SOFIERO

Idag har jag spenderat hela dagen (11 till 21:OO) i Helsingborg / Höganäs / Viken med familjen & våra kompisar. Vart först i Sofiero (Europas finaste park tror jag?) där vi gick runt och tittade i nån timme! Var inne i slottet där Gustav Adolf har bott också ^^ Vid fem körde vi till nån affär i Höganäs och efter det till en strand i Viken! Sen promenixade vi tills vi hittade en italiensk resturang där vi åt middag! :D Majskyckling med basilika och mozarella, pasta, krämig sås & färsk ruccula åt jag! (: Fotade lite också men bilderna får ni se när dem är redigerade ;) NU ska jag kika på Sex and the city säsong 2 (såklart ?) x)

YSTAD DJURPARK - DEL 2

Vid 4 tiden körde vi iväg till en strand i Ystad nära Ystad saltsjö bad. 2 h senare satte jag & S oss på en lång brygga och fotade, snackade osvosv.
Jag och S fotade varandra lite med min kamera! Blev väldigt fina bilder i kvällssolen ^^ (Shortsen från Veromoda, linne från Gina Tricot, Bikini från H&M & skor från Din sko)
Vid sju tiden gick vi bort till ett cafe / resturang precis vid stranden! Tog enooorm tid för maten att komma, men jag beställde iallafall lax, potatis, sallad & en grymt god romsås! =)
Efter maten gick jag och S en liten promenad!

S's fossigar i sanden :)

TITTA VAD SOM LANDADE I BREVLÅDAN IDAG!

- En Sex and the city box med alla säsonger / avsnitt i + nytt extra matrial (19 DVDer ^^) som beställdes i Söndags! :D Wiho! Älskar SATC!

YSTAD DJURPARK - DEL 1

Vi började vår dag i Ystad djurpark vid 12 - tiden! Vi åt lunch direkt när vi kom fram.
Jag gillar getter! Deras ansiktsform är kanske inte världens finaste, - men ögonen är vackra! :)
En jätte söt Lemur! Svårt att fota Lemurerna eftersom dem rörde sig hela tiden, - men detta blev min favorit! Älskar deras ögonfärg.
Världens sötaste minishetlandsponny - föl! Så mjuk!
Det fanns några Lamm / getter som betade runt i en stoor hage!
Helt. Galet. Söt!
Jätte vacker natur i Ystad djurpark! Åk dit om ni får chansen ;) Djuren lever INTE i småsmå burar vilket jag tycker är toppen!

Del 2 (dvs bilder från kvällen) kommer imorgon tror jag! Kommentera gärna!

BILDLÖST

Åh jag älskar när man inte vet vilken dag det är :D Det betyder sommarlov, liksom! Dock längtar jag lite till hösten (a' Min födelsedag, jag får börja rida igen & familjen sticker till Teneriffa. Idag har jag cyklat till biblioteket och hämtat 3 av 5 beställda böcker, vattnat i kollonin och ätit kebabpizza! Inte helt fel.. Imorgon blir det Ljunghusen med b.la S för sol & bad :) Hoppas även att en grej jag har beställt landar i brevlådan! Hihi ;) Vi hörs imorgon tror jag? (:

MYSIGA DAGAR

Jag älskar att ha sommarlov & njuter så mycket som möjligt! Igår vart vi hemma hos några kompisar där Julia även var :D Vi badade i dem i var hos pool runt midnatt, bytte kameror (hon har en Nikon ^^) en liten stund, fotade också vidare! =) Idag vart jag, familjen & S o hennes familj tillsammans i Ystad djurpark! Sjukt fin natur där, och jag fotade en massa bilder som ni får se när dem är redigerade :) Efter 4 h där stack vi till Ystad Saltsjöbad och badade / solade. Sedan åt vi middag på en mysig liten uteservering vid stranden & sen drog jag & S oss ut på bryggan ett tag. Mysigt! :D Vi hörs när vi hörs ^^<3



NOISY BOOK

En bok fotad för nån dag sedan. Har lagt på en hel del (!) brus i Photoshop.

Nu har jag börjat fota helt och hållet med Manuella inställngar med systemkameran :D Innan har jag varit för lat / feg så jag har endast fotad med Auto, - men inte nu längre :D Kände bara att jag ville säga det ^^ Imorgon ska vi kanske först till stranden och sedan ska jag träffa Julia ! =) Längesen vi sågs <3

EN MASSA BÖCKER.

Har varit inne på stadsbibliotekets hemsida ett tag och beställt en massa låne böcker! The short life of Bree Tanner & Breaking Dawn - Stephanie Meyer, L.A candy - Lauren Conrad, Elsas mode - Sofi Fahrman och Gossip girl - Cecily von Ziegesar =) Nice! Nu ska jag titta vidare på 'När lammen tystnar'! Imorgon ska resten av familjen till stranden & jag skulle gärna följt med om det inte vore för att jag är sjuk slash har halsfluss oO Har ingen feber längre menmen.. Natti,

HÖSTLOVET + HALSFLUSS

Ungefär 1 v sedan som jag updaterade på riktigt =) Har ju varit sjuk.. Vart hos doktorn igår & det var halsfluss "/ Har såna stora feta blåsor i halsen men jag överlever nästan ^^  Kommer fortsätta med bloggpausen eftersom jag inte har någon blogglust,  men tänkte bara visa att jag lever! Idag bokade mamma & pappa resa till Teneriffa på höstlovet! :D Vi ska dit den 3O:de okt och den 17:de är hela hotellet färdiga med nyrenoveringen så det blir najs! Stort poolområde, 1OO m till sandstranden osvosv! =))) Längtar!


UPDATERING

Hej :) Hoppas allt är bra? Jag har dragit på mig något sommarinfluensa skit som jag har haft sen i måndags. - Inte kul! Lever på ipren, datorn, TVn & dricka för tillfället.. Ingen matlust har jag heller. Vi som ska äta tacos ikväll "/ Hehe aja, jag kan nog peta i mig lite ^^  Just nu tittar jag på Mammas pojkar maraton & dricker mormors goda hemmagjorda fläderblomssaft! Har en massa färska bilder att visa, - men vi hörs när vi hörs! =)

update; har antagligen fått halsfluss. Man får halsfluss typ 3 ggr i livet, också får jag det på sommarlovet. Bra. Härligt. Kul. Skoj. Roligt.

VAMPIRES SUCK TRAILER

Ni har väl inte missat 'Vampires suck' trailern? :D Filmen har premiär i Augusti och är en parodi på The twilight saga blandannat. - Verkar helt ofattbart kul x'] Dog lite smått när The wolfpack började dansa, när Jake blir en chihuahua & när James bara "Varför tror alla att vi är Black eyed peas?" ^^ Jag ska se den iallafall! Ska du?

ECLIPSE KLIPP

Jag vet att jag har bloggpaus, men jag måste bara lägga in detta klippet ovan från Eclipse. Fight scenerna är en av mina favorit scener (a' Älskar låten också :) Förövrigt känner jag mig lite halvsjuk.. Ont i kroppen och huvudvärk. Fast ÄNTLIGEN regnar det i malmö :D

BLOGGPAUS

Jag tar nu en bloggpaus i några veckor framöver :) Varför? Det är sommar!! Under den senaste tiden har jag mer eller mindre slängt in snabba inlägg med nån halvhjärtad bild, - men efter pausen blir det ändring på det :D Mer bilder, mindre vardag helt enkelt. Vi hörs när vi hörs!

Förrästen! Nu regnar det i malmö. Det har gått från 3O grader till regn och åska. Surt..
Ps! Undrar ni något är det bara att fråga på bloggsvar (kika i menyn).

SVETTIGT.

Tjena mors! Pappsen väckte mig halv 9 idag, men jag vart sjukt trött så jag följde aldrig med till stranden ^^ Har istället sovit till elva, hunnit duscha & sminkat mig :) Blir dubbel "kusinträff" idag. Först pappas alla kusiner hemma hos farmor & farfar och sedan mammas ena kusin som kommer ner från sthlm hemma hos min moster =) Kameran följer med! Förrästen, köp aldrig H&M's egna nagellacksborttagningsmedel (långt ord ^^) utan acceton. - Det suger!

CARS

Provade det där med bilarna idag igen, - och det gick definitivt bättre denna gången än för nån dag sedan. Då kom det ju inte ens några bilar ^^ Har 3 st favoriter, men Photoshopet slutade fungera precis när jag hade sparat första bilden (ovan) så dem andra två får ni se imorgon eller något! Nu ska jag kolla "Hajen" på fyran.

RANDOM


Suddig bild hittad i datorn. Random med andra ord när man inte hittar någon annan bild ;)

Jag döör av värmen.
Har tillbringat dagen från kl 1O till kl 4 i Ljunghusen på stranden. Där vart det 28 grader, - alltså rena lyxen gemfört med i Malmö där termometern har stått på 32 +.. Nu på kvällen klarar man iallafall av att vara ute ^^ (a' Imorgon ska vi till LH nån timme igen för sol och bad, och sedan klockan två ska vi hem till min farmor & farfar där dem har bjudit in alla pappas kusiner osvosv. Ska bli jätte kul eftersom senaste gången vi alla träffades vart för något år sedan.. Nu ska jag spela Super Mario!

MM..

Kockan blir snart midnatt, termometern visar 27 grader & jag sitter just nu ute på trädäcket iklädd i endast T-shirt och äter jordgubbar. Det är över 1 1/2 månad kvar av sommarlovet och livet leker!

JAG TROR DET ÄR TORSDAG.. ELLER FREDAG?


Dagens middag: Grillade biffar, potatis, sallad & MIN tzatsiki (Turkisk yoghurt, gurka, morötter, salt, peppar & vitlök)

Titta vad fint jag dukade idag =)

Som ni ser att bloggen stått ganska still idag.
Personligen tycker jag att jag updaterar bra. Det hör till ovanligheten om jag inte updatar 2 ggr / dag, - så därför tycker jag inte att ni ska klaga om det händer att jag skriver en gång på en dag. Okay? :) Vissa bloggar jag lusläser ibland skriver ett inlägg högst 3 ggr per vecka. Trååkigt?

Idag har jag tillbringat dagen ute i solen =) Jätte härligt! Imorgon ska mina New Moon & Twilight DVDer ut på långtripp för första gången. Dem ska nämligen hänka Gabbi till Kroatien ;) Sved lite i hjärtat när jag lämnade över dem *skratt* men N M's extramaterial har jag hemma ;) Imorgon ska familjen till stranden! puss & kram

RUBRIKEN IS LOST

Ligger i sängen och har precis kollar på New Moons extramatrial. Jag har ägt filmen enda sedan den kom ut på DVD men har aldrig tittat på e-matrialet = illa! Nu ska jag iallafall kika på New Moon, sedan duscha. Sen tar jag helt enkelt kvällen som den kommer :) Sweet dreams <3


ETT AV TRE - TVÅ AV TRE - TRE AV TRE

Har tillbringat nån timme på stranden med Gabbi och Emmi. Imorgon ska jag spendera dagen med G eftersom hon sticker utomlands i 3 (!) v på lördag.. Meddans jag sticker iväg och hyr film blandannat kan ni väl sätta på DENNA låten på repeat? =) Och den HÄR och den HÄR.

3 BILDER

Hejsan svejsan. Drar strax till stranden med Gabbi en stund, men här kommer 3 bilder från iförrgår kväll som igentligen skulle kommit upp igår ^^ Hörs ikväll,
Vi började kvällen igenom att sätta upp tältet & fixa inuti det.
..Sedan drog vi igång vår lyxiga grill och grillade marshmallows!

NINTENDO DS

Elsa fick ett Nintendo DS av mamma & pappa igår och både hon, jag & pappa är helt beroende! Jag har aldrig gillat nintendo men nu älskar jag att spela Super mario! :D Bilder från igår kväll kommer upp senare så ni vet ^^

ONSDAGEN DEN 7:DE

Godmorgon =) Jag & Gabbi har haft en riktigt kul kväll / natt / dag! Vi grillade marshmallows över vår finfina engångsgrill, kollade på en skräckis ("Barnhemmet" som var helt Okej. Inte så läskig dock ^^) vilket kanske inte vart så smart. Sedan när vi skulle lägga oss Tappade Gabbi bort sin strumpa, nycklar & hennes tånagel trillade av, - ja ni fattar! Inuti tältet vart det sjukt trångt. - Kanske eftersom vi både hade en stor träpall (att slå någon med om dem kommer) och en stor ficklampa som man måste veva igång. Ni ser att vi hade kul x) La oss vid ett - tiden och vaknade vi åtta eftersom jag skulle till sjukhuset för återbesök kl 1O. Dem sa att knäet såg bra ut och att jag kommer kunna rida igen till hösten. - Gud vad jag längtar! =)

Letade i bildarkivet och hittade denna bilden! Fotad i vintras skulle jag tro med min digitalkamera.


^^

Hemma efter bion! Eclipse vart lika bra (om inte bättre !) som i Onsdags & Gabbi gillade den också :) Nu ska jag packa ihop mina saker och sedan ut och campa med G i hennes trädgård ^^ Hon sa att vi skulle grilla marshmellows & göra "nummer 1" utomhus, men jag är lite osäker på om hon skämta eller inte. Haha x') Sovsäck, liggunderlag & varma kläder ska med! Mobilen med och kanske kameran. Som ni ser på bilden lyckades bussen fastna påväg hem. Chaffören missade hållplatsen och han vart tvungen att backa vilket resulterade att vi fastnade! Ha en fabulös kväll alla fina läsare!

Sitter i biosalongen nu! Vi är helt själva...

mms_img23919 (MMS)

Sitter i biosalongen nu! Vi är helt själva :-P Kanske för att reklamen Börjar om 20 min?


ECLIPSE !

Godmorgon! Idag är det Eclipse igen! Ledsen hur mycket jag snackar om Eclipse, - men den är ju så himla bra och om jag känner mig själv rätt kommer min Twilight feber hålla på i nån månad till. Precis som med dem andra filmerna :) Igår natt läste jag hälften av Eclipse! Läste den senast för c:a ett halv år sedan och kände för att friska upp minnet ^^ Detta blir dagens enda vanliga updatering. - I eftermiddag / kväll får ni nöja er med mobilbloggning (a' Ha det bra, /Elin

Nej, bilden är INTE redigerad. Klickade bara på "Förbättra" (iPhotos knapp till autonivåer i Ps)


SNILLEBLIXT ?

Fick ännu en snilleblixt (läs mer om min senaste HÄR) nyss. 22:45 begav jag mig ut på en stor gata utanför i hopp om att få några coola bilder med lång slutartid på bilarna som körde förbi. Dessvärre är jag mörkrädd och blev rädd för varenda litet ljud PLUS att inga bilar körde förbi. Men eftersom jag lyckades få perfekta inställningar skriver jag ut dom här. - För att komma ihåg dem liksom ^^ 1''3 F18 ISO: Auto

Imorgon blir det nog bara Mobilbloggning utöver "morgon bloggningen". Gabbi kommer hit halv två, vi sticker upp till stan & kollar Eclipse & sedan blir det tältning. Dock verkar det som att tältet luktar skunk så om vädret tillåter blir det att sova under bar himmel på studdsemattan! Det är ju mysigt det med ;) Nu ska jag läsa Eclipse. Kramar!

*Försvunnen bild*

HAMBURGESA

Godmorgon. Vaknade kl nio idag, - men lyckades somna om till klockan elva istället :) Har nyss bokat biljetter till Eclipse imorgon kl 15:1O. Ska bli super kul att se den igen! Älskar den filmen alltså ^^ Efter filmen blir det tältning med Gabbi, och även det ska bli kul! Kameran följer inte med, men några bilder fotade med mobilen tror jag ni allt kommer få (: Har galet ont i huvudet så jag ska ta det lite lugnt nu. Ska träffa Gabbi i eftermiddag. Kram,

Dagens middag i fredags, - Hemmagjorda grillade hamburgare!


ETT TVÅ TRE FYRA

Taylor, Rob, Rob, Rob.
Har lyckats lägga in dessa underbara bilder på min mobil nu. Den sista awesome bilden pryder bakrundsbilden så fint  (a' Namnamnam.. *dreggel*

SKAKA RUMPA

Låten som går på repeat just nu på Spotify. Lyssna HÄR.
Ps! Lyssna även på DENNA låten. - Hur bra som helst! Cool liksom.

HEMMA EFTER EN DAG I KÖPENHAMN

Hemma efter nästan 1O timmar på Tivoli i köpenhamn! Helt otroligt kul har vi haft, och jag har åkt det mesta :) Idag har jag: Åkt Fritt fall 5 ggr (vart skiträdd första gången eftersom höjder inte är det bästa jag vet ^^), åkt Berg -och dalbanor 11 ggr, köpt coca cola av en Taylor Lautner - look a like (Han såg inte dålig ut om man säger så :), ätit en våffla med chokladsås och grädde, skrikigt HÖGT när jag åkte LILLA pariser hjulet (kan tillägga att det vart innan Fritt fall) m.m! Kan tillägga att Donken i Danmarkt är super snåla, - man var tvungen att KÖPA ketchupen?!? Wierd..

Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan vila fötterna. Imorgon blir det stranden med familjen :)

Nu sticker vi till tåget :-D Hörs ikväll /...

Nu sticker vi till tåget :-D Hörs ikväll / imorgon!


SPILLEVINKEN

För exakt 4O min sedan fick jag en spillevink idé när jag såg att vattenspridaren vart på (för att vattna gräset ^^) 'Jag i vattenspridaren' tänkte jag, greppade kameran och satte igång! Ibörjan vart jag noga med att inte bli blöt på min T-shirt och shorts, men när jag vart klar såg jag mer eller mindre ut som en blöt kattunge. NU: Ett varmt bad.

FREDAG.. VÄL? (:

Najs prajsig dag idag =) Jag har varit med Gabbi, tränat, varit med Gabbi igen & nu har jag precis käkat grillade hemmagjorda hamburgare & majskolvar! :D Smarrigt värre.. ^^ Imorgon kommer updateringen vara katastrofal eftersom jag, Elsa, vår ena kusin & farmor och farfar ska iväg till Tivoli i köpenhamn. Ska bli super duper kul! Vi sticker halv 1O så jag måste lägga mig ganska tidigt "/ Idag bestämde jag och G att det blir tältning på tisdag. Plus Eclipse! En mycket bra dag kommer det bli, men andra ord. Nu ska jag njuta lite av Robert Pattinson, - snyggaste killen på jorden alltså! Ha det.

GODNATT

På kvällen har jag hunnit med ganska mycket. - Målat naglarna, lekt med mobilen och träffat Gabbi! =) Vi bestämde att vi antagligen ska tälta på tisdag, precis som förra året! :D & innan tältningen blir det kanske Eclipse! Har lyckats få med Gabbi ^^ <3 Jag har planerat in 3 st Eclipse besök. Ett med S & hennes mamma, ett med Gabbi och ett med pappa. Nu tänkte jag titta på fyrverkerierna från Öresundsbron. - Jag kan se bron från mitt fönster.. Respekt! Sov gott,



EN NY MINI GREJ..

Idag i stan fick jag en grej av mamma & pappa. Den är svart, har toutch, tanjentbord, världens bästa mobilkamera och är helt underbar. - En XPERIA X1O MINI PRO! Åh vad jag älskar den! När vi gick förbi Telia sa pappa "Ska vi inte gå in här ?" jag bara "Nej jag orkar inte.". Då sa pappa något i stil med "Jaja, vill du inte ha en ny mobil då? :)" :DD Sitter här i sängen och utforskar / leker med den. Mumms, som Maria Montazami skulle säga. Tack mamma och pappa, - jag älskar er så sjukt mycket! <3 Fick även en sån grej så jag har fria sms i 2 år :D HUR bra?!?

GODERMORGON

Godmorgon, - drar iväg till stan nu för lunch. Precis som jag trodde drömde jag om Rob, Tay & Kristen. Minns att jag skrev ett blogginlägg i drömmen, - "Tay säger 'it's so cold here' och Rob & Kristen sitter och pussas i ett hörn". Tänk att jag tänker på bloggen även när jag drömmer. HAHA ^^ Ha en bra dag!

RSS 2.0