LITTLE LITTLE

Dålig updatering idag, - men det har varit fart och fläkt fram till klockan sex! Slutade tre idag och sen var det direkt till dagiset som jag ska praoa på för att få en underskrift. Efter det blev det sjukgymnastik och jag landade i soffan halv sex! Ungefär iallafall, haha.. Har nyss kommit ut ur duschen och sitter & käkar digestivekex och mjölk.. MUMMS! Imorgon har jag sovmorgon också kommer det antgaligen upp ett litet videoinlägg ;)

Förrästen, - igår när jag kikade igenom lite bilder upptäckte jag detta (checka nedan) - En litenliten smajlgrop! Den borde knappt existera pågrund av storleken, men ändå!



UNDERBART


Checka dessa underbaringar.. Har gäster just nu, men tyvärr är muffinsarna bara till barnen. (Fast hallå? JAG ÄR ETT BARN!)

DAGENS OUTFIT




Dagens söndagsoutfit (elikamed enkelt och mysigt) - Tröja från Gina Tricot, Jeans från Cheap Monday, Klocka från Ur & Pen, Väska från Accent och vita Converse till det.

Hej på er! Allt bra? Började dagen med sovmorgon till kvart över tio i följd av en urtråkig gudstjänst.. NU : Brooke knows best marathon.

EEEEY MANNEN ,

Eyyy bror ! Haha skooja ^_^ Damn vad kul jag hade det med Mickis & Pernilla igårkväll <3 Är så fruktansvärt glad att vi tre hittade varandra.. Vi har bara känt varann sen i höstas, men det känns som flera år.. <3   Var hemma halv elva och då käkade jag Cheese Doodelz (staaaaavning ?) och tittade på film. Har nyss kommit hem från ridningen och det gick mycket bättre idag än förra veckan <3 Emilio är den finaste hästen!

Gammal "bjud" bild..
 

FRIIIIIDAY

Thank god it's friday ! Engelskprov och spanskförhör idag (Fick även tillbaka både förra veckans spanskprov/förhör där jag fick 37 / 4O. & Svenskprovet på satsdelar som jag fick alla rätt på.. ^^) vilket gick bra! Efter skolan stack jag och Pernillus hem till moí där vi käka kladdkakis o skypa lite med Ericponken! Har nyss ätit och strax ska jag och Mickis hem till P för lite chill och skratt! :) See u laters alligaters.



TVÅ BILDER FRÅN IDAG

/ Moi till vänster, Mickis till Höger / Luvan till min onepiece! Bilden ser dock bara gul ut.. Men ena sidan är vit och andra är röd ;) /

Tjolla Hopp ! Allt bra.. ? Började dagen hos tandläkaren.. Hade inga hål, dock skällde de lite på mig att jag inte använder tandtråd.. Haha ;p På syslöjden började jag äntligen sy min onepiece och på Tekniken gjorde vi högtalare. Dock gjorde jag fel två gånger (samma fel, dessutom! Klippte där man INTE skulle klippa) Nu blir det pluggning.. Engelskprov & spanskglosor.. IMORGON ÄR DET FREDAG !

GODMORGON

Godmorgon! Har nyss vaknat och sitter just nu & käkar vaniljyoghurt med varma björnbär i.. Tio i nio ska jag till tandläkaren.. BRA eftersom jag missar lite av matten, DÅLIGT eftersom jag får 2O min mindre sovmorgon ;P

DAGENS OUTFIT




Dagens outfit :) Favoritjeansen från Cheap Monday, linne & skjorta från Gina Tricot och smycken som är egengjorda & köpta utomlands!

Idag har jag fått mycket gjort. Fysikprov (vilket fick grymt bra!) och syslöjd blandannat. På fredag är det engelskprov men det känns inte som om det blir några problem med tanke på att jag kan allting redan. Har nyss ätit / lagat mat, - spagetti carbonara! God godare godast.  Nu blir det duschning och sedan TV! :)

VIDEOBLOGG 4

Haha lite spontant sådär ;p Nu : Fysikplugg. Puss!

DO

Skypat med Pernilla 5O min (Flum, Flummigare, Flummigast), målat naglarna gula (Kommer blir sjukt snyggt till en helt svart outfit imorrn!) och njutit över att vi har sovmorgon imorgon :) Nu ska jag zzzzzzzova. Pusshaj,

RIGHT HERE RIGHT NOW

Hej allihopa :)
Ingen updatering igår, - men jag vart så himla trött! Skypade med Pernilla (och även Andrea, Calle, Dennis & Eric) lite vl långt in på natten.. MYS på hög nivå. Haha ;p Fick nyss reda på att jag har fått en praoplats :D Under vecka 13 och 14 är det dags för prao och jag fick inte praoa hos polisen så det var dags för plan B vilket fick bli mitt gamla dagis ;) Missar dock 2 dagar vecka tretton eftersom jag ska till Prag ! ! Vi ska dit i 5 dagar (fredag v. 12 - tisdag v. 13) med konfan! Tjoho ! :D

Just nu ;) Ska duscha & börja plugga fysik snart också.. Har prov på onsdag! På tal om ingenting, - idag har jag inte bitit på naglarna i 2 veckor :D Slå det som ni kan!

SKYPE

HAHA efter lite tjat från Pernilla & några andra har jag äntligen skaffat skype. Före alla andra också ;) Trodde inte min bärbara hade inbyggd mic men det hade den :D Så nu ska jag skypa med Pernillis och några grabbar. See u laters!

WOHAHAHHAHA

Hallå :D Sms bloggade för nån timme sen men det inlägget tog jag bort ^^ Började dagen med att rida Emilio. Det gick skit. Han gjorde ALLT för att motarbeta mig.. Var stenhård i munnen och gick inte i form, - inte likt honom alls faktiskt :o Var hemma klockan tolv och då var det bara och TOKSTRESSA eftersom kvart över skulle vi sitta i bilen påväg hem till min farbror som har fyllt 3O år.. Tvättade håret, tog på mig, sminkade mig och satte upp håret på en kvart alltså, - duktigt :D Ikväll blir det flumm med Pernilla igen på emesen.. <3

IN THE SHADOW OF OUR DREAM

Hallå flickor och pojkar ;p Läget ? Visst är det hääääärligt med helg? :D Skola, slutade två, Entré med Pernilla & Mickis <3 Galet kul som vanligt med dom brudarna, TROTS att M tog en eviiiiighet på sig i alla provrum.. -.- <3 Men vi fikade även (höjdpunken enligt oss alla, HAHA) på BK, fast jag köpte en smoothie på redfellas istället :D Just nu flummar jag loss med Pernilla på MSN. Hahahha vi går igenom alla roliga händelser som hände idag, - och det är många vill jag lova..

Dagens måltid.. Hemmagjorda hamburgare :D

inns det nåt roligare än mangal!?
Elin säger: (23.05.43)
knappt.. :P
Pernilla säger: (23.05.55)
hahaha, eller tanten som inte lät dej gå på bussen!?
Elin säger: (23.06.05)
knappt det heller..
Elin säger: (23.06.16)
*knäpper med fingrarna* Nu kommer den !!!
Pernilla säger: (23.06.25)
*svänger*
Elin säger: (23.06.36)
"EJ I TRAFIK"
Pernilla säger: (23.06.41)
HAHAHAH
Elin säger: (23.06.46)
HAHAHA

MATTETEST, FYSIK OCH ENTRÉ

Halli Hallå!
Kul att ni gillade videoinlägget :) Efter det stack jag somsagt tillbaka till skolan för ytterliggare två lektioner, - Svenska och Fysik! Det var faktiskt riktigt kul på Fysiken. Vi satt nämligen mestandels vid de bärbara datorerna och trixade i Audacity ;D  Haha förrästen, idag på matten hade vi mattetest där man skulle omvandla en massa tal.. Jag hade ETT fel (Skrev O.25 istället för O.O25 -.-) vilket Alexander & Calle (som jag sitter mittemellan) mobbade ut mig för -.-' ;p

Alexander; Calle, - vad fick du på testet?
Calle: Alla rätt.
Alexander: Jag med, - Vad fick du Elin? Ah just det du fick ett fel HAHAHA.

Haha, töntar. C är bara avundsjuk för jag är mycket smartare än honom. (Vem var det liksom som skrev av mig på mattelektionen? Vavavava?) Imorgon är det Fredag (yees!) och efter skolan blir det Entré med Mickis och Pernilla <3 Nu ska jag plugga spanska..  See you later alligaters.

VIDEOBLOGG 3

Ett färskt videoinlägg inspelat för 1 h sen :) Håller just nu på & lagar lunch. Kycklingfile och sallad, - enkelt men otroligt gott :)

KOPPLA MIG TILL 22

Nämen Hallå! Inställd syslöjd idag så vi slutade två :D Härligt! Lånade två böcker på bibblan efter det, - Elsas mode och 14 år tillsalu. Den förstnämda sträckläser jag just nu i nedbäddad i sängen samtidigt som jag käkar skorpor. Grymt gott, - och grymt mycket smulor. Nu blir det pastasallad och sen bio med pappa :D Tycker ni inte detta låter som en perfekt onsdag? Vavava? :p

KONFIRMATION

Haha damn, när jag kom tillbaka till skolan idag klockan två för att ha spanska frågade jag min lärare "Vaaarför kunde vi inte ha inställd spanska? Engelskan är nämligen inställd så vi stack hem men var tvunga & komma tillbaka nu.." och hon bara " Amen varför sa ni inte det tidigare? Det skulle vi ju kunna fixa" DAMN ! Jajaaa. Har precis kommit hem från konfan (slutade 1 h tidigare! Yes!) Har en hel del läxor till imorgon.. Spanska, Fysik och Matte. Har Fysiken kvar. Tjarå tuffingar! <3


HEMMA !

Hej :) Haha sån jäkla otur idag alltså.. Första lektionen lyckades mina tights gå i sönder totalt (kolla bild ovan) men det var en sån grym tur att vi har inställt engelska efter lunch vilket innebär att vi börjar tio över två :D Så nu är jag hemma och äter & har nyss bytat tightsen mot ett par jeans ;P Har bara spanska lektion sen så jag är hemma igen inom 2 h :)

BILDLÖST / MÅNDAG

För er som har missat det så är det Måndag vilket är likamed Ny vecka, Nya tag :) Gick från åtta till tre idag, och sen sjukgymnasten efter det. Drygt! Kom hem vid fyra och då började jag laga mat, - Spaghetti Carbonara (Klicka HÄR så kommer du till receptet). Så jäkla gott! Ska lägga mig strax (innan halv 1O) eftersom jag är grymt trött. Har iochförsig sovmorgon imorrn, men men ;p Nu ska jag titta på Andra Avenyn <3

Tyvärr blir det bildlöst eftersom blogg.se vägrar samarbeta.. Aja !

HAIRSPRAY

Hairspray by me, lite småcoolt sådär (a)

Igårkväll hade jag typ världens mysigaste kväll / natt. Vi hade ju somsagt gäster, men vid halv elva tiden poppade jag popcorn, låste in mig på mitt rum, satte på Beck och läste Veckorevyn. MYS! Nu ska jag tagga Solsidan och sen förbereda mig inför morgondagens skola. ^^

DAGENS FRUKOST

- Knäckebröd med julost (<3), cocktailtomater och citron peppar - Varm choklad - Clementin -

Godmorgon!

MATH

Hallo :) Har ni haft en bra lördag ? Började dagen klockan tio med ridning. Red som vanligt Emilio och det gick riktigt riktigt bra! Han var mjuk, gick i form och ville samarbeta <3 Just nu har vi gäster, dock inga "roliga" (enligt mig ;p) så jag smet upp på rummet och gör matte just nu :D Håller på med pi, omkrets av cirklar osv och det är jätte kul! =) Imorgon blir det träning klockan nio med pappa.

I NEED YOUR HELP

Kompisar, - I need your help! I slutet av mars har vi två veckors prao och jag visste nästan vart jag skulle praoa, tills idag då jag pratade med min moster som jobbar på polisen. Pågrund av grejs tar de inte in några praoelever ALLS så där rök mitt enda förslag. Såå vart ska man praoa? Jag behöver förslg eftersom jag har ingen aning. Tack, - ni är bäst.


DAGENS ÖGONGODIS.


Dagens ögongodis är idag denna fina kille, - Andreas Wijk! Herregud <3 ! Han ser inte bara bra ut utan klär sig jäkligt snyggt också.

VIDEOBLOGG 2

Bjuder verkligen, - blev lite fail men orkar inte ta om det ^^ Förrästen, shit vad rädd jag blev när mobilen vibrerade i början av klippet ;p Det låter sjukt mycket i videon. (älskar startbilden)

H A Y !

Tjaaa ;p Orkade inte updatera igår, - var ju hos S hela eftermiddagen :) Hämtade sedan ut mina nya skor från Nelly, men tyvärr var vänsterskon för liten och de var way to high "/ Synd, - de var skiiiitsnygga iallafall! Men så dem åker tillbaka nästa vecka. Fick VG+ på det SO provet på 7O sidor som vi hade sista dan innan jullovet, förrästen (påtal om ingenting) :'D Imorgon är det fredag och vi har inte så jätte mycket läxa. - Läsa en engelsktext och plugga in lite spankglosor :) Kom nyss hem från sjukgymnasten.. Körde mycket styrka + mina vanliga övningar ;)



NEW FAVOURITE PICTURE


Min nya favoritbild :) Damn vad jag tycker om den.. Fotad i Småland. Har nyss käkat lite och ska strax hoppa in i duschen och tvätta mitt skitiga hår. Imorrn ska jag träffa S efter skolan och efter det blir det träning med pappa på Kockums. Gym, INGEN sjukgymnastik :D

I SKOLAN

Hej :)
Första skoldagen på vårterminen (väl..?) Kändes sisådär att gå upp vid åtta tiden, - men jag överlevde! Började dagen med Teknik och vi fick tillbaka NO provet om Optik. 17.5 av 2O på G-delen och 18 av 21 på VG, fick VG alltså ;) Nu skulle vi egentligen ha SO men den är inställd. Kul. Hörs när jag kommer hem,


SMÅLAND, PART ONE

/ Trädstam / Jag åker pulka ner för en sjukt brant backe / En av de två sjöarna som vi hade 1 m utanför stugan /

Äntligen lite Småland bilder, - och fler kommer självklart! :) Förbereder mig lite mentalt inför morgondagen och är VÄLDIGT rädd att jag inte kommer vakna klockan åtta när väckarklockan ringer.. Har nyss pratat med Mikaela som är hemkommen från några veckor i Sydafrika och nu ska jag zzzzzzzova. Haj !

RIGHT NOW.

Hallå! Usch, imorgon börjar skolan igen efter 3 veckor jullov "/ Har sovit ganska dåligt inatt, men jag vaknade iallafall runt halv elva tiden :) Stack till sjukgymnasten och sen när jag var påväg hem ringde S & frågade om jag ville komma förbi <3 Vi käkade pannkakor och spelade in sjuka grejor i Garage Band ;p Just nu tar jag det bara lugnt, lyssnar på musik och spelar Super Mario Bros på Nintendo ;D Fint skit.

HEMKLICKAT FRÅN NELLY.COM | KÄRLEK |

/ bilder från nelly.com /

Mm dessa godingar klickade jag hem alldeles nyss :) 379:- från Nelly shoes, 13 cm klack och 2,5 cm platå. Äger nästan inga par "high heels" så vi får se hur detta går ;p Skönt med studiedag imorrn, ska till sjukgymnasten klockan tolv (-.-') men jag kan ju sova till elva så det blir bra ^^  Smålandbilder kommer kanske sen, puss haj.

MY ROOM

Somsagt, fick en fråga på bloggsvar om jag inte kunde visa mitt rum, - så here we go! :)

SKITSNYGGT FRÅN H&M


[Bild från H&M's hemsida]
Jag döööör så snygg outfit! Tänk er det i vår tillsammans med ett par Matsumoto skor från Nelly shoes.. Tror att jag ska klicka hem alltihopa, - outfiten plus skorna (dock inte de på bilden)

ODESSA W







Ursäkta min kassa updatering idag, men jag har varit med S hela dagen :) Vi gick till stallet och fotade lite (bilderna ovan är på min fina Odessa <3), bakade lite och spelade min nya drog, - "Ticket to ride". Förlorade hela tiden, men kul var det ;) Kul att ni gillade videobloggen förrästen! Något att fortsätta med kanske? (:

FÖRSTA VIDEOINLÄGGET.

Okej, mitt första videoinlägg alltså. Det blev faktiskt helt okej, - inte jätte stelt liksom ^_^ Filmad för cirkus en halv timme sen, så mer live än såhär kan det ju knappast bli? ;p

VECKOREVYN OCH HÄNT BILD IN MY <3

Godmorgon !
Vaknade för en halvtimme sen, - skönt med sovmorgon! :D Kikar lite på TV och ska strax bläddra i två nya tidningar. Veckorevyn (som jag iochförsig tjuvläste inne på Konsum i Eksjö) och HÄNT Bild. Angående småland bilderna så kommer dom ikväll ^^  Pappa började nämligen jobba idag så han har med sig sin bärbara vilket innebär att jag får vänta med ett ladda över bilderna. Skulle iof kunna ladda över de på min dator (som har 2OOO bilder..) men då skulle den dö. Bokstavligt talat.

Gammal bild fotad med kompaktkameran. Så här skulle jag vilja att min fredagskväll ser ut, - minus plugg.

HOME SWEET HOME ?

HEMMA! Damn så mycket jag saknar stugan "/ Men vi funderar på att åka dit allihopa (plus min Moster & hennes familj och S's moster & hennes familj) i sommar, bara att vi hyr fler stugor då :) Nu när det nyligen har varit årsskifte tänkte jag förbättra bloggen rejält. Haha jag har sagt detta hur många gånger som helst, - men fler bilder, lite vardag och lite mode ^_^ Har haft det sjukt bra i småland <3 Mer detaljerat plus bilder kommer imorgon. Puss haaaj,



Hej allihopa! Sitter i bilen påväg hem frå...

Hej allihopa! Sitter i bilen påväg hem från småland, saknar stugan o allt annat redan :-( bilder o en massa annat kmr imorrn. Vi är hemma om en halvtimme och ska på middag hos min moster då. Hörs sen!


Har dt så himla bra här! Har nyss druckit ...

mms_img15976 (MMS)

Har dt så himla bra här! Har nyss druckit nyponsoppa med grädde och mandelbiskvier o nu ska jag o S bada i jacuzzin! Ringen ovan fick jag bla av henne i julklapp. Älskar den!


Sitter i bilen just nu påväg til Eksjö och...

mms_img22775 (MMS)

Sitter i bilen just nu påväg til Eksjö och har ungefär åtta mil kvar, sen ska vi handla lite basgrejor och sen åker vi till stugan :-) har aldrig varit där förut men den verkar myyysig!


FÄRDIGPACKAT.

Äntligen färdigpackat! Har packat ner alla SAKER som jag ska ha med i min egna väska nu. Systemkameran + laddare, mobil + laddare + headset (om jag hittar det..), Maria Wern bok, compeed skoskavsplåster,neccesär med lite smink och annat och S's julklapp :)

FÄRDIGPACKAT.

Äntligen färdigpackat! Har packat ner alla SAKER som jag ska ha med i min egna väska nu. Systemkameran + laddare, mobil + laddare + headset (om jag hittar det..), Maria Wern bok, compeed skoskavsplåster,neccesär med lite smink och annat och S's julklapp :)

FYRVERKERI 1/1 - 2O11 OO:OO

Canon EOS 5OOD + Canon EF 5O mm f/1.8
Här har ni några fyrverkeribilder från tolvslaget :) Somsagt, för att varken ha använt stativ eller ett zoomobjektiv tycker jag bilderna blev helt okej. Stod inte heller ute så länge eftersom jag kan bli livrädd för raketer ;p Det funkar om dom inte är så nära, men om det kommer en raket som "slås ut" ovanför mig blir jag skiträdd. -.-' Imorgon sticker vi vid lunchtid, men vi kanske hörs i veckan via mobilblogg ? Kramis, <3

2O1O NYÅRSMENY

Förrätt : Hemmagjord "rulle" fylld med en röra med blandannat lax, dill, citron och räkor på en bädd av ruccola, tomat och rödlök.

Varmrätt: Hjortfilé med vitlöksrostade kulpotatis, rödvinssås och en sallad med Haricots verts och fetaost.

Efterrätt: Browniebotten under en blåbärsparfeit dekorerad med physalis och strössel.

--------
Hoppas ni alla hade en bra nyår? - Det hade jag iallafall! Maten var sjukt god, vi fixade förrätten (a' Raketbilder kommer antagligen idag eller i veckan. Blev faktiskt himla nöjd med bilderna, - även om jag varken hade stativ eller zoomobjektiv med mig :) Imorgon sticker vi till Småland/Eksjö och stannar nästan hela veckan! Kommer bli så jäkla härligt! Har dock inte tillgång till dator så om jag inte mobilbloggar nån gång så kommer bloggen stå helt still tills fredag ^^ Men vi hörs ikväll <3

ÅRSRESUMÉ

(Förprogrammerat)
År 2O1O har varit ett händelserikt år. Själv tycker jag att det har gott rysligt fort. Började året i Småland tillsammans med familjen och S & hennes familj.. Riktigt mysigt! I mars skadade jag knäet på gympan i skolan vilket sedan ledde till operation och en av årets höjdpunkter. - Jag fick min första och nuvarande systemkamera! <3 Bröt upp med några kompisar också, men jag har åter blivit kompis med de igen.

Sommaren kom och lovet gick som vanligt FÖR fort. Hade ont i huvudet hela tiden, hela lovet dock. Fick reda på att jag hade järnbrist och fick käka tabletter som gjorde susen! I augusti började jag i åttonde klass vilket innebar minst ett prov i veckan! Bloggen led lite, - men jag mådde suveränt! Fick flera nya vänner, blandannat Pernilla som går i paralellklassen och Mikaela som flyttade hit från Stockholm och började i min klass! <3 Höstterminen i åttan måste varit den skrattigaste terminen i skolan hittills..

Veckorna innan höstlovet mådde jag dåligt och stressade mycket eftersom vi hade prov HELA tiden. Var trött hela dagarna, ont i magen och huvudvärk. På lovet åkte familjen till Teneriffa för en veckas sol och bad vilket blev vändningen! Kom hem pigg, glad och brun.

Veckorna innan jullovet var jag motiverad och kämpade på vilket gav resultat! Minst VG på alla prov. Jullovet kom efterlängtat och likadant med jullovet. & nu sitter jag här, - snart börjar ett nytt år!

Har inga speciella nyårslöften till nästa år. Kanske träna lite mer och fortsätta kämpa på i skolan? Welcome 2O11, and HAPPY NEW YEAR !!!


Gott nytt år älskade bloggläsare! Firade i...

Gott nytt år älskade bloggläsare! Firade in det nya året med Pommac och kameran i handen :-) nya året ska bli bra bättre bäst!


RSS 2.0