouskorn. - Mumms!
Vid 8 - snåret började jag frysa som en gris, så jag drog på mig min kilt kjol från Skottland. ^^ Haha skämt å sido, - jag tog på mig en filt!
Efter ett tag fick jag & S igång grillen igen och grillade marchmallows! Vi körde varianten att snabbt ta in marchmallown i eldlågan så dem smälte snabbt, - dock vart jag för långsam så 50% av alla blev svarta..

Ungefär såhär såg gårdagen på Klagshamn ut :) Grymt mysig vart det, iallafall! Kom nyss hem från stan där vi åt brunch buffé och firade min moster som fyller 33 år på tisdag! Riktigt gott! :D När vi kom hem satte jag mig vid min dator och rensade plus redigerade bilder. Puh! Som ni vet ska jag, mamma, moster, farmor & 2 kompisar till mamma upp till stan ikväll & kolla SATC 2 :D Kul ! =)

lalalalala

Hemma efter 10 grymma timmar på stranden. Det blev grillning, fotande osvosv. Kom hem några fräknar rikare & ett par röda ben. Har frysit som en gris hela dagen (shorts och linne) så det vart skönt att krypa ner i sängen :) Har precis satt på New Moon, hällt upp en skål med jordgubbar och tänkte kolla några avsnitt Andra Avenyn. Imorgon blir det för brunch i stan, och sedan SATC 2. Detta innebär dålig updatering. Bloggen har kommit mer eller mindre i sista hand denna veckan, men snart är det sommarlov :D

stranden

Hola a todos! :) Vi ska strax sticka till Klagshamn strand med S & hennes familj. Där blir den en hel dag med bad, sol, grillning, fika osvosv. Kameran får självklart följa med :D Jag kan ju inte bada, (-eller jag kan, men vågar inte) så jag satsar på att bli brun istället ^^ Har precis smörjt in mig. Hela sommar'n måste jag smörja in mig noga på knäet så ärret inte blir missfärgat.. Dagens 'strand outfit' blir shorts, det vita lösa linnet från Gina tricot & min nya bikini från H&M. =) Hej !

NAGELLACK

Världens fulaste redigering gjort i iPhoto! Men bara för att ha något att visa ^^ Detta är iallafall 2 av dem nagellacken jag köpte idag! Lindex hade precis fått in Depend's sommarkollektion, och jag kände att det mintgröna kunde bli ursålt snabbt så jag haffade det direkt! Det är en väldigt pastellig färg som passar jätte bra nu i sommar :) Det mellangröna är ganska transparant när man målar på det, - men är fortfarande en grym färg! Båda kostade 25 :- , - som hittat! :)

Nu ska jag försöka sova. Inte lätt med tanke på att nån några hus brevé har studentfest & det har spelats något elgitarr solo i samma låt i 30 min nu. Godnatt!

home

Hemma efter en väldigt lyckad studentfest :) För er som undrar vart det min mammas nästkusin's barn som tog studenten. Vad det blir till mig har jag ingen aning om.. Syssling? Brysslig? - You name it! Berättar mer när jag har tid, antagligen i veckan ;) Sov gott, alla fina personer :)<3

LET'S GO!

Den supersöta klänningen kommer från Veromoda :) Till det har jag tights + smycken.
Det kommer komma en bättre bild nästa fredag, - jag lovar! Nu är det snabba puckar som gäller.

FREDAG / HELG

Kom nyss hem från träningen. Fick så jäkla galet ont i knäet under en övning, - så vi skippade den ^^ Svängde sedan förbi Lindex där jag köpte 4 st nagellack från Depend ur deras underbara sommarkollektion! :D B.la ett mintgrönt & ett mellangrönt. Heelt awsome *utropstecken* Kl 7 ska vi iväg till studenten, så det är dags att jag gör mig iordning nu ^^ Visar kanske outfiten lite senare, om jag hinner villsäga! Förövrigt är det helt underbart väder i malmö! Sommar, yes! Slutade 1 h tidigare idag (kl 1) så det blev snabbt hem, bytade om till shorts och bikini och la mig & solade en lite stund. - Wonderbart!

Vill bara passa på att säga att updateringen kommer vara urusel denna helgen. Idag är det student, imorgon blir den en hel dag i Klagshamn med familjen & S familj o på söndag ska vi slinga mitt hår, fira min moster och sedan kolla Sex and the city 2. - Fullspäckat med andra ord!

strawberrys

Befinner mig just nu i min fönsterkarm med öppet fönster, - med andra ord är jag "halvute" ^^ Har nytvättat hår, äter en grapefrukt och njuter av kvällssolen =) Det är sommar, - och det är helt underbart!


MUMMS FILLIBABBA!

Kladdiga chokladmuffins !

Lax, nypotatis, sås & grönsaker. - Dagens middag!

Svenska jordgubbar är så himla gott!

Hejsan Svejsan :) Vart bara i skolan i 1 1/2 h idag, - nice! Hann göra 2 ytterliggare armband :) När jag kom hem satte jag igång & bakade min specialité, - chokladmuffins! Dem blev riktigt goda! När pappa & Elsa kom hem fikade vi en liten stund ute i solen ^^ Hela familjen har precis ätit middag ute i solen! Det blev en riktig sommarmiddag, - kallrökt lax, nypotatis & kall sås. Mumms fillibabba! Till efterrätt blev det Svenska jordgubbar. - Herregud så smarrigt! :o Nu ska jag lägga på en ansiktsmask, duscha och fixa mig. Imorgon blir det värdelöst med update då jag efter skolan ska till sjukgymnasten, och sedan blir det hem och fixa mig inför studentfesten på kvällen! 2O15 är det min tur..



DAGENS OUTFIT

Som ni ser ser högra benet (vänstra på bilden) mycket muskulösare ut än det andra benet. Det är eftersom det högra benet är det opererade, och knä't är alldeles svullet fortfarande så det ser större ut ^^

Tights, tight tröja, shorts & gladiatorsandaler (& min korta jeansjacka med uppvikta
ärmar till det, såklart) :) Håret har jag trasslat ihop till en boll mitt på knoppen. - Så ser jag ut idag. Hiss eller Diss?

DET DÄR MED RUBRIKER..

Tjena Godmorgon :)
Vaknade nyss - tidigt men jag la mig tidigt ^^ Ska strax börja fixa mig lite, och sedan äta lunch. Sticker till skolan lite över 12 sen och har dagens enda aktivitet - Smycketillverkning (igen !) Nu ska jag greppa kameran och fota lite =) Förrästen ! - Såg nyss att det vart fullt med äckliga myror i hela köket. Fyf-n! Ringde upp pappa och berättade i panik att det fanns fullt med myror och vad jag skulle göra "Döda dem" svarade pappa. Stackars mig.. Salong långkalsong !
Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

SKÖLD

Har precis fixat mig inför natten (sminkat mig & plattat håret. - Nä jag skämtar bara ^^) och tittar lite på Sandhamn just nu ! Bra tidsfördrift (a' Har ställt mobilklockan på kl 11 imorgon, så jag kan sova ut :D Innan idag prövade jag att cykla lite igen och det gick bra med tanke på att jag har tränat på att cykla mycket hos sjukgymnasten :) Cyklade lite försiktigt till konsum (med mobilen i fickan, - är sjukt rädd att jag ska trilla. Både med & utan cykel) och köpte lunch till imorgon. Funderade på att köpa en sån kycklingsallad, men den såg lite halvfräsch ut så den fick bli klassiska Billy's pizza ;) Natti !

Checka detta halsbandet som jag hittade hemma hos min gammelfarmor! Det är en liten portmonä med sköld inslag och jag älskar det! :D Helt j*kla grymt!


TÄNT VARÉ HÄR !


Haha Nej, jag har absolut inte B U S & glömt smörja in handen. När jag fotade satte jag så att handen och armbandet skulle vara i solen, - det är därför handen är så blek ^^



Smyckena som jag gjorde idag i skolan, - och jag är grymt nöjd! Dock glömde jag att fota ringen, men den kommer ni väl få se en annan dag? (: Är helt slut efter träningen hos sjukgymnasten.. Cyklade i 15 min i 40 km / h (låter lite, men för en tjej som inte har sprungit på 4 månader är det jubbigt) + att jag prövade en träningsmaskin :D Övernice att träna lite "riktigt" (a' Som jag har sagt börjar jag 12:30 imorrn vilket är hur skönt som helst, då jag kan sova till 11 + äta lunch hemma :) Kanske kommer mer update sen, Kram !

SNABBIS

Snabb (bildlöst "/) update! Kom nyss hem från skolan. Har precis slängt i mig en macka och ska strax vidare till sjukgymnasten. När jag kommer hem visar jag smyckena jag gjorde idag :) Idag vart det förrästen sista dagen som jag blev hämtad med taxi :( Imorgon börjar jag cykla..Både ris och ros..

I SKOLAN :)

Hallåå =) Dagens första aktivitet är avklarad - Smycketillverkning! Jag gjorde ett grönt / vitt & brunt /silver färgade armband + en polkagrisfärgad ring :) Visar bilder sen när jag kommer hem, - det kan jag nästan lova! Har precis ätit panerad fisk, potatis som vart gigantiska & sås i matsalen, och ska halv 1 göra någon form av armband ^^ Vi slutar antagligen tidigare idag, så jag måste ringa pappa & säga att han kan hämta mig där hemma istället + boka taxin som jag avbokade i måndags.. - Stress, med andra ord!

BILDLÖST

Godmorgon!
Visst slutade D H W bra igår? :) Längtar galet mycket till hösten nu (a' Har iallafall precis vaknat, och såg nyss att det är sol ute! Detta innebär att jag kan ha mina gladiatorsandaler (mina fötter kommer , men vill man vara fin får man lida pin !) och det innebär att jag måste hinna måla mina tånaglar svarta innan jag sticker till skolan. Nä, nu är det snabba ryck som gäller! När jag kommer hem ska jag till sjukgymnasten -.-' Kram!

BABBEL + FAVORIT I REPRIS

Hallå bloggen =) Har precis kommit hem från mobilia med pappa ! Skulle igentligen köpt klänningen som jag visade här under, men självklart hade dem inte fått in den utan man vart tvungen och beställa den från hemsidan -Men eftersom jag blandannat ska ha den på Fredag vågar jag inte chansa ifall den inte hinner komma, så jag hittade en annan aprikos färgad klänning som var jätte söt :D Kom även hem med en ansiktsmask, nagellack, vita tights & smycken i samma färg som klänningen! Klänningen ska jag ha på studenten på fredag, avslutningen nästa fredag samt midsommarafton :D Blir ingen mer update idag, - är så himla trött plus att det är säsongsavslutning av Desperate housewifes. Hörs imorrn!

RSS 2.0