AVSLUTNINGSKLÄNNING

Kikade runt på Veromoda's hemsida på jakt efter en skolavslutnings klänning :) - Och jag hittade en jätte söt! [LÄNK] Den ljusrosa vill jag ha, och den passar perfekt till en studentfest vi ska till på fredag samt avslutningen! Mec ett par tunna tights (jag skämms absolut inte över mitt ärr, men DET är inte redo att visas än. Utseendemässigt ^^) och en vit kofta / jeansjacka samt gladiatorskorna kan den nu bli jätte fint! Imorgon har jag en hel dag då jag bara ska kolla på Avatar i skolan :D Najs ! Kram på er.

KNÄCKEBR´Ö

Hallå :D
Dagens sista aktivitet nu - Nån kurs i word -.-' Skittråkigt igentligen, men vi får surfa helt fritt i 3 h istället :D Det är bara 6 st personer här, så det är riktigt skönt! =) Slutar kl tre idag, och halv fyra ska jag till sjukgymnasten ^^ Kom på nyss att jag har glömt att visa bilder från i Söndags, - så här kommer 3 st bilder :) Har inte orkat redigera fler, hehe !







07:40

*bara för att jag är bäst blir det ett bildlöst inlägg idag*

Godmorgon :)
Vi börjar nio hela veckan förutom på torsdagar då vi börjar halv 1 :D Asnaajs! =) Vaknade iallafall nyss, och tittar på Vakna med the voice & ska äta frukost nu! Ute regnar det, så jag får dissa mina gladiater idag :( Ha en bra dag ! :D

SOMMAREN I CITY


Mjukglass igår :) ! Självklart överdoserar jag chokladsåsen, - det är faktiskt DET som är godast!

Hemkommen från finaste Gabbi, haha vi kollade igenom bilder från 3, 4 & 5. Riktigt snygga, - verkligen! (y) Nu ska jag ta ett bad och allmänt slappa. Sedan ska jag äta chokladkaka & njuta över att det är skolavslutning nästa veckan :D Där hade ni hur min kväll ser ut. Salong Långkalsong! (:

SVARTVITT BRUS

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

För er intresserade har jag ökat kurvorna, gjort bilderna svartvita och lagt till en hel del brus i redigerings väg för att få någon form av "gammeldags feeling". - Lyckades jag? Idag är det söndag :) Hela veckan kommer vara riktigt nice price eftersom vi har elevens val vecka. Det blir en vecka full med solvmornar, film & smycketillverkning, Me like! Nu ska jag fixa iordning lunch. Grillat från igår, bulgur & tzatziki lockar enormt.

SPLASH ! - TWO FAVOURITES

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8
Detta är mina självklara favoriter av dem vattenbilder jag fotade igår :) Älskar dem, - speciellt den sista! Tycker även att det vart snyggt eftersom bakrunden är himlen och inte störande grejer typ ^^ Vad tycker ni om bilderna? Ge mig respons! Vaknade förövrigt nyss (tidigt, yes !) och tittar just nu på reprisen av ESC & äter äggröra med bacon och nybakade scones :'D

SPLASH !

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8
Mina 2 favorit - vattenbilder kommer imorgon. Lite spänning i vardagen får man allt ha :) Glöm nu inte att kommentera !!

FJORDING ;)

Har redigerat & laddat in 11 st bilder på bloggen från dagen som ni kommer få se lite då & då :) B.la vattenbilderna jag fotade! Jäklar vad snygga bilderna blev, speciellt 2 st som blev helt outstanding! ^^ Idag är det visst Eurovision Song Contest? Såg det först för nån minut sedan på blogg.se's framsida! Kul att Sverige inte är med, men med tanke på sångerskans röst är det inte överraskande ^^ Enda sedan Anna vart med i IDOL gillade jag inte henne, varför vet jag faktiskt inte? x)

En söt fjording jag fotade idag på Folkets park :) Åhh vad jag längtar tills jag vår börja rida igen till hösten *utropstecken utropstecken*
Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

MOSSA - ELLER NÅT ?

Hallo :) Har tillbringat eftermiddagen på Folkets park. Man blir ju nästan aldrig för stor Doris & knäckebröderna, - dock följde jag mest dit för att fota ^_^  Hehe ! Elsa ville ju självklart ha autografer efter "konserten" och när jag, mamma o Elsa kom fram började dem snacka med D & KB eftersom vi känner dem då min bästa kompis S's mamma är "Doris" nästkusin :) Mamma bara "Ja, och det här är Elin då" och en av dom sk "bröderna" bara '*gapar* Vicki ("Doris") - Det är Elin!!' Hehe :$ Dem har ju inte sett mig på flera år sedan..

Gick sedan till nån grej där man kan fixa sin egen glass ^^ Man tar opp hur mycket mjukglass man vill ha och sen finns den en massa tillbehör (tex. chokladsås & strössel) Mumms ! :D Fotade sedan en hel del i parken, b.la på en fontän som fotade en massa vatten och bilderna blev grymma! Ska bara redigera dem och sedan kommer dem upp på bloggen, - håll koll! Just nu har vi gäster, så vi har nyss ätit! Hjälp vad mätt jag är efter en massa grillat kött / korv, potatisklyfter & såser :D Ha en bra lördag !

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

GRÄSSTRÅ

Godmorgon :) Är riktigt trött, men är uppe så tidigt eftersom jag ska till sjukgymnasten *punktpunktpunkt* om 3Omin  ^^ I eftermiddag ska familjen + några andra + min moster & kusin upp till Folkets Park för att se Doris & knäckebröderma ^_^ Imorgon ska jag träffa finaste Gabbi och vi ska fixa 'kollan' (dvs vår koloni lott som vi har haft 1 ett år) Nu måste jag fixa mig. Puss !

Canon EF 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8


CIRKUS HANZ - KLOCKRENT !


Så himla klockrent! "Här kommer Haidi, - najnajnajnajnajnajnajnajnajnaj" Som jag skrattar x)

PRODUKTFOTON + BEHIND THE SCENES

Här är 2 exempel från när jag provade att fota lite produktfoton i eftermiddags :) Är riktigt nöjd med resultatet! För er intresserad kommer den en Behind the scenes bild här under :
"Min studio fick bli vår glansiga TV bänk som gjorde så att sakerna speglades så himla fint :) Och eftersom både bänken & väggen där bakom är vitt så är det helt perfekt!"

HEHEHEHOHO X]

Hola bloggen :)
Det är freeedag & jag är glader =) Kanske eftersom den sista veckan med lektioner innan sommarlovet är avklarat..? (; Hade Matte i 5 min idag ^^ Vi fick bara tillbaks våra prov och jag har helt OK nöjd. Bäst av tjejerna (tror jag) i klassen iallafall ^_^ Jag, Emmi, Martin, Nisse, Henrik & Anton satte hos på bibblan och pluggade host kollade TRÅKIGA pingisklipp på utube. Martin är värsta pringisnörden så han sa hela tiden "Åh, KOLLA den där kroken" och vi bara frågetecken? x) Hade sedan SO prov :) Gick bra (a'

Avslutade dagen med gympa, fast jag är ju inte med på gympan så jag satt och pratade med Calle & Kajsa ^^ Jag har kommit på att jag pratar sjukt mycket.. Shit alltså! Jag satt mittemellan dem två och pratade HELA tiden x) Hehehehoho ! (-: Nog om det, när jag kom på fotade jag produktfoton som kommer upp lite senare! Har hittat världens bästa ställe som funkar bra som "stadio" fast det är inte något hemmagjort ^^ Jag berättade ju innan jag hade skämt ut mig idag, så nu ska ni få höra:

Erik: "Vaddå? Köpte du fnask för pengarna eller? x)"
Jag: "Hahhha, fnask!?! Man brukar säga GODIS."
Killarna: "HAHA, vet du ens vad fnask är? *skrattar jätte mkt*
Ooopsi! Pinsamt!

LILLFOTOGRAFEN ELSA

Min 6 åriga lillasyster som för första gången höll i min systemis fotade denna bilden när jag blåser bort gräset! Ser ni?!!? Ser ni så duktig hon är? Skärpan på gräset är jätte fint! <3

Hallo bloggen :)
Sista provet i sjuan imorrn, - olé! Det vart kul på stan ^^ Åt lunch somsagt på E H med Emmi. Jag käkade en laxbagel & chai latte (såklart, vad trodde du?) Konserten började kl 1, och det som var bäst var när musikklassen i nian spelade och sjöng, hehe :) Som jag sa i inlägget nedan höll jag på & dö i eftermiddags! HELT SERIÖST. Så himla varmt! Har pluggat i nån timme nu, och blev nyss förhörd av pappa och det gick bra :D  Innan idag fick Elsa prova min kamera för första gången :) Visade henne vart avtryckaren var, också var hon igång! (Med kamera remmen om halsen och under min uppsikt, såklart! ^^) Grymt duktig var hon! - Och hon tyckte det vart super kul!

Gick ut en liten stund, också fick hon fota porträtt på storasyster ^^ Hehe.. Fina bilder blev det med fin skärpa! Nu ska jag ta det lite lugnt. Pusshej! :)<3

Jag håller på och dö av värmen och mina fö...

Jag håller på och dö av värmen och mina fötter håller på och dö av mina skor! Som tur är har farmor räddat mig med en KALL cola!


DAGENS OUTFIT

Smycken & Tights från H&M, tröja från Guys and dolls, jeansjacka från LEE & gladiator sandaler (nya !) från Din sko!

Nu sticker jag till skolan :) Vi hörs via mobilblogg ^^

HIT THE ROAD JACK

Förlåt förlåt för den usla updateringen, men jag har ju SO prov om rätt & lagar på Fredag och det är himla svårt att banka in alla lagar i huvudet, - så det är plugg som gäller fram tills dess! Som jag skrev innan stack jag, Elsa & pappa till mobilia i eftermiddags. Tänkte bara köpa ett par ballrinaskor från Stadium, men jag kom ut med 2 st låga skor, 1 par gladiator sandaler som är helt fabulösa & 2 bandauer ^^ Tack älskade pappa <3 Skulle igentligen visat bilder idag, men jag hinner inte så det får bli till helgen!

En massa bildlösa inlägg blir det också, - men det ska gottgöras. Jag lovar! Imorgon har vi endast 2 lektioner. Kvart i 1 ska klassen träffas i stan, så jag & Emmi tar bussen upp dit lite över elva så vi hinner käka lunch på Espresso house :) I stan ska vi kolla på någon teater.. Efter det blir det sjukgymnasten, och sedan plugg så updaten kommer bli kass! Hoppas ni står ut till helgen.. Puss !

Uuusch! Bilden nedan är från när jag mobilbloggade på sjukhuset efter operationen! Fy*piiiip* vad jobbigt det vart! oO Jag hade en massa slangar, syrgas & ont hela tiden.. Fy sjutton !


BACK ON TRACK !

Hemma från mobilia med Elsa & pappsen :D Fick 2 jätte snygga låga skor från Stadium. Vita & svarta. Ett par helt jäkla underbara gladiator sandaler med nitar plus 2 bandauer som jag kan ha under mina hängiga linnen från Gina tricot! Helt awsome! :) TACK PAPPA !! Visar bilder senare, för nu måste jag plugga SO -.-' Kul, *host*

HEMMA EN SNABBIS !

Är hemma en snabbis nu :) Det gick bra på sjukhuset. Knä't är svullet och det kommer det vara i cirkus 4 månader till.. Efter sjukhuset mötte vi upp mamma och gick till en thairesturang i stan där vi åt lunch! Skitgod mat, jag käkade wokade grönsaker i en stark (!!) currysås och en annan "gryta" typ. Mumms ! =) Hann köpa ett korallrosa minilack från Depend också :D Tjugo i 2 blir jag körd till skolan för dagens första och enda lektion för min del. Vi hörs om ca en h igen =) Kram !

JAG ÄR MED I EMMAS FOTOTÄVLING!

Jag har anmält mig till ännu en fototävling, & och med samma tema: - Sommar! Denna gången är det Emma i sammarbete med Tvspelsweb. Vinnaren får en valfri produkt för högst 2OOkr på TVSW ! :D Produkten jag skulle välja om jag vinner är en 56cm reflexskärm som passar mig perfekt som fotar alltifrån människor till djur! Bilden jag valde är fotad för lite mer än ett år sedan, då det började bli riktigt varmt! Bilden motsvarar det jag tycker är sommar, - att springa på ett grönt gräs i solen iklädd i shorts och linne! Deadlinen för att skicka in bidrag är den 29:de Maj kl 23:OO, så skyndaskynda! Läs mer HÄR !

QUE TAL? BIEN GRACIAS. Y TU? BIEN.

Har precis pluggat lite och fikat lite :) Pappa kom hem med kanelbull liknande bullar fyllda med mandelmassa som är helt underbart goda från ett bageri som ligger vid skolan han jobbar på! Herre min get vad goda dom äääär! Nu ska jag plugga lite till och sedan duscha. Kl nio blir det desperate housewifes :D Tjing!

Älskar denna bilden! Den är fotad för lite mer än ett år sedan med min kompaktkamera, och bilden motsvarar verkligen sommar för min del!


[DAGENS OUTFIT] TIISDAG :)

*brusig mobilbild* Tights från H&M, lång tröja från Gina tricot, ring som är gjord av en korall & självklart vita converse till det! :)

Hola a todos, que tal? :)
Blev avsläppt av taxin för 1 h sen. Det är skönt att åka taxi när det regnar ute (a' Idag hade vi oförberett prov på spanskan! Det vart apsvårt, men vi får se hur det gick ^^ Sista lektionen fick vi vårat schema inför nästa vecka.. Usch!!! Fick bara 3 st andrahandsval o.O - Och inget bak! :( Dock börjar vi 9 varje dag och på torsdag börjar jag Halv ett och slutar 3. Så häääär najs! :) Kajsa fick inget som hon hade valt x')) Det blir friluftsliv i bokskogen, bygga en bil av muttrar och Friskis & svettis. Hahahh, - stackarn ^^

Imorgon har jag bara 1 lektion :D Halv 11 ska jag på återbesök på sjukhuset. Då är jag ledig från Svenskan. Efter svenskan har vi syslöjd, men den är inställd vilket innebär att jag & pappa hinner äta lunch i stan :DD Sedan har jag min första lektion kl 2, :D Olé! Nu ska jag plugga Samhäll. See u later alligator! *du du dudu*

LÄGESRAPPORT

Hola amigos *skriver på spanska bara för att visa mina kunskaper* !
My gud vilken låång dag (najj, en tjock dag ^^) Från Åtta till Fyra. Det vart ganska kul sista lektionen (svenska). Vi la ut en massa olika egenskaper på olika 'hittepå' personer, och sedan skulle man ställa sig vid den personen som man skulle kunna bli tillsammans med x) Jag & Emma valde en snubbe som hade ett stelopererat knä! Stackars kille.. Vi är ju superduper lika !! :DD Båda har opererat knäet (: Sedan fick jag vänta själv på taxin eftersom Anton var hos sjukgymnasten.. Buhu ! :< När jag kom hem rensade jag klart mina kläder, vilket jag är klar med nu :D Niice price från Burgerking!

Today får det bli ett bildlöst inlägg, - men jag tycker tro det eller ej att jag har varit duktig som har bjudit på bilder i VARJE inlägg den senaste veckan *yiha* Nu ska jag ut och fota egopics! Jag har en idé om att jag ska kasta blomblad omkring mig.. Hmm.. Hur det går återstår att se =) Idag har min mormor opererats, så jag vill bara hälsa till henne! Älskar dig!

ÅRETS FÖRSTA DOPP..

Årets första dopp, - i kläder! Haha nä men jag håller på & rensar ut bland mina alla kläder. Och det är mycket. må ni tro! Hela mitt golv är fullt, så jag har precis tagit mig ett dopp och tränat mina simkundskaper :) Det är härligt att bada i kläder. Inte ett dugg kallt ;)

LOOK IN THE WINDOW

Hej allihopa ! :)
Har tillbringat hela eftermiddagen i Lund med farfar. Vid två - tiden tog vi tåget upp till Lund, och där har vi kollat på allt som har med Lundakarnivalen att göra! Riktigt kul! Det påminde lite om Malmöfestivalen.. Fast utan så mycket mat! Vi hann även titta på någon spex-teater som vart riktogt rolig! :) Jag gillar Lund, - det är mysigt där! Fast ingen stad slår Malmööe. Hehe ^^ Just nu sitter jag här hemma med ömma fötter & en stooor chailatte take away från Espresso house! =)) Nu ska jag duscha och sedan sleepa. Denna veckan är den sista vanliga veckan i skolan! HUR skönt?!
Canon EOS 5OOD + canon EF 5Omm f/1.8

MISS DUKTIG.

Godmorgooon =)
Har varit uppe i 2 h nu & bara suttit och rensat bilder.. Tog bort en hel del mappar & onödiga natur - bilder från min kompaktkamera. Men nu är det klart och jag känner mig riktigt duktigt! Ganska kul att kolla igenom bilder som togs för 1 ½ år sedan.. Haha, i vintras såg jag att jag vart värsta fjortisen x) Uhä, tur att jag inte är det nu ^^ Nu har jag bara mina 2 byrå:sar som ska rensas ut! Vissa lådor har t.om gått i sönder för att jag trycker in alla mina kläder.. Bra jobbat, - Elin! (y) Nu ska jag käka lunch! Hugs!

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8


KATCHING !

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5O mm f/1.8

Nu har jag precis satt på en av mina favorit filmer,
- Twilight! Åhh vad jag älskar den filmen! Man kanske inte kan tro det, men för ett år sedan vart jag & min kompis Emma heeelt besatta av Twilight. Hon älskade Taylor Lautner (Jacob Black) och jag Robert Pattinson (Edward Cullen) Vi räknade ner till New Moon premiären, och jag köpte en står poster på Rob & Kristen. Sedan klippte jag ut en bild på mig själv och satte över Kristens face. Haha, - klockrent!

Nu ska jag säga alla repliker i filmen. Salong långkalsong, suckers!

Ps! Jag vet vad jag ska göra imorgon.. Rensa familjens stationära dator på bilder! Det finns typ en triljon mappar som heter "Olika" "Olikaaaaaaa" osvosv. Och NEJ jag gör det inte självmant, - hårddisken vart nämligen full idag vilket innebar att jag inte kunde öppna bilder i Ps. Och eftersom 60 % av alla bilder är mina så är det ganska lätt att veta vem som ska rensa..

/ my room /

Som ni ser "satsar" jag på rött, svart & brunt :) Här är mitt skrivbord iallafall, - och fönster.
My lovely bed från IKEA! Den är väärldens skönaste madrass också! (a' Brun fondvägg har jag också.
Min hylla med lite nödvändigt. Böcker, DVD:er, smink etc!
Mina 2 byrå's där jag har mina kläder! Plus min TV, foton & en stackars liten vissen krukväxt som jag vattnar högst 5 ggr om året.
Min "myshörna" med fotölj & tidningsställ fullproppat med Veckorevyn.

Några snabbt knäppta bilder på mitt rum :) Nu ska jag duscha.

THE HOUSE OF BAMBOO

Goder morgon! Startar morgonen med äggröra och att lyssna på 'The house of Bamboo' [SPOTIFYLÄNK] Vi hörs senare, guapas!
Canon EOS 5OOD + Canon EF 5Omm f/1.8

BROTTARLINNE FRÅN NELLY!

Nu är jag trötter ! Stressat *host* sedan kl. sju idag. Nice price iallafall att det är så jäkla varmt ute (sommar, yes) och att solen inte går ner förräns vid halv 11 någonting! -Me gusta :) Har förövrigt hittat vääärldens snyggaste linne på nelly.com! 99 spänn går det på, - åhh vad det kliar i fingarna! Superduper slappt brottarlinne med djup urringad rygg. Ni hittar linnet Här. Nu ska jag sleepa, natti!


DAGENS MIDDAG


/ Vattendroppar på en blomma, fotad för nån dag sedan hos farmor & farfar /

Imorgon På söndag blir det Lundakarnivalen med farfar & moster :) Får se om kameran hänger på.. Alt "lilla" kameran ^^ Ha en bra fredags kväll, sötingar!

HEAVENS ON FIRE

Prov två av tre är avklarat, och det är helg! Å em dji så najs price (från Burger king) På SOn idag skulle vi visa hur en rättegång går till x) Haha ! Jag var åklagare ^^ Jag bara "Malin sparkade offret Nils i huvudet" *skrattattack* Nu ska jag skjuts ut i solen & strax äta första kvällsmaten utomhus! Grillat kött, klyftpotatis & tzatsiki blir det. Muuuumms!

TWO FROM SCHOOL [mobilbilder]

1: Halvtydlig dagens outfit bild. Vita converse, linne & skjorta från Veromoda och tights från H&M plus väska från LV 2: Mitt älskade skåp. Jag är ju ett Andersson-barn så jag har det första skåpet i klassen ^^

Två mobilbilder från skoldagen. Jag & Emmi spela in en massa videos på håltimmen, hahah x) Helt sjuka!

LALALALA. LALALALA. HEEY! GOODBYE.

Det blev en 2 lektioners - dag med 3 h håltimme. Drygt, men vi tillbrinngade mestandels av dom timmarna ute på skolgården i solen! :) Årets första mjukglass med karamellströssel och en cola slank också ner.. ^^ Sista lektionen, Spanska, vart helt galen! ALLA skämtade så det blev mest skratt än arbete x) Som tur är är vår spansklärare bäst och tyckte också det var kul (a' Alla i min spanskgrupp är galna, - så ni vet! Nu blir det Kamiplugg och sedan ska familjen hem till farmor o farfar! :)
Ha en trevlig dag. =D
/Elin Andersson


HEJHEJ ! :)

Ohh najs med sovmorgon :D Vaknade kl 9 och nu sitter jag här ute i solen med laptopen! - Sommarväder!!! Ska ta med mig lite pengar idag till skolan sån kan jag & kompisarna kanske gå och köpa glass på vår 2 + h håltimme :) Mys! Är gryyymt sugen på en mjukglass med sånt strössel i olika färger (a Nä, nu ska jag ta på mig! Kommer hem vid 3 idag, då ska jag plugga och sedan iväg på kalas hos min farmor och farfar för att fira min farfar som fyller år idag (GRATTIS!!!!) o pappa som fyllde igår! Ha en bra dag, guapas!

GRATTIS PAPPA PÅ 36 ÅRS DAGEN!

Måste bara säga Grattis till min älskade pappa som fyller 36 år idag :D Älskar dig!

Har tillbringat eftermiddagen ute i solen med Kemiboken plus lite läxor som thank gud är klara nu! Har blivit förhörd på allt som vi ska ha prov på på Torsdag.. Har även varit hos sjukgymnasten där jag lyckades böja knäet sittande 90 grader och liggandes 85! *det går uppåt uppåt upp mot ljuset upp till översta våningen i huset* Cyklade även 10 min på en spec träningscykel där man kan ändra så att jag inte behöver göra en så stor rörelse med det skadade knä't! :) Imorgon har vi bara 2 lektioner. - Inte kul medtanke på att vi har en inställd lektion som ligger precis mellan 2 andra lektioner (y) Bra tajmat där! Nu ska jag duscha och sedan kolla D H W!

'Gammal' bild fotad med min gamla kompaktkamera Samung L100, - my darling!

RUBRIKEN ÄR KIDNAPPAD.

Nyss hemkommen från skolan.. :) Chill dag idag. Sista hela veckan i skolan ska vi ha Elevens val - vecka, så på SOn fick vi sätta ihop vårt egna schema som ska gälla hela den vekan :D Fick välja mellan 1OO st aktiviteter, 2 st om dagen ska vi ha! Förmiddagspass och eftermiddagspass. Vi fick även sätta in vilken dag vi vill ha sovmorgon / vi vill sluta tidigare. Valde att jag ska ha sovmorgon på Tisdagen, alltså börjar jag efter lunch! Niice! Aktiviteterna blir ganska mycket bak & smycketillverkning :) Det fanns många idrotter, men det funkar inte med knäet "//

Vi fick hemuppg på Engelskan idag, så vi slutade 1 h tidigare (kl 1 istället för 2) Skulle igentligen göra lite grejs på bibblan med Calle & Anton meddan vi väntade på taxin, men det vart fullt..  Ska strax till sjukgymnasten.. Kul, host.

frågetecken

Två bilder som jag fotade samtidigt som bilden här nedan :) Jag älskar våra buskar på sommar'n eftersom då slår det ut en massa små vita blommor och det doftar UNDERBART! Det är 28 grader här i Malmöö så jag har precis varit och köpt glass! Sommarkänsla, yes! Plugg & TV nu. Mindre underbart.

FOTOTÄVLING HOS ISABELLA JOHANSSON !

När jag såg att Isabella (aka 'Tinkerbella') hade en fototävling med temat "Sommarkänslor" ville jag vara med, dock hade jag ingen bild som passade in på temat.. Nu har jag, däremot! Bilden jag har valt ut är ett fotografi på ett Japanskt Körsbärsträd som står i vår trädgård! I mitten av maj (då sommaren börjar i mina ögon) blommar trädets knoppar och får jätte vackra ljusrosa blommor! Det är inte bara grymt snyggt i trädgården, - det luktar (eller doftar som man säger ^^) också galet gott! När jag ser alla blommor, vet jag att det är sommar! :) Mindre kul är det kanske i slutet av sommar'n då man får dra fram krattorna och kratta bort ALLA blomblad..

Tävlingen sponsras av Tvspelsweb vilket innebär att priset är ingenting mindre än en reflexskärm! Alla fotografer borde nog ha en reflexskärm, då man kan fånga upp ljuset och rikta det mot tex. människan eller djuret man fotar! För tillfället använder jag ett aliminiumfolie - klätt papper, vilket funkar bra men det är ju ÄNNU bättre med en riiiktig reflexskärm! :)

Intresserad av att anmäla dig? Läs instruktionerna innan den 23:e Maj HÄR !

HEMMA.

Hemma från skolan! Har haft 3 inställda lektioner idag, & istället för att sluta kl 4 slutade vi lite innan 3! Najs! :D Är så jäkla sugen på kladdkaka nu, så jag tror jag kilar ner till konsum lite snabbt innan Anna Pihl börjar om 15 min!

ÅHHH !

Canon EF 70-200mm f/4L USM, - ett dyrt objektiv som jag vill köpa! Åttatusen enkronor går det på *öppen mun öppen mun* men det verkar så otroligt bra! Bra för sportfoton, bra zoom osvosv! Jaja, jag tycker om mitt fasta femti :)) Nu ska jag bara drömma lite.

SWEET HOME ALABAMA *DU DU DUDU*

Hemma från leklandet! Jäkel vad trött jag är efter att sett efter 20 små människor! :o Kunde ju inte vara med och leka *ledsen min* så jag fick agera fotograf istället! Idag ska jag plugga & mamma och pappa tvingar mig att prova att cykla.. Jag. Vill. Inte! Tänk om jag ramlar???!? Kiss goodbye.

edit: Har precis cyklat för första gången på över 3 (!!) månader, och det gick bra. Fick höja cyklen-sadlen med över 1 dm eftersom jag inte kan böja benet. På onsdag går taxi intyget som jag har haft i 3 månader ut, så då ska jag börja cykla! Och imorgon är det första dagen utan kryckor i skolan :) - Jag börjar bli normal igen! :D

NY MEDLEM I RINGFAMILJEN [plus en oredigerad]




[Maten vi fick hos dom vi var hos innan ikväll! Riiktigt gott! Grillat kött, couscous, kalla såser och sallad med svenska jordgubbar!]

Dom som känner mig vet att jag älskar ringar. Jag kan knappt gå in på H&M utan att komma ut med en ring.. Idag när jag & S gick en snabb runda på stan hittade jag en ny på H&M för två tior som fick följa med mig hem! Me lööv! Fanns i 3 andra färger med (lila, vit & svart) som jag tänker köpa när jag får min månadspeng :D ! Nu ska jag strax lägga mig, - Elsa ska ha kalas imorrn på något lekland ^^ :) Natti!

BACK ON TRACK !

Hallo! :) Har precis kommit hem från bion med S! Vi kollade somsagt på 'Farsan', - vilket vart en bra film :) Kanske inte JÄTTE rolig, men den var gullig! Den slutade 10 i Fem och sen kollade vi lite i affärer, men självklart stängde allt klockan fem.. Stressade till H&M där jag hann köpa en blå ring för två tior. :) Nöjd! Hittade även ett par solbrillor i samma blåa färg, men min underbara budget tillät inte det. Får bli nästa gång (a' Innan bion hann vi med ett besök på Espresso house där vi fikade chokladbollar och chai latte! :D

Sedan åt vi ju självklart bio popcorn och cola.. Färäldrarna plus syrran är iväg på middag, och jag har precis varit där! Ska tillbaka om en liten stund ;) Dom bor bara en gata bort såå.. ^^ En av dom som är med på middagen är fotograf så vi ska snacka kamera :D Nästa gång vi är hos dem ska jag få prova en massa objektiv :DDD

I'M NOT DEAD, - I THINK..

Hej favoritisar! :)
Nej, jag är inte död eller liknande. Bara väldigt upptagen ^^ Meen jag varnade er för segig update igår (a' Idag har jag träffat Emmi :) Vi hade det jätte kul! Just nu håller jag på och storstädar mitt rum, - jag måste verkligen bli bättre på att sortera! Imorrn blir det bio plus fika med S! :) Puuss.

'FARSAN' /bio


Har precis reserverat biljetter till "Farsan" som jag & S ska se på lördag! :D Ska bli grymt kul! Nu ska jag kolla "Bella & Tyra show" på pappas dator plus plugga lite matte :) (Addition och subtraktion av bråk ^^) Haj!

YATZY

Spelade Yatzy igår med familjen.. - Jag kom sist! ^^

Hehe, vaknade vid elva tiden idag igen.. Aja, - What ever! Idag blir det kanelbulle bak med hela familjen ;) Jag ääälskar kanelbullar kräftskiva! *internt skämt mellan mig o Emma* Jag vet förrästen inte hur det blir med updaten denna kommande veckan.. Har 2 prov! Kemi på torsdag och Matte på Fredag.

BLÄÄ

Sån otur jag har, -  bikini underdelen som jag köpte idag vart för liten (och man kan ju inte byta badgrejor och sånt..) så det är bara att köpa en ny "/ Överdelen passar iallafall perfekt :) Orkar iallafall inte Åka till stan, så jag lägger in en beställning på H&M's hemsida imorrn. Tänkte även beställa ett par solglasögon eller en bikini eller något? :D Hehe, jag älskar H&M's bikiniar! - Snygga och billiga.

NATURE

Första bilden är fotad idag när det regnade & andra bilden fotades igår när det vart sol!

Det gick bra hos sjukgymnasten. Träffade Martin (klasskompis) så vi snackade lite snabbt, sedan tränade jag. Mätte hur mycket jag kan böja det. Förra veckan kunde jag böja det 7O grader, - och idag 75 ;) Dock ska ett "normalt" ben kunna böjas ETTHUNDRATRETTIO grader, så jag har en hel del att träna på.. Nu ska jag duscha & plugga matte. See u later alligator! *du du dudu*

NYINKÖPT!

Här får ni en liten skymt om vad jag köpte (LÄS: fick) idag! Bandeau-bikini från H&M (49:- tygbit) och ett slappt "strand - linne" från Gina tricot! Köpte även en concealer men den orkar jag inte fota.. Hehe !

Blir kanske en bildbomb senare idag alternativt imorgon :) Puss!

SWEET HOME ALABAMA

Hemma från stan nu! Vi åt på V.E.S.P.A och jag käkade världens godaste pizza, - 'Parma ruccola' :D Fick även med mig en APsnygg bikini från H&M, hängigt tunt linne från Gina tricot (perfa över bikinin när man ska till stranden !) och en concealer :) I'm nöjd! Visar bilder senare, - nu ska jag sjukgymnastika!

TOLFTE MAJ TJUGOHUNDRATIO

Godmorgooon! :D
Hehe, jag sov till klockan 11 idag :$ Skönt iallafall. Kollar just nu på Våra bästa år ( / Days of our lifes) meddans jag äter en FÖRSENAD breakfast.. Om en liten stund ska jag, pappa & Elsa (mamma är nånstans med sitt jobb ^^) iväg till stan och äta lunch :) På V.E.S.P.A tror jag att det blir (a' Jag tror att jag även ska köpa en 'Cover all mix' från Make up store! Sedan kl fyra ska jag till sjukgymnasten..

Brrrr, det åskar slash spöregnar just nu utomhus.. Inte kul alltså! Nu vet jag absolut inte vad jag ska skriva.. Hejdå!

edit: JÄVLAR! Besöksrekord idag.. 213 st unika besök! TAACK!

HELG.


Hejsan svejsan!
Nu börjar helgen för min skolas del :D Är det nice? svar: Ehhh ja? Tittar just nu på dem Desperata hemmafruarna och gör en spansk / översättnings läxa som vi har till nästa Onsdag ^^ Jag tänkte förrästen om ett tag visa några fina porträtt bilder på min kusin, Märta :) Älskar dem!

/ DAGENS /




Slitna jeanstights & tröja från Guys and dolls, smycken från H&M och Ur & Pen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Såhär har jag sett ut idag! Den vänstra ringen dör man lite inomborts när man ser den..

HOLA GUAPAS!

Haft en bra dag? Nu är iallafall veckans värsta dag över (vi går från 8 till 4) så nu har vi bara bra dagar :D Dagen började INTE bra. Kajsas knä hoppade ur led på idrotten (snart kommer ingen vilja vara med på gympan, - alla skadar ju sig där !). Riktigt synd om henne <3 Knäskålen hoppade inte tillbaka av sig själv heller, så ambulansen kom & dom fick köra till akuten. Nu är iallafall Kajsa hemma :) Slutade dagen med Kemi. Haha, hade riktigt kul! Skrattade grymt mycket, och blev lite "tomato head" pågrundav allt skratt x)) Imorgon är det sista dagen inför det blir "lång helg" i 5 dagar. Jag ska spendera dagarna med Gabbi, Emmi (?) mfl. Jag & Gabbi ska kanske b.la kolla 'Farsan' på Bio :D 

Puss.

inte mycket att säga..

Blogglusten står verkligen på zero just nu. Liksoooom, - vad finns det att blogga om, gubbsen?!? Har illafall tillbringat i stort sätt hela dagen med Gabbi ! Riktigt kul! Jag återkommer om några dagar. Onsdag - Torsdag - Fredag är ju hela min skola lediga :D Niice!

GIRLPOWER !

Ungefär såhär har min dag sett ut (hittills !) Jag har suttit vid datorn, hållt på med mobilen, tagit ett bad med bakbomber o hela kitet & lekt lite med kameran! :D Vi ska strax beställa pizza (a' - Det blir en sån med musslor och räkor till mig! Senare ikväll blir det pluggning. Har en grej som jag måste skriva på svenskan, plus ska jag göra lite matte! Trevlig lördag!

Psst! Lägger in lite blom/natur bilder senare idag. - Håll utkik!

helt sjukt..

Detta är verkligen heelt sjukt! Vi är nämligen 7 st i skolan som har skadat sig / hoppar runt med kryckor, varav 3 av oss går i min klass! :o Jag, Anton & Calle (som opererade knäet igår) - Helt galet va? Hur ofta händer det i världshistorien att 7 st i 7:an & 8:an skadar sig på 2 månader? Det är verkligen inte konstigt att andra sjuor kallar vår klass för "C* - klassen" x)

GUTENMORGEN! :)

Gutenmorgen! :)
Tänkte bara updatera lite snabbt! Vaknade nyss, och jag har precis käkat frukost (rostade mackor & grapefrukt - me liiike !) Nu ska jag ladda ner nya Photoshop Cs5 till min bärbara apple :D Wiho! Mitt Photoshop Cs4 på applen funkar inte (ska kolla vad problemet är ^^) så det blir perfekt! Har någon av er där ute Cs5? :D Vad tycker ni om det?

Förrästen! Förlåt för alla tråkiga "Favorit i repris" / Bildlösa inlägg på sistånde! Jag har inte orkat redigera nya bilder.. Men idag ska jag redigera en hel hög! Okay? :D


MIN 'NYA' MOBIL..

Såhär ser min nya mobil ut (Sony Ericsson G5O2).. Den funkar väl :) Mamma fick den från jobb för cirkus en månad sedan, så den är ju inte jätte gammal ^^ Jag hade ju faktiskt kunnat få en mobil från år 1822, - right? Min "gamla" mobil som har lagt av vart en vit Sony Ericsson som såg ut som en iPod på framsidan med touch (Sony Ericsson W5O8)!

edit: Jag gillar faktiskt mobilen nu :) Den är helt OK! Riktigt bra batteritid, dock är knapparna jobbiga att skriva med.. "/ Men men :D 

FRIIDAY !

Hello bloggisar!
Allt bra? Har varit i skolan idag. Dock har det inte varit en så bra dag.. Tappade min mobil i golvet innan skolan och sedan dess har jag inte fått igång den -.-' Är jätte ledsen eftersom jag inte har haft mobilen i inte mer än ett halvår! :o Mamma har iallafall en "gammal" mobil som hon fick från jobbet förra månaden som jag har nu (ingen annan i familjen vill ha den. Pappa fick välja mellan sin stenåldersmobil och denna, och han valde sin stenålder!) men den funkar tills jag får en ny! En Iphone kan jag ju bara drömma om "/

Ikväll blir det ostbågar, Wallander & Kalle o chokladfabriken (..med Elsa ^^)

HOME SWEET HOME

Hemkommen från 'träningen' för 1 h sedan.. Jag har börjat kunna lyfta benet nu :) Men jag har fått lite övningar som jag ska göra här hemma.. Är iallafall ganska trött nu, - lite pinsamt med tanke på att jag varken cyklade elr sprang (in my dreams, haha !) hos sjukgymnasten ^^ Heheheh! Just nu kollar jag på Bella & Tyra show, och ska strax sova! Imorgon blir det skola :) (Om jag inte då drabbas av akut halsbränna, villsäga ^^) Pussi!


TORSDAG

Hola amigos!
Jag stanna hemma från skolan idag igen, men imorgon ska jag nog gå igen :D Saknar faktiskt skolan lite.. :o Har iallafall precis ätit lunch elikamed kebab! Mumms! Dock rann halva fyllningen ut från brödet när jag skulle äta.. Haha, duktigt Elin! Dukigt.. Ikväll blir det sjukgymnast igen i 1 h! Min sjukgymnast sa igår "Ja, då är sommarlovet räddat" osså tänkte jag lättat *wiho, jag slipper S G hela sommarlovet!* men sedan förstod jag att han menade att jag kommer ha något att göra på sommarlovet (sjukgymnatik !) Inte kul.

Just nu ligger jag i soffan och tråkar. Alla läxor / skolarbeten till idag & imorgon är gjorda, så jag vet icke vad jag ska göra! Tips välkomnas! Aja, nu ska jag läsa Gossips o Falsksanning! Hörs vid 2O:OO - tiden ikväll!


ANDRA AVENYN'S SYSTA AVSNITT..

Just nu på 1:an visas det allra sista avsnittet av underbara Andra avenyn! Sedan är det slut. Det kommer inga nya säsonger.. Jag kommer sakna AA så himla mycket! - Vad ska jag nu titta på varje onsdag kl. 21:OO? Det finns ingen svensk serie som kan mäta sig med AA.. Ingen! Gud vad suur jag är nu. Jag har sett varenda avsnitt, ska ni veta! Från avsnitt 1 till 185. Alla som inte följer (följde **) Andra avenyn har verkligen missat något. - Tro mig! Men till alla AA fans: Det kommer kanske en DVDbox med alla avsnitt! (a' Nu håller vi tummarna, gubbar!

Följer du Andra Avenyn? Vad tyckte du om det sista avsnittet? Tycker du att dom ska ha ännu en säsong? Skriiv!
Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya.

Såhär såg lite av gänget ut när AA vart som allra bäst, - nämligen under säsong 1!



BEN 'N JERRY

Innan vi var hos sjukgymnasten svängde vi förbi konsum & jag köpte 1 paket Läkerol och 1 Ben n Jerry chocolate fudge brownie! :D Mumms! Perfa för halsen osså (a'

GODSAKER


/ Jag älskar björnbär ! / Maten vi åt på resturangen i söndags när vi firade mammis födelsedag, - mumms /

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Aloha! Jag stannade hemma från skolan idag. Jag kan ju knappt prata! :o Jag låter som en hes man, - så ni vet liksom ;) Har bara tagit det lugnt hela förmiddagen.. Bakat scones blandannat! Kl 4 ska jag iväg till sjukgymnasten för första gången (eller ja, andra gången igentligen. Hann gå en gång, men sen opererades jag) Kommer gå hos sjukgymnast cirkus 3 gg i 3 månader.. - Synd om mig, jag vet! ;) Nu ska jag fota!

LOOK INTO THE SKY

2 bilder fotade i eftermiddags när det vart sol ute! Nu regnar det och är kallt. Punkt.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jag har så jäkla ont i halsen! Det liksom river i halsen, och jag kan inte svälja. När jag pratar hör man inte heller vad jag säger (Y) - Lyckat! Blir nog ingen skola imorgon, trots allt.. Har ändå bara 3 lektioner imorrn, och jag har alla läxböcker hemma redan! Men vi får se ;) Nu ska jag kolla Johan Glans för 2:de gången idag. Kiss!

HOME SWEET HOME

Hejsan svejsan! :D
Hemkommen från skolan för ett tag sedan.. Jag har haft GALET ont i halsen hela dagen, - och kan knappt prata. Inte kul, alltså! Men eftersom jag vart borta från skolan nästan hela mars månad (pga skadan slash operationen) så kan jag nog inte vara borta mer, så jag får stå ut! Nu ska jag värma några scones och sedan göra lite läxor.. Hugs!

JOHAN GLANS

Dissade Svenska hollywood fruar och tittar på Johan Glans på utube istället! Shit pommfritt vad kul! Dom har lagt in en hel show med honom på utube, och del 3 är definitvt min favorit! Det är kul. - Jäkligt kul! Kollade på dem avsnitten en gång i skolan.. Förstår ni hur mycket vi skrattade?? Natti!


HEMMA EFTER EN SKOLDAG !

Hola guapas / babes / snyggon / bloggläsare !
Kom hem från en stressig dag i skolan för cirkus en timme sedan.. Jag har blivit förskyld / har ont i halsen PLUS att jag har huvudvärk, så det är sådär.. - Men jag klarar mig ! (a' Nu ska jag läsa bloggisar, duscha, plugga Matte nån timme & sedan titta lite på TV (elikamed Svenska hollywoodfruar). Nästa vecka är det ju Kristi himmelfärs - helg, och skolan har inlästdag på Onsdag vilket innebär att vi är lediga Onsd, torsd & fredag. - Såhäääär skönt! Vi höres senare, - okidoki?


NATTI / FAVORIT I REPRIS

Godkväll, alla trogna läsare!
Jag har nyss pluggat 2 h matte. Inte så värst kul, - men jag kände definitivt att jag lärde mig grejor! Sedan har jag ju också lite tur då min pappa är högstadie Mattelärare så han kan förklara bra :) Har iallafall matteprov den 21:de så då satsar jag på höga resultat! Ska lägga mig i tid idag också, eftersom jag inte har fått sova ut ordentligt under dom 2 närmaste helgerna pga födelsedagar osv! Så jag får ta igen det nu under veckodagarna! Borde vara tvärt om, menmen..! Imorrn slutar jag kl 4, - så det blir nog ingen update.. Godnatt!

I'LL BE WATCHING YOU

Som bakrund på MSN har jag en bild på mina ögon, - lite coolt tycker jag (a' Liksom "I'll be watching you, do not do anything stupid on MSN" - Fyndigt eller vad? :D

Vi ska strax bege oss till resturangen! Dock måste jag först byta om, eftersom jag just nu går runt i "strandkläder" (elikamed tunn T-shirt, mjukis shorts och solbrillor)

FOUR IN ONE

/ Självklart regnade det mestandels på valborgsmässoafton -.- /
/ Elden..! /
/ .. som vi sedan grillade körv över! /
/ Tusensköna som jag hittade i trädgården i veckan! (Det ser ut som att blomman o min hand är inklippt i bilden, men det är den inte!) /

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Precis som jag lovade! - Nyredigerade bilder från valborg! NU ska jag sätta mig ute i solen med datorn och redigera porträtt. See u later alligator! *du du dudu*

GRATTIS MAMMI! [bildlöst]

God morgon!
Haha, NEJ jag har inte dött. Det har bara inte funnits tid för bloggen nu i helgen, -vilket jag förvarnade er om i.. *tänker efter* Torsdags! Det får bli ett bildlöst inlägg (igen!) eftersom jag inte har orkat ladda över bilder från helgen ännu. Men bilderna kommer idag, - jag lovar! Så kika in ikväll! Idag fyller mammi 35 år, så vi har varit uppe & sjungit och ätit en smarrig frukost med ägg o bacon och nybakade scones. Ikväll ska vi äta på resturang :D! Nu har jag precis letat upp min The hills box, - det vaknas marathon!


RSS 2.0